Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 19.10.2015 12:13:00
|
|
|
|
mamin mish
|
Amdn, nismo te zaboravile! Ovde se inace drustvo rasulo, nigde nikog. Kod nas vreme ocajno, kisa pada. Ispred firme ukljucena i ulicna rasveta jos uvek.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 19.10.2015 12:28:40
|
|
|
|
wivern
|
Amdn nismo te zaboravile, sto kaze MM rasulo se drustvo nacisto. I kod nas tmurno uzasno. Neka pljusne kisa i zavrsi vise, a ne ovako danima se mrcvarimo
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 19.10.2015 16:27:52
|
|
|
|
Jasn@
|
Meni je baš želja jednom otići na Oktoberfest. Inače stvarno volim pivu i stalno kad sam u prilici isprobavam neke nove vrste i mogu se pohvalit da sam ih stvarno jako puno i probala. Znam da to nije baš pohvalno za ženu, ali ko ima predrasude neka ima. Uostalom, žena je izumila pivo, ako je vjerovat nekim izvorim
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 19.10.2015 17:22:32
|
|
|
|
wivern
|
Jasna Sto nije pohvalno, i ja volim piti pivo. A ono ako krenemo da moralisemo onda mozemo za sve da se uhvatimo Nisam znala da ga je zena izumela
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 19.10.2015 17:27:06
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nudio mi mm pivce uz rucak, morala sam da odbijem, imam 4casa veceras, ne bi valjalo da profa leluja na casu i zaplice jezikom Mrzi me da radim danas, nisam seo om odmorila za vikend, mm ide na put u sredu, vraca se za vikend, ima da se jos vise smorim do kraja nedelje. A najavljuju kisurinu.....
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 19.10.2015 17:27:41
|
|
|
|
emicaa
|
Žene moje nisam vas zaboravila.Divno nam,vrijeme savršeno.trenutno pijuckam koktelčić i uživam.Ne mogu se češće havljati,imamo internet samo na recepciji,to im je bezveze.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 19.10.2015 17:31:07
|
|
|
|
Ivanka 75
|
More, more....
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 19.10.2015 18:30:09
|
|
|
|
wivern
|
Emice i da si nas zaboravila nije strasno, imas vala preca posla nego misliti na nas . Uzivajte
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 19.10.2015 21:11:03
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice samo ti uzivaj,kada se vratis cekamo te i ovde sa virtuelnim koktelima amdn pa gde si ti,bas sam se pitala sto te nema da svratis? Ja malopre vodila decu u skolu,dolazio madjionicar,sada svako svojim poslom a ja se docepah kompa.Poslala 1000 mejla,ima li neko pice da me opravi?
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 19.10.2015 23:41:10
|
|
|
|
wivern
|
Ja tek sad stigoh do kompa Veselice ti si do k ja stigoh mogla popiti 20 pica
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 19.10.2015 23:52:50
|
|
|
|
veselicaa
|
Hhaha da znas Gde su svi,ostale samo ja i ti.Bas nam je prazno,jer verujes da mi fale novi clanovi da pisu kako nas citaju a i oni koji su tu samo za nagradne igre.Ako nista bar se ismejemo sa njima Nego da ja i ti popijemo nesto
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 20.10.2015 0:18:19
|
|
|
|
wivern
|
Veselice evo za tebe i mene da nazdravimo za moje 4 banke
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 20.10.2015 0:24:50
|
|
|
|
veselicaa
|
O Wiv draga pa srecan ti divan dan Hvala na posluzenju,kakve smo domacice puna kafana mezeTa i pica
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 20.10.2015 0:35:40
|
|
|
|
wivern
|
Hvala mila Aha puna kafana u pola 1 , prave domacice nema sta
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 20.10.2015 1:01:48
|
|
|
|
veselicaa
|
Ja se istusirala,sad da sredim torbu idem sutra da platim silne racune u posti. Wiv mora neko i u kafanu da sedi
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 20.10.2015 1:07:52
|
|
|
|
wivern
|
Danas je mm sredjivao racune, meni se od toga dize kosa na glavi. Znam zato se ja zrtvujem da sedim u kafani
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 20.10.2015 4:19:39
|
|
|
|
dijana1*
|
Wiv srecan rodjendan Radi li kafana u ove sitne sate, ima li jos meze i pica
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 20.10.2015 8:25:47
|
|
|
|
mamin mish
|
Jutro u kafani. Wiv sretan rodjendancic i ovde! Ja sam sinoc zaspala sa T. Mm ne jutros budoo da zavrsim tortu njegovom ujaku da moze da mu odnese pre posla. Evo jedna i za tebe.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 20.10.2015 8:30:03
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,jutros smo spavali do pola 9,sad doručkovali i bježimo na plažu
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 20.10.2015 8:47:24
|
|
|
|
milicicak
|
Jutar u kafanu :) Napravila palacinke za dorucak, mm i mini buba ostali kod kuce da se cuvaju. Emice, blago tebi, uzivaj :)
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 20.10.2015 8:49:12
|
|
|
|
mamin mish
|
Emice, uzivajte. Okaci nam neku slikicu da i mi uzivamo sa vama.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 20.10.2015 9:11:08
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobar jutar u kafanu Pada kisa, pijuckam kaficu, gledam tv, Ika spava kod babe i dede, cekam da se probudi pa da krenemo... Sugav dan....
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 20.10.2015 10:46:51
|
|
|
|
wivern
|
Ahoooj zene..ajte na cast
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 20.10.2015 10:54:56
|
|
|
|
branki*
|
Ja dosla,cujem da wiv casti!evo za mene moze sangrija,bas je pijuckam,wiv u tvoje ime!a,posle nesto i da nabodem!
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 20.10.2015 12:49:22
|
|
|
|
eca89
|
Drage moje, danas mi je godišnjica braka, pa da vas počastim!
< Poruku je uredio eca89 -- 20.10.2015 12:50:49 >
|
|
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?