Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 4.10.2015 9:04:26
|
|
|
|
mamin mish
|
Jutro. Jes samo ti nama navracaj. Sluzicemo mi i sokice ako treba. I vuci ns odavde kad vec nece cekalice. Izvolte kafu
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 4.10.2015 9:58:42
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,može za mene lonac kafe i tableta za glavu,krenu mi dan naopako u 4 već
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 4.10.2015 19:11:09
|
|
|
|
wivern
|
Emice i meni na pola dana pala klapna, pusila mi se glava od nervoze. Ali se na kraju ovaj dan lepo zavrsio Cccc ove zene zabusavaju, nigde nikoga nema
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 4.10.2015 19:20:31
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja plandujem od jucasnjeg ludila Cekam mm da dodje iz sela, pekli rakiju, razmisljam da pecem neke palacinke za veceru.... zbog dece.... oni ih vole
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 4.10.2015 20:00:44
|
|
|
|
wivern
|
Ivanka peci i posalji i meni. Ja opet pravim Veselicine tulumbe, pojeli mi sve onomad kad sam pravila. Sad pravim za svoju dusu
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 4.10.2015 20:06:56
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Gotova tona oalacinaka, pravili i jeli i pola vec pojeli Svi samo donose tanjire po jos, i moja mama! Ko Oliver Tvist!
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 4.10.2015 20:13:05
|
|
|
|
wivern
|
Ja treba da dobijem uskoro, toliko mi se jede slatko da to nije normalno. Mada je za mene slatko dve kockice cokolade i dosta.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 4.10.2015 20:17:32
|
|
|
|
branki*
|
I ja hocu jos ivanka,bas mi se jedu palacinke!odoh da gledam surdu.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 4.10.2015 20:50:11
|
|
|
|
mamin mish
|
Da stanem i ja u red za palacinke. Mi sad stigli sa dva rodjendana a ja ko prokleta ni zalogaj torte niaam mogla da probam a sada bi ubila za slatko. Idem da spremim onog vraga u krevet pa da uletim u magacin sa grickalicama mozda i pronadjem nesto slatko.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 4.10.2015 21:40:26
|
|
|
|
emicaa
|
Mi smo se danas pošteno nahodali,T je prešla više od 3km pješke i toliko se umorila da je kraju sjela u onu guralicu i nije riječi progovarala Čekam da se ovaj moj najede slatkog pa da i meni da "nešto slatko"
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 4.10.2015 21:48:19
|
|
|
|
mamin mish
|
Ono moje nikako da zaaspi. Tehoce vode, te joj se piski.Ajutru je niko ziv nece probuditi za vrtic. MM u kupatilu vec pola sata izgkeda da hoce da se oduzi sto je sinoc zaspao!
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 4.10.2015 22:02:02
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Zene, ja sam pored dve torte danas pravila paalcinke, i svi presrecni Nakrkali se samo tako. Baba pere unuci kosu, baba baba samo baba oca i majke nema nigde (inace su sestric i moja mama dosli kod nas jos prisle nedelje zbog Ivinog rodjendana) Odradismo ga juce u igraonici, dve torte odose dok si reko keks, ostalo taman da sutra posluzimo i komsije i gotovo! Ivka od sutra ima punu ruku godina
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 5.10.2015 7:05:05
|
|
|
|
mamin mish
|
Jutro. Izvolte Ja odo na posao.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 5.10.2015 8:05:38
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,ima li neko voljan da mi pomogne oko sredjivanja stana Ja ove sedmice ne radim,otišla gazdarica na more,samo za vikend u restoranu.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 5.10.2015 8:26:29
|
|
|
|
veselicaa
|
Jutro
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 5.10.2015 8:28:23
|
|
|
|
branki*
|
jutro,zenskaci! uspavala boku,ne moze ni da spava od slina,odoh da stavim
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 5.10.2015 9:23:50
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Da iskoristim dok A. spava, jer cim vidi upaljen komp isteruje me iz stolice i hoce on pesmice Emice, pa i nije se nesto navikao, kad me vidi da odlazim place, e sad jedino sto on i moja mama krenu u setnju kad i ja na posao, pa se ja samo izgubim, pa on ne skonta, inace ga cujem do prizemlja kako place (a meni tad jos gore).
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 5.10.2015 9:26:08
|
|
|
|
branki*
|
hej,misu,kako je u carpisi?nedostajes ovde!
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 5.10.2015 9:52:43
|
|
|
|
QueenJ
|
Iznenađenjeeeeee! Jeste me zaboravileee? Pre neki dan me prozvala Wiv na fb-u da me nema i ja sam morala da se uključim malo. Ne vredi, ne stižem, a i ne mogu da stignem na red do kompa od mm-a. Još je na bolovanju... A još sam krenula i u teretanu, da više ne budem Nedostajete...
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 5.10.2015 11:02:29
|
|
|
|
emicaa
|
Queen dobrodošla nazad,obilazi nas češće Kako je Ema? Mišu ja se i dalje iskradam kad idem preko dana na posao,jedino ne plače kad idem naveče,tad me poljubi i maše. Sredih i ja stan,pa mi kao da smo svinje koliko ga za dan zabacamo
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 5.10.2015 12:28:25
|
|
|
|
QueenJ
|
Potrudiću se, Emice. A moja E. je dobra uglavnom, raste, otkriva, pada, jede sve živo, šunja, đuska...
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 5.10.2015 13:02:55
|
|
|
|
emicaa
|
Od kad sam odučila da izbacim slatkiše stalno su mi na pameti,sad ručamo a meni eurokrem u glavi Q jesi li riješila išta za posao?
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 5.10.2015 13:05:11
|
|
|
|
wivern
|
Helloooooo hehehehe vidim poznata lica danas Emice ajde dodji i kod mene da pomognes. Veruj mi sigurno nista vece od nas. Mi smo katastrofalni, zlo jedno :)))
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 5.10.2015 13:34:18
|
|
|
|
emicaa
|
Ne mogu dijete ostavit samo a rado bih pomogla Zna li iko zašto nam Mod više ne svraća?
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 5.10.2015 13:42:48
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Od kad sam odučila da izbacim slatkiše stalno su mi na pameti,sad ručamo a meni eurokrem u glavi Isto, samo što sam ja stalno gladna i naravno sao bih slatko jela, a svadba je za mjesec, a ja kako sam krenula ni u helanke neću moći uci !
|
|
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?