Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 17.10.2015 15:27:15
|
|
|
|
Kata90
|
Gde ste zenske wiw,gde si? Malisa spava vec sat vremena,jos malo pa ce se buditi i opet zurka u kuci Naucio je sam sici sa kreveta,znaci haos kako je smesan Emice,lep provod
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 17.10.2015 15:50:51
|
|
|
|
17 joka
|
Dobar dan drugari, ja evo pijem kaficu i gledam film. ubi me ovo lose vreme
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 17.10.2015 16:14:44
|
|
|
|
eca89
|
Joko, svima nam je dosadilo ovo depresivno vrijeme, kod nas konačno sunce! Bas si nedostajala !
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 17.10.2015 16:20:34
|
|
|
|
wivern
|
Evo meeeeee Malo sam se rekreirala danas, pa dosla kuci i izasli odmah u setnju. I tako pokisnemo svi odreda mm, malisa, pas i ja. Joko lepo je videti te ovde Emice odmorite se i uzivajte i za nas.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 17.10.2015 16:23:20
|
|
|
|
mamin mish
|
Dobar dan zene! Ja samo da vam mahnem! Mm na poslu a T i ja zavrsile sa spremanjem kuce i igranjem pa idemo na kafu kod drugarice. Emice sretan put! Joko
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 17.10.2015 17:08:51
|
|
|
|
17 joka
|
Eco,MM Wiv, a meni koli9ko je RR-ja nedostajala i druzenje sa vama nisam odavno kuvala kaficu za vas
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 17.10.2015 17:55:25
|
|
|
|
veselicaa
|
Joko hvala na kafi,bas mi se pije Cekam muza da dodje,deca do malopre neko lisce lepila,pravile neke crteze,bila mi drugarica. Kod nas danas nije padala kisa,nije ni hladno previse,bas je lep dan u odnosu na juce.
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 17.10.2015 23:21:11
|
|
|
|
wivern
|
Kuc kuc, ima li koga???
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 17.10.2015 23:21:39
|
|
|
|
Kata90
|
Sta bi ovo,svi nesto polegali,a subota vece garant napadate muzeve
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 17.10.2015 23:22:42
|
|
|
|
veselicaa
|
Ja sam tu otisla u razgovore mama,vidim ovde nikog pa rekoh tamo da kuckam. Koga Kato da napadam,nema ga covek otisao u set_nju
< Poruku je uredio veselica -- 17.10.2015 23:24:01 >
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 17.10.2015 23:27:10
|
|
|
|
wivern
|
Isla sam ja u razgovore da te dovedem Ma nigde nikoga vec danima. Sad nam ni emice nema, ode na more Spala knjiga na tri slova
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 17.10.2015 23:27:54
|
|
|
|
Kata90
|
pa kad se vrati iz setnje
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 17.10.2015 23:31:13
|
|
|
|
veselicaa
|
Wiv evo vratila sam se,ipak je meni ovo najomiljenija tema. Kato napadacu ga nego sta,radio privatno,mora da me casti,mami trebaju jedne dobre cizme Emica jos malo uziva,suncanje,kupanjac a nas ovde da siba vetar i deprimira ova kisurina.
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 17.10.2015 23:36:16
|
|
|
|
wivern
|
Vala bas me deprimira. Uzas jedan. Jedva cekam prolece i leto, a jos ni zima nije pocela
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 17.10.2015 23:38:24
|
|
|
|
Kata90
|
Veselice dobra si I meni je ova tema najbolja Koja magla napolju uzas.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 17.10.2015 23:40:48
|
|
|
|
veselicaa
|
Dodji kod mene,seoska idila,sad ce jos malo da se pece rakija,pa cvarci,suvo meso,a vec koliko voca imamo ja jedino zbog ovoga volim jesen I ja vise volim leto ali moje smizle odkako je zahladnelo samo pricaju o tome kako jedva cekaju da padne sneg pa sada i ja navijam jer znam koliko im je lepo kada se sankaju i grudvaju.Mada moram da priznam,nemajka sam jer ih tata vise vodi na brdo od mene
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 18.10.2015 12:27:29
|
|
|
|
veselicaa
|
Gde ste zene,ovde bas prazno
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 18.10.2015 13:16:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo mene. Cituckam knjigu, pa cu laganu da tonem u san. Iskoristicu dok ova mala spava.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 18.10.2015 14:47:22
|
|
|
|
wivern
|
Evo i mene, jurcam od ranog jutra. Sad sam kao samlevena, tako bih sela u neku baštu, sama. Pila kafu i gledala u prazno ispred sebe.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 18.10.2015 23:10:06
|
|
|
|
mamin mish
|
Vece, ima li koga u kafani? Ja ceo dan nesto po kuci i po dvoristu raduckala. Mm i danas radio pa smo se T i ja skoro ceo dan druzile. Pracile smo pirodicno stablo za vrtiic, morala je sve da nas nacrta. Vas se namucila. A najteze je bilo da nacrta mog oca posto ga se ne seca pa he sadna trazila sliku dede da moze da uradi zadatak. Pametnica moja. Nego, jel neko za pice?
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 19.10.2015 0:04:13
|
|
|
|
wivern
|
Jesam ja. MM samo smo ti i ja ovde, nema nam ni veselice veceras
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 19.10.2015 8:26:42
|
|
|
|
veselicaa
|
JUtro neko za Sinoc nestala struja u 21 dosla u 1 posle ponoci Legla sam sa decom,muz radio trecu sta sam mogla da radim u mraku. Sada odvela S u vrtic,sreca muz izasao iz trece pa nas prebacio,magla je uzasna.Nadam se da ce i danas biti lepo vreme,evo magla se vec rasterala,pa izgleda da hoce. Sta je ovo,ovde bas pusto,prizeljkujem cak i nove clanove da dodju malo da druze sa nama
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 19.10.2015 8:41:27
|
|
|
|
milicicak
|
Jutar u kafanu :) Mi bolesni... Jeeeee... Noc je bas bila vesela al smo sad dobro. Danas nam je dan za crtace i yt. Vi kako ste?
< Poruku je uredio milicicak -- 19.10.2015 8:42:27 >
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 19.10.2015 9:20:14
|
|
|
|
mamin mish
|
Jutro! Wiv, ja sinoc zaspala dok sam cekala da se neko javi. Mili da brzo ozdravite. Jel neko za caj?
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 19.10.2015 11:33:29
|
|
|
|
amdn
|
mamike caos, nema me u oktobru al nimalo, zaboravicete me :( svratim, citam al nemam vremena da se ulogujem, evo sad nadjoh par minuta da se javim, skola, vrtic, lekar, kuca, ovo- ono, jooj... Vidiim da ima mnogo lepih vesti, mnogo lepih beba nam se pridruzilo, EVO OVDE CESTITAM SVIM MAMAMA javnem se kad mogu, a pratim vas svakako, citam i radujem se,
|
|
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?