Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 3.8.2015 11:20:59
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Dobro jutro ...ja stigla na kafu Prvi put sam kući sama bez dece...planirala sam svašta da odradim,ali mi sada bez njih nekako neobično pa mi se ništa i ne radi Ja to neću doživeti barem još 10 godina, a verovato ni tada Da me sad to june mune bi ležala ceo dan u krevetu sa sve mm
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 3.8.2015 11:29:52
|
|
|
|
milicicak
|
Izvolte kafica Jao, izlezavanje po ceo dan :) Trco, sad si me bacila u razmisljanje
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 3.8.2015 11:51:34
|
|
|
|
wivern
|
Mili kakav kaficaaaaaa IZVORNA PORUKA: emicaa Dobar dan,neko za kaficu. Šta li nam je sa onom što je trudna sa oženjenim Pa ja se ovoga ne secam
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 3.8.2015 13:08:37
|
|
|
|
milicicak
|
Wiv, ja posle dijete samo fensi kafe pijem i sluzim Urnise me ovo dete sa jelom, svaki zalogaj kuknjava moljenje i plakanje, kao otrov da joj dajem Sad cemo na spavanje pa da krenem kucu da sredjujem
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 3.8.2015 13:11:33
|
|
|
|
wivern
|
E tako sam i ja jela kao mala isto. Nista nisam htela jesti, nema sta nisu smisljali samo da pojedem dva zalogaja. Ja cu do radnje, pa na sredjivanje
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 3.8.2015 13:13:03
|
|
|
|
emicaa
|
Mili brža si sa kafom Wiv kako se ne sjećaš,neka Cvjeta je bila čini mi se.Ima i tema "trudna sa oženjenim,šta učiniti"
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 3.8.2015 13:19:18
|
|
|
|
milicicak
|
Ma, wiv, ovo moje namazano svim bojama. Znas kako capa meso, slaninu i cokoladu al joj je zato prakticno nemoguce uvaliti voce i supe ili corbe... Ja se ne secam cvete al ja u skakljive teme ne zalazim
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 3.8.2015 13:52:43
|
|
|
|
wivern
|
Ma sad sam se steila, on ce kao ostaviti zenu..jel? Mili cuti i uzivaj, ja nista nisam htela jesti.Nista ama bas
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 3.8.2015 17:14:18
|
|
|
|
emicaa
|
Da da,ostaviće ženu i hoće sina,baš me zanima kako završila ta španska serija Ja napravila torticu za mužića da ga iznenadim a po najvećoj vrućini sam išla po sastojke,u poštu i nosila sako na hemijsko.
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 3.8.2015 17:26:13
|
|
|
|
eca89
|
Ooooo, baš si vrijedna Emice, vidi se da si moje gore list !
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 3.8.2015 19:33:50
|
|
|
|
veselicaa
|
Gde ste zene,ima li neko za kaficu i malo kuckanja Muz ode u trecu smenu,deca se igraju,pada kisa ceo dan,poplava je bukvalno napolje,grmelo je, sevalo bas se promenilo vreme.Ali prija ovo zahladjenje,ne zalim se.
< Poruku je uredio veselica -- 3.8.2015 19:34:44 >
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 3.8.2015 20:02:13
|
|
|
|
wivern
|
Veselice opet ja
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 3.8.2015 21:13:51
|
|
|
|
Trcosava
|
Ijaoooo otkinuh se od 3 čaše alkohola!!!! Doneo mi muž neki koncentrat sexondbič pa pomešala sa sokom od pomorandže1!! ijaooooo sve vam jasno kad krenem da pevam za teeebeeeeee od idijota ajmo tura ćapi u kafanu na moje ime!!!
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 3.8.2015 21:30:09
|
|
|
|
emicaa
|
Trćo znao je i tm šta da ti donese Ja kiselim nogice pa trebam sredit slikice a neda mi se nikako.Mm uspavljuje Doru,baš da vidim koje će prije zaspati
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 3.8.2015 21:32:03
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja sam moje strpala u krevet, čekam da zaspu pa da se posvetim mužu ovako pijaana
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 3.8.2015 22:50:38
|
|
|
|
branki*
|
Mene interesuje kakav je to koncetrat sexonthebeach ali,stvarno?
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 3.8.2015 23:06:25
|
|
|
|
Trcosava
|
Branki sam alkohol, 28% alkohola, ja stavim lapo lapo i evo me mortus pijana posle 4 čaše pomešane sa đusom. Ovako se mi mantalo samo poske venčanja sa mm. Dok mi oči fokusiraju šta gledam... Sreća te fon završava pola reči umesto mene
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 3.8.2015 23:11:30
|
|
|
|
branki*
|
Sta te briga sad kad ima smart telefona! A,ja se cudim sta si oplela po pesmAma na fejsu Ako,vala bi pasovao i meni jedan.
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 3.8.2015 23:14:54
|
|
|
|
Trcosava
|
Sam lepo napisala, dok ja krenem sa idijotima i za tebe je znak da sam gotova . Em sexondbič em dobar pravi sex. Pa cigara, pa tirMisu pa cigara i odo' da se komiram
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 3.8.2015 23:21:12
|
|
|
|
branki*
|
Haha,ja od sveg tog nabrojanog,ovde mogu samo da se komiram,a ni to ne mogu kako treba ,jer sam tako u mogucnosti! Ajd,uzivaj😘
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 3.8.2015 23:25:13
|
|
|
|
wivern
|
E ziv ti ja...i ja bih da se tako otkinem, i da se sutradan naspavam bez da me bude malisa i mm Malo bih se odmorila od njih dvojice..vise od mm nego malise Jaoooo zeneeee bolje da zakazemo jednom neku kafanu kao rr druzenje, keve mi
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 3.8.2015 23:47:46
|
|
|
|
vikiveki
|
Evo i mene jedva stigoh na terasu do malopre mi bili gosti...sadsa kada deca nisu tu,prijatelji bez dece dolaze ko da su se dogovorili.Ja sad sedim sa njima a glava mi pada,jutros ustala u 4 i 45 ,jedva sam izdržala...sada se tuširam i pravac krevet sa usputnim aktivnostima
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 4.8.2015 7:16:58
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 4.8.2015 7:20:07
|
|
|
|
milicicak
|
Jutar :) izvolte Mene bi dva lonca kafe nece spasiti, celu noc smo jurili nevidljive komarce... Mini buba opet ko Klingonac a radi Raid i narukvica :( A vi kako ste? :)
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 4.8.2015 7:26:11
|
|
|
|
Trcosava
|
Milicičak živa bila - ja ću celi džezvu