|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: OktobeRRfest [chat]
5.10.2015 13:56:13   
emicaa
Eco ti imaš još vremena a ja još 12 dana do mora,ma ima da izdržim kako znam i umijem pa ću tamo nadoknadit user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 101
5.10.2015 14:00:15   
wivern
Nemam pojma, bas retko svraca user posted image
Ja se ubih tulumbama, sutra treba da dobijem ubila bih za slatko koje inace ni ne jedem.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 102
5.10.2015 14:00:47   
eca89
Draga ti meni super izgledaš, na slikama si baš mačka!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 103
5.10.2015 14:07:44   
branki*
ko je pitao za mod,mislim da ima bas puno obaveza na poslu oko sajta i uopste,ali svrati kad moze,tu jeuser posted image
jao,ne pricajte mi o slatkisima,i juce i danas razmisljam da li da pravim nesto slatko ili ne,znam ako napravim,ozdracu se kao prase!
a,kad smo bili kod kumova na rucku prosli vikend,pa meni svi-jao,kako si smrsala,jao,pa sad treba da se ugojis,ovo,ono, a,ja cvetamuser posted image pocela sam opet da jedem kao konj!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 104
5.10.2015 14:59:17   
emicaa
Eco kod mene je samo stomak problem,mislim uvjek je bio.Pravi pivski user posted image stalno se duva,ne znam koji mu je vrag.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 105
5.10.2015 19:14:46   
mamin mish
Gde ste zene. Nigde nikog u kafani.
Mi stigle kuci sa sportica i sad pecem palacinke. Jel neko za?

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 106
5.10.2015 19:19:46   
milicicak
Misu, tebi i meni popodne isto proteklo user posted image
S tim sto smo nas dve jele grasak i kisele krastavce pre palacinki, pola tegle krastavcica smo pojele user posted image
Trebalo bi neke kolace da napravim i rucak za sutra a najradije bih legla i spavala i spavala i spavala...

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 107
5.10.2015 19:26:37   
mamin mish
Uuuuu. Kiseli krastavci sad bi pojela celu teglu. Al prvo noram da ih napravim. Jos nista od kiseline nisam stavila. Strasno!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 108
5.10.2015 19:29:59   
milicicak
Moram da priznam da sam najgora od sve dece jer ja nista od zimnice ne pravim :) mama sve to napravi i zove nas da pokupimo :)
A mini buba obozava kisele krastavce, morace baka ove godine mnogoo tegli da napuni user posted image

Direktna veza do poruke: 109
5.10.2015 19:42:29   
wivern
Ni ja ne pravim zimnicu, a od kad je mama ostala sama ne pravi ni ona. Ionako iz zimnice jedem samo karfiol i krastavce a njih kupim u radnji. I to one najmanje kornisone user posted image
Mi zakazali rodjos u igraonici, kako vreme leti user posted image , malisa vise i nije bebac...

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 110
5.10.2015 19:48:03   
Ana RR
Ja sam upravo pojela dve palačinke sa nutelom i bananama user posted image dan za palačinke, izgleda user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 111
5.10.2015 19:59:13   
Sanjica26 RR
Ola drugari. Znate koja je milina. Dosla sa posla, a ono tisina. Niko kod kuce, ali to je trajalo jako kratko.
Ana i ja sam jutros jela palacinke.
Moji su mi napravili ajvar. Bas cu da se sladim.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 112
5.10.2015 21:03:24   
QueenJ
Veče u kafani! Vidim, ovde se samo o hrani priča...
Ni ja ne pravim samostalno zimnicu, ali pomažem mami. I jedu mi se palačinke. Ali sada mi je kasno, sutra ću.
Emice, što se posla tiče, dobila sam otkaz odmah po isteku g.o. Htela sam i bolovanje da iskoristim, ali nisam mogla da ga zatvorim, jer nisam imala uplaćene doprinose... Uspela sam neki deo da naplatim, ali se još jurimo.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 113
5.10.2015 21:06:26   
emicaa
Evo mene,špicam sjemenke,palačinke nisam pravila jedno dvije sedmice user posted image
Ja samo kiselim kupus,sve drugo kupim.Ima naša prodavnica i tu kupim sve što mi padne na pamet,a prošle godine sam kupila neku tursku turšiju,uh kako je dobra.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 114
5.10.2015 21:16:57   
veselicaa
Vece zenskeuser posted image
Queen zeno pa gde si ti?Lepo je videti te kod nas.Emice i ja volim slatko,upravo krkam napolitanke i nemam nameru da stanemuser posted image .
Wiv pa vi uskoro prvi rodjendanac slavite,kao juce da si se porodila,bas proletelo.
Sto se tice zimnice ja sam zena domacica,pravim sve odavno sama,ajvar,barenu,dzem,slatka,tursiju sta god pomislite ja imamuser posted image
Slabo pisem ovih dana,stalno jurim,jos sada je decija nedelja pa svaki dan imaju neku predstavu,izlozbu,maskenbal,svasta nesto.
Mod je aktivna na fb-u,ali nam slabo svraca ovde,verovatno ima dosta posla.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 115
5.10.2015 21:18:44   
milicicak
Sto bi emica rekla, samo je moja majka mogla da rodi ovakog debila!!! Izdinstala sam luk i otvorila frizider da uzmem mleveno meso da napravim fil za musaku a u frizideru ni m od mesa!!! Zavrsila kesa sinoc u kanti sa nekim prokislim grozdjem... Poouser posted image ela sam.
Ima neki alkohol da se oraspolozim?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 116
5.10.2015 21:44:07   
emicaa
Eto mili imamo već dvije mame što su rodile debile user posted image
Ja trebam kupit kupus za kiselit ali ne znam gdje,prošle godine nije bio ni za kog vraga user posted image na kraju sam sve bacila.
Možete li zamisliti da je moja divljakuša od mačke došla sad i legla pored mene da je mazim i zaspala.

Direktna veza do poruke: 117
5.10.2015 22:53:22   
Kata90
Zenske,samo da vam mahnemuser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 118
6.10.2015 0:35:23   
wivern
Uh, otegao se ovaj dan jedva u ponoc uspavah dete i sad cu da se zasladim sa somersbijem user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 119
6.10.2015 6:52:53   
mamin mish
Jutro zene!
Ja se sinoc najela i zaspala. Pravo sam user posted image .
Zimnicu gledam da stavim samo ono sto jedemo. Krastavce, kupus, ajvar i pekmeze. Sve ostalo sam izvacila iz kucne radinosti.
Odo na sad na posao.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 120
6.10.2015 8:02:32   
emicaa
Jutros sam u tri htjela zadavit onog svog,ustade u wc,probudi Doru,rasplaka je i naravno da ja moram ustati sa njom.Sat vremena joj je trebalo da opet zaspi i meni još pola sata.
Nego dobro vam jutro user posted image

Direktna veza do poruke: 121
6.10.2015 9:02:51   
veselicaa
Jutro user posted image
Emice pa zasto se tako tesko uspavljuje kada se probudi?Mogu da zamislim koliko si se iznervirala i meni najgore kada me neko probudi u gluvo doba noci pa mi se rastera san.
S u vrticu,A uci prirodu,muz spava a ja spremam dorucak.
Dan prelep kada bi stvarno ceo oktobar bio ovakav bilo bi divnooooo.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 122
6.10.2015 9:23:37   
mali_mis
Jutro user posted image
A. jos spava, ja sam druga, pa da lepo iskoristim vreme user posted image

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 123
6.10.2015 10:21:56   
emicaa
Veselice pojma nemam,ja i dalje mislim da je zubi muče jer ona stalno pokušava zaspati ali neda joj se.Kod nas su takva budjenja redovna ali sam se iznervirala jer kad se tek probudila legla je kod nas i počela zaspivati i ovaj moj kao mora u wc i kažem mu da sačeka samo da zaspi a on kao ne može čekati,ona se naravno probudi i pične plakati hoće i ona sa njim jer je mislila da on ustaje i razbudi se.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 124
6.10.2015 13:42:32   
QueenJ
Zdravo živo!
O, Emiceeee user posted image Baš su bezosećajni ti muškarci...
Ja od jutros vrednica user posted image Napravila voćnu salatu, sredila spavaću sobu, druga mašina veša radi, sad privodim ručak kraju, pa odoh u teretanu.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here