Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 20.10.2015 13:09:59
|
|
|
|
wivern
|
Eco cestitam godisnjicu, slavili ih jos 100 Kakav divan datum ste izabrali Branki i ja cu sa tobom malo sangrije, za zagrevanje
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 20.10.2015 18:35:06
|
|
|
|
nata11
|
Pijete od ranog jutra cccc Kod nas do juce bilo 25c - idealno jesenje :D a zato jutros u 7 mrak i kisa koja nije stala ceo dan. Ja danas malo ranije zavrsila poso pa od dosade krenem da mesim. Ja sama a omesila 3 pleha mini pica - e to se zove lud covek
|
RE: OktobeRRfest [chat] 20.10.2015 19:58:58
|
|
|
|
veselicaa
|
Vece zene,stigoh i ja Eco srecna godisnjica Emice samo ti uzivaj,kod ans pada kisa ceo dan,uzasno je vreme. Nato vrednice,bas me podseti na mini pizze,nisam ih odavno pravila moracu neki dan i ja da ih zamesim. Ja jutros u postu da platim te racune,posle malo u soping ali kupila samo neke sitnice za decu i kucu,malopre zadremala na trosedu u dnevnoj,toplo je dosta u kuci pa mi se spava. Idem da sredjujem nokte sa A.tj ona da mi radi manikir Kupila sam joj danas neke cirkone i onaj manikir kavijar pa da isproba dete
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 20.10.2015 21:34:09
|
|
|
|
mamin mish
|
Vece zenice. Ima li koga? Ja evo uspavala dete a mm zaspo u dnevnoj a ja skuvala sebi nes i cituckam sta ste pisale. Nesto nam je strasno utihnula ova tema. Veselice samo neka ona uziva u manikiru. Moja T je isla samnom u salon ma manikir. Ko prava je sedela da joj teta namaze nokte. Kakav ti je to manikir kavijar?
< Poruku je uredio mamin mish -- 20.10.2015 21:48:47 >
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 20.10.2015 21:53:40
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nema nikoga.... Ivka opet spava kod babe i dede, nema babi spavanja jos jednu noc Mm se sprema za put, ja gluvarim sa calmom na glavi....
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 20.10.2015 22:29:56
|
|
|
|
mamin mish
|
Tu sam ja i samo ja! Napokon dosla i do racunara. Sve mi cudno da kucam. Navikla na telefon i to ti je.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 20.10.2015 22:34:05
|
|
|
|
Ivanka 75
|
I opet gledam Gordost i predrasuda I topim seeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 21.10.2015 9:29:58
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Imam casove od ranog jutra, a dusa mi spava. Moze jedna
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 21.10.2015 10:17:21
|
|
|
|
wivern
|
Ivanka moze i meni kafa, ali da me saceka Moram da pozavrsavam neke stvari pa tek onda mogu da je ispijem na miru.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 21.10.2015 10:18:10
|
|
|
|
mamin mish
|
Ja od ranog jutra u petoj. Ja bi jedan caj. Jutros sam ustala kao da me voz pregazio, nos zacepljen glava boli. Sva sam
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 21.10.2015 12:10:01
|
|
|
|
wivern
|
Zene castim, nasla sam drugi posao Sad jos samo da zatvorim bolovanje i zavrsim otkaz u staroj firmi
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 21.10.2015 12:13:20
|
|
|
|
mama krava
|
Bravo, čestitam! Diiiivne vesti! Nadam se da je posao odgovarajući!
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 21.10.2015 13:14:07
|
|
|
|
branki*
|
Wiv,draga,cestitam!bas dobra vest
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 21.10.2015 13:25:26
|
|
|
|
eca89
|
Jao, Wiv baš mi je drago, nemaš pojma, to me uvijek razveseli bravo !
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 21.10.2015 15:04:05
|
|
|
|
Jasn@
|
@wivern RR Ma mislila sam da nije pohvalno jer postoje razne predrasude oko toga da žene piju pivo. Iako ja osobno ne marim puno o tome, neka misli ko šta hoće, nisu žene ništa lošije biće od muškaraca, niti su manje ženstvene ako piju pivo.
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 21.10.2015 16:27:53
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Cestitam Wiv! Yteba da peglam mm za put... mrzim da peglam!
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 21.10.2015 16:56:48
|
|
|
|
mama krava
|
Ja volim da peglam....
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 21.10.2015 17:08:16
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Gotovo peglanje!!!! Jos samo da spremim casove pa u 18h na poso!
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 21.10.2015 17:27:42
|
|
|
|
milicicak
|
Wiv, cestitam Ja stigla kuci i napala pile i krompirice :) a posle cu krofne
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 21.10.2015 20:08:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Wiv svaka cast. Vala imas zasta da castis.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 21.10.2015 20:54:19
|
|
|
|
branki*
|
Moj muz ima te predrasude o zenama i pivu,bar je imao,sad ne znam.ja licno volim pivo.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 21.10.2015 21:17:14
|
|
|
|
milicicak
|
Ne mogu da prestanem da jedem krofne, stvarno cu se u pretvoriti. Ofarbala sam se i bas sam crvena, jos uvek ne znam da li mi se dopada Mm ne pije alkohol uopste, pa se drustvo kad se nadjemo u kaficu uvek zeza sto ja narucujem pivo a on caj
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 21.10.2015 21:25:54
|
|
|
|
branki*
|
Ja sad omandala 2kriske hleba sa margarinom i dzemom,a mogla bih jos toliko!
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 21.10.2015 22:16:41
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Jasn@ @wivern RR Ma mislila sam da nije pohvalno jer postoje razne predrasude oko toga da žene piju pivo. Iako ja osobno ne marim puno o tome, neka misli ko šta hoće, nisu žene ništa lošije biće od muškaraca, niti su manje ženstvene ako piju pivo. Bas tako. Radim ono sto volim i mislim da i drugi tako treba da rade. Zivot je samo jedan Mili daj fotku da ocenimo. Ja obozavam crvenu kosu
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 21.10.2015 22:29:53
|
|
|
|
Ana RR
|
Ćao ženske ja pijuckam vino a bilo bi bolje da sam ga skuvala, da lečim ovu kijavicu. Pravila sam danas zapečene palačinke sa orasima, šećerom i mlekom, najviše zbog mame i tate jer oni to vole a ja ne volim orahe. Međutim... ono je tako dobro da sam 3 (i slovima tri ) pojela. Razbila sam se. Baš lepa poslastica. Orasi imaju potpuno drugačiji ukus, valjda zbog mleka i šećera, nemam pojma.
< Poruku je uredio Ana RR -- 21.10.2015 22:30:32 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?