|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Julsko druzenje na terasi (chat)
14.7.2015 23:30:53   
mila83
Hihihihihihi..zato sam i stavila smajlija,mada..usla u tridesete,nije za terati segu sa mnom ! ja sam ubedjena da su najbolje godine tek preda mnom.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 826
14.7.2015 23:43:54   
Kata90
Veceuser posted image vidim pije se limunadauser posted image
Konacno sam legla,dosta mi za danas trckaranja,sad ce baba biti jedno vreme mirna dok se ne uzeli ponovo unukauser posted image
Ukljucila sam masinu pa neka pere......sta vi?

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 827
15.7.2015 5:16:45   
mali_mis
Jutro user posted image
Ledja me bole uzduz i popreko, ma svaka koskica me boli. Prvo nisam mogla da zaspim jer mi je bilo pretoplo, onda nema sanse da se namestim, pa kad se fino namestim, A. mi se natrti, pa sam i u neudobnom polozaju i toplo mi je. I onda me jos probudi u 4 user posted image

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 828
15.7.2015 7:12:26   
mila83
Dobro jurto ! Misu,pa ti bas poranilauser posted image Mm ide na posao oko pola sest,ja se uvek probudim tada,i nekada se i ne vracam u krevet.Jutros sam ustala u pola sedam, i pristavila pasulj za rucak,da imamo dva dana.Sutra slavimo rodjendane pa me ceka puno posla,dve torte i slane grickalice da pravim,pa bar o rucku da ne moram misliti.Zalila cvece,pijem kafu,slozila jedan ves,ukljucila masinu za drugi..i tako..bice turbo sad,dok ne prodje rodjendanuser posted image Jos sam sama sa njih rtoje danas i sutra do 14h,dok se mm ne vrati sa posla.Smao da T bude dobrauser posted image trazi moju paznju non stop.user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 829
15.7.2015 7:20:09   
mama micki
Dobro jutro svima na terasi. Ja ispratila muža, cure spavaju, a ja umesto da se odmorim, pijem kafu i razmišljam šta ću pre da radim.
Sutra je Teodori rođendan, u subotu slavimo pa su i pripreme u toku.
Jel pije neko kafu sa mnom?

Mladost imamo da činimo gluposti, a starost da za tim glupostima žalimo...

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 830
15.7.2015 7:26:29   
mila83
Pije se kafica Micki user posted image Znaci i tvojoj T je sutra rodjendan,kao i mom Dimitriju user posted image

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 831
15.7.2015 7:27:42   
Trcosava
Jutro evo i mene!

sinoć smo ostavili vrata od terase u dnevnoj otovrena, vukla promaja pa pomakla zavesu - sunce sija. Mislila sam da je starije dete ustalo i upalilo svetlo. Pogledam na sat, nema ni 6

totalno sam šlogirana. Mali se probudio oko pola 7 i ne spava sad.

Nego bre jel vam nije težak pasulj na ovu vrućinu???

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 832
15.7.2015 7:28:13   
mimahana
Evo mene na kaficu.
Ja sam ustala u pola sest kad je mm otisao na posao,ispeglala pola brda vesa,pijem kafu sad pa cemo onda po redu u radnju,dorucak,ves,rucak i tako u krug iz dana u danuser posted image

Direktna veza do poruke: 833
15.7.2015 7:40:12   
vikiveki
Dobro jutro na terasi...
I mi smo jutros rano ustali...čak su i deca ustala jutros ranouser posted image a ja sam sinoć mislila da će jutros spavati do 10 jer smo se sinoć kasno vratili sa slave.Znači evo ih sede i gledaju crtani.A ja razmišljam šta za ručak i meni je pao na pamet pasulj.Jes da je vrućina,što kaže Trca,ali kada skuvam pasulj imam ga za dva dana.Jedini problem je što nisam juče videla da nemam više pasulja,pa sad razmišljam da li da kupim u prodavnici,što inače ne radim.Pasulj kupujemo na pijaci.A možda mi na pamet padne nešto drugo za ručakuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu mimahana)
Direktna veza do poruke: 834
15.7.2015 8:08:35   
emicaa
Ima li iko pojma šta se dešava,ili ne mogu uopšte ući ili napišem poruku i izbaci me.Već treći dan tako.
Dobro jutro.Ja ljeti uopšte ne probirem hranu,sve može i uvjek može user posted image
Čekam zaovu da dodje na kaficu.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 835
15.7.2015 8:22:30   
vikiveki
emice i ja sam poslednjih dana imala problema,bude jedan deo dana kada je jako usporeno tako da nemogu ništa da stignem da napišem jer me izbaci.

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 836
15.7.2015 8:34:22   
mama micki
Ja tri dana-do danas, nisam mogla da šaljem poruke.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 837
15.7.2015 9:06:02   
Kata90
Jutrouser posted image mi smo malopre ustali,mali se vec zaigro sa igrackama......
Ma mene uvek odjavi sa rr posle nekog vremena,i slike ne mogu da vidim.....tek posle par dana.....
Juce sam kupila vanish za fleke,mogu vam reci da mi je odlicno izvadio fleke......bas sam gledala.

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

Direktna veza do poruke: 838
15.7.2015 10:01:29   
mila83
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Nego bre jel vam nije težak pasulj na ovu vrućinu???

Trco,jeste tezak,ali zato ne stavljam puno mesa,a obavezno stavim i po paradajz,papriku,luk,sargarepu,bude bas lepo.A posto imam puno da spremam za proslavu dva rodjendana sutra,to mi je bilo najjednostavnije ,da ne mislim jos i o tome.Bilo sta sto se tako krcka samo,ovaj put pasulj,bas ga duuugo nismo ni jeli.Vec je gotov.a imacemo i sutra rucak,kad mi bude haos sa poslom.

< Poruku je uredio mila83 -- 15.7.2015 10:02:36 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 839
15.7.2015 11:18:48   
emicaa
Ja ispratila zaovu,pošteno smo se ispričale,poželiću je kad odemo user posted image
Malo sam se gnjavila sa T pa je sad uzela da "boji" a ja malo sa vama user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 840
15.7.2015 11:36:18   
amdn
dan drage, muka mi je nekad od kucnih poslova, sutra putujem za sb. pa da sredim da me ne ceka vasar kad se vratim, vec druga masina pere ves, a ja vec smlacena, jos nisam ni kafu popila.
napolju pakleno.
Emice drago mi je da sa zaovom imas lep odnos, jetrva i ja se ne mozemo gledati ocima user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 841
15.7.2015 12:17:05   
vikiveki
Emice lepo je to kada imaš takav odnos sa zaovomuser posted image
Mi sad izašli iz bazena,iskupali smo se baš...nego kada sam izlazila pošto sam bila bosa stanem na pčelu u travi i usmrtim je na licu mesta,nisam je ni videlauser posted image ali sam osetila ubod i videla celu žaoku u nozi.Sada smo u kući na predahu do sledećeg kupanja

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 842
15.7.2015 12:35:56   
mila83
Jao Viki baksuze ! Jel imas neku reakciju?

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 843
15.7.2015 13:04:20   
emicaa
Ja uvjek kažem hiljadu puta imam bolji odnos sa njom nego sa rodjenim bratom.Glupo je ali je tako.
Joj vik pa gdje nju nadjw,ja bih tablete za sat vremena zaglavila u hitnoj.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 844
15.7.2015 13:11:28   
Sanjica26 RR
Meni jedna hladna lumunada, pa cu malo da odremam. Bas mi se spava. Deca spavaju. Tako da cu i ja da dremnem.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 845
15.7.2015 13:28:45   
Ivanka 75
Ja pijem l'dnu koka kolu mmmmmmm user posted image
Da ručamo pa pakovanje za put nazad.... user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 846
15.7.2015 15:08:10   
mama micki
Dobar dan teraso! Jel može i za mene jedna hladna limunada? Mada mi se i kafa pije. Ručak gotov odavno, deca ručala a ja čekam mm. Tea izašla napolje sa drugaricom, Sara slaže kocke i tako.
Imam još dosta toga da uradim ali sam nešto baš umorna!
Danas baš puno rođendana imamo na našoj RR!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 847
15.7.2015 15:21:19   
amdn
ja sad ruckam pa cu ladan caj, gazirano ne smem zbog secera a rado bih jedan tonik

Direktna veza do poruke: 848
15.7.2015 15:24:57   
mimahana
Jel neko za popodnevnu user posted image ?

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 849
15.7.2015 15:26:16   
vikiveki
Evo posluženje, da se rashladimo

user posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here