Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 1.10.2015 15:06:32
|
|
|
|
wivern
|
Emice bice da si
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 1.10.2015 15:19:22
|
|
|
|
eca89
|
Wiv, meni takođe to prođe kroz glavu, Emice ti to ženo brzinski !
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 1.10.2015 16:30:15
|
|
|
|
emicaa
|
Hahaha nisam sigurno,tek mi se prekjuče završila nismo još ništa ni uradili visila sam dugo na kompu bez naočara pa je izgleda to
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 1.10.2015 17:10:43
|
|
|
|
milicicak
|
Milkice, srecan rodjendanko Nas dve zenske opet same, grickamo keks i gledamo crtace pa cemo na trening.
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 1.10.2015 18:23:44
|
|
|
|
wivern
|
hihihi onda imas pripreme Bolovanje uspesno produzeno
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 1.10.2015 18:52:19
|
|
|
|
emicaa
|
Wiv večeras se bacam na vježbanje super,koliko su ti produžili? Kod nas bila zaova i muž sa djecom,sutra udu na more pa da se pozdravimo.Opet mi je haos u stanu
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 1.10.2015 20:44:16
|
|
|
|
mali_mis
|
Pu za mene u oktobar Danasnji slobodan dan mi je proleteo, tako svaki put, uvek neka jurnjava, valjda nista ne stignem da uradim preko nedelje, jer sam uglavnom druga, pa onda sve na taj dan. Nisam se jos navikla, mislim da se necu nikad navici Nemam ja volje da gnjavim ljude da kupe nesto, i nisam takav tip osobe, ja bezim iz takvih radnji gde me sa vrata spopadne prodavacica
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 1.10.2015 21:29:39
|
|
|
|
emicaa
|
Mišu je li se A navikao bez tebe,mogu ti reći da fališ ovde ujutru Udjoh sad slučajno na bosansku rr,one su u septembarskoj temi dogurale do preko 300 stranica a mi jedva 30
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 1.10.2015 22:28:10
|
|
|
|
wivern
|
Emice nigde nikoga nema od žena. Budu tu u trudnoći dok im je dosadno i nestanu Nema nam ni Bubi, ni Lele, ni Queen... Serpi ima opravdanje, ona žena i svrati pored njih četvoro. Ima li ovde neki alkohol da se toci, raspadoh se danas. Trčala na 100 strana i na kraju uspesnost 50% Sutra opet idem na neki razgovor za posao, vala mi već dojadise. Pitanja kao da ću da letim na mesec a ne da radim u radnji. MM tačno znam kako se osećaš, mrzim kad te teraju da budeš navalentni prodavac.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 1.10.2015 22:38:23
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam već u krevetu,došla samo da vidim jel propuštam neku žurku,kad ono nigdje nikoga Ja stalno tražim još jedan posao pa da u restoranu dam otkaz ali nigdje ništa,a super bi mi bilo da nadjem još nekog kao kod Mirjam.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 1.10.2015 22:40:37
|
|
|
|
wivern
|
Emice ja ni prvi ne mogu da nađem Baš je nešto utihnula RR. Slabo ima žena, čak i trudnice nešto zabusavaju.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 1.10.2015 22:42:25
|
|
|
|
Kata90
|
Vece zenske Mene opet uhvatila mania za slatkisima,verovatno cu da dobijem uskoro. Jel gleda neko od vas velikog brata? Ja se strasno navukla,pa svako vece pratimo,kad vec ne gledam ni jednu seriju.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 1.10.2015 23:07:33
|
|
|
|
wivern
|
Kato ne gledam ti ja uopste tv, a na te vip rijalitije se jezim. Kao da se utrkuju koju ce nemoralniju osobu da prikazu na tv-u. Pa postenije su mi one zene koje na ulici prodaju svoje telo od svih likova koji se pojavljuju uopste na tv-u (tu podrazumevam i politicare). Tako da ja izbegavam tv u sirokom luku. Gledam filmove i serije preko neta
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 1.10.2015 23:48:13
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Gledala sam film, ulazi mm, uzima daljinski i pocinje da prebacije s kanala na kanal! Dobro vece Sad ode na spavanje, mogu da gledam sta hocu
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 2.10.2015 8:11:58
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro joj ja sam kreten zaboravila koji je bio datum kad sam dobila,moeam sad pretražit teme da vidim jesam li igdje pisala Ja bih zabranila i velikog brata,farmu i ostala slična sr..a.to je samo za ispiranje mozga dobro.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 2.10.2015 8:21:27
|
|
|
|
mamin mish
|
Jutro i od mene! JA danas uzela slp\obodan dan da nemoram T da vodim kod svekijevca na selo za jedno pre podne kad vec sutra imamo obaveza sa njom. Wiw cestitam za produzenje i drzim fige za novi posao. Idem da kuva kafuuu jel neko za??
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 2.10.2015 8:52:49
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro, ja pijem kaficu
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 2.10.2015 9:18:22
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Gledala sam film, ulazi mm, uzima daljinski i pocinje da prebacije s kanala na kanal! haha,morala sam ovo da citiram,sto mi je poznatoo
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 2.10.2015 10:25:39
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Branki, to mu je redovna procedura. Kad mu kazem on se cudi "Pa sto ne kazes da gledas" A najgore pd svega je sto cesto ostavi na nekom bzv kanalu i ode a mene ostavi da gledam reklame u nedogled na nekoj gradskoj tel, a daljinski spusti ispred televizora.
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 2.10.2015 10:33:03
|
|
|
|
emicaa
|
Sreća mi ok tv-a nemamo problema jer uglavnom gledamo iste emisije ako slučajno hoće gledati nešto o autima onda me pita jel hoću ja nešto gledati,ako onda bi on.Ali me nervira sa sonijem,čeka da ja odem na spavanje pa da on igra i ostane uglavnom do 12 pa onda ujutru kuka kako se nije naspavao.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 2.10.2015 11:21:29
|
|
|
|
Kata90
|
Dobar dan e da da se dovezem,u velikom bratu,nema poznatih licnosti zato je i zanimljivo.... A sto se tice parova i farme to mi je bljak..... Mi pojacali muziku,pa neka ide zivot
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 2.10.2015 12:30:24
|
|
|
|
wivern
|
Zene ja castim, odustala sam od jednog posla Nesto mi ne mirise, pa sam po savetu bivse koleginice resila i da ne pokusavam cim mi se u startu ne dopada. Kakav daaaaaaaan, juhuuuuuuu. Sunce i toplo.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 2.10.2015 13:29:07
|
|
|
|
emicaa
|
Ja došla sa posla,umorila sam se za divno čudo pa sam odlučila da se počastim čokoladicom. I ovde je divno vrijeme danas ali već od sutra najavljuju kišu
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 2.10.2015 14:16:29
|
|
|
|
nata11
|
Uuu Wiv kkav izbor Ja pravim pauzu uz kaficu pa da sibam dalje
|
RE: OktobeRRfest [chat] 2.10.2015 22:18:29
|
|
|
|
emicaa
|
Opet zabušavate,cijeli dan nigdje nikog. Ja došla sa posla ljuta ko zmija,ba jbt žena me drnda kako je njoj volja.zna već dva mjeseca da idemo na more i večeras mi kaže kako oni tad imaju puno rezervacija,ne zna šta će.E pa mila moja j... se ali ja idem.
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?