Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 23.10.2015 20:42:48
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Sanjice, ja sam samo ovo našla klik I ja isto preko google search
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 23.10.2015 20:46:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Inače, podseća me na jednu tortu, ne mogu da se setim kako se zove. Sad ću pokušati da nađem.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 23.10.2015 20:49:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ana, pa to je to. Sad cu da istrazujem.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 23.10.2015 20:51:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ko zna italijanski
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 23.10.2015 20:56:42
|
|
|
|
Ana RR
|
Ne mogu da nađem, ne znam gde sam sačuvala. Uglavnom, može biti nešto poput ove a može da bude i bez sira, samo mus sa belom i crnom čokoladom, a između je možda neki oreo keks. Našla sam klik
< Poruku je uredio Ana RR -- 23.10.2015 20:58:20 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 23.10.2015 20:59:07
|
|
|
|
mati
|
Zdravo zenskaci! Evo ga i ja posle duuuzeg vremena u kafani. Sanjice i ja bi rekla da je ovo neki Cheesecake. Mi pravili riblju corbu...
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 23.10.2015 21:02:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I meni je zalicilo na cheesecake Moracu da napravim.Meni je to omiljeni dezert. Mati danima hocu da ti posaljem sms, ali vecito sam u nekom haosu. Kako si?
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 23.10.2015 21:07:33
|
|
|
|
mati
|
A ja ti odg za par nedelja. Isto, i dalje nepromenjeno, imam opet neki uput za VMA. Ali i sledeceg meseca vec imam zakazano nesto tamo pa ne znam kad cu sve i kako cu.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 23.10.2015 21:39:37
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mati, sta ti je? Nesto sa zdravljem? Izvini ako sam propustila... zato pitam...
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 23.10.2015 21:42:37
|
|
|
|
wivern
|
Dobro veče u kafani? Šta se pije? Mati nadam se da nije ništa ozbiljno.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 23.10.2015 21:45:35
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mene upucajte ako budem tražila jos nesto da strpam u zeludac veceras Kikiriki, čokolada, kafa, palacinke sa raaaaaznim nadevima, sto slanim sto slatkim, malopre sa otvorila i cips!!!! Eeeeeee hapaljivosti moja
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 23.10.2015 21:47:47
|
|
|
|
wivern
|
Opaaaaa Ivanka jer to ono što mislim da jeste, možda još kisele krastavcice da pojedes.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 23.10.2015 22:00:12
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR Opaaaaa Ivanka jer to ono što mislim da jeste, možda još kisele krastavcice da pojedes. Ma jok! Da bi bio trudan treba se truditi što neko reče, a kod nas je bilo malo truda ovaj mesec, svi smo bili slinavi pa nismo baš hteli da udružujemo slince Nisam normalna, majke mi Volim ja i krastavčiće
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 23.10.2015 23:11:59
|
|
|
|
wivern
|
Pa čekaj ženo dovoljno je i jednom pa neka bude i sa slincima
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 23.10.2015 23:21:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR Pa čekaj ženo dovoljno je i jednom pa neka bude i sa slincima Uvek me nasmeješ od srca!!! BTW; čestitam na novom zaposlenju A čime se baviš? (toooootalno sam neupućena) Imam li ja tebe na fejsu, retko i sama gostujem tamo?
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 23.10.2015 23:24:55
|
|
|
|
wivern
|
Paaaa, nemam pojma da li se imamo na fb. Mislim da ne, ću da proverim. Ja sam ti silom prilika poslovodja, iliti danas po novome menadžer prodavnice
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 23.10.2015 23:29:09
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR Paaaa, nemam pojma da li se imamo na fb. Mislim da ne, ću da proverim. Ja sam ti silom prilika poslovodja, iliti danas po novome menadžer prodavnice Ooooo poslovodjo, to me vraća u 80-te Ne volim te stranjske nazive, skoro sam prevodila neki ugovor i ubila se tražeći adekvatne savremene nazive za pojedine titule. Propala sam guglajući!
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 23.10.2015 23:34:59
|
|
|
|
wivern
|
Ej to sve izmišljeni nazivi da bi se mi osetili važnije. Boli me uvo, ja mogu biti i baba sera samo dok mi plata odgovara
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 23.10.2015 23:53:50
|
|
|
|
wivern
|
Meni je ona odvratna, bljaks.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 24.10.2015 0:25:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Odo da odgledam seriju pa u krpe, rasprodata sam za sutra, laku noć mame dame
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 24.10.2015 7:42:24
|
|
|
|
branki*
|
Ajde,budjenje ko kuva kafu,za pocetak!
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 24.10.2015 8:10:35
|
|
|
|
NadaR
|
Dobro jutro :) Ja svoju pijuckam u miru i tisini . Samo vatrica i ja . Veliki otisao svojim poslom , mali spava . Nadam se nekom suncu danas .
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 24.10.2015 14:01:10
|
|
|
|
mamin mish
|
Di ste zenskaci! Ja propustih zurku sunoc. Bilu na nekon rodjendanu. Dora i ja od jutros u skitnji sad smo stigle kuci. Nju vodila da gleda neku predstavu na spensu, odusevila se a ja pazarila cvece. Mmkad stigne kuci ima da me izbaci sve sa svecem napolje (neznam vise gde cu sa cvecem, al kad ga VOLEM). Jel neko za kaficu?
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 24.10.2015 14:13:54
|
|
|
|
branki*
|
Misu,moze kafica Ja cu kasnije do mojih sa bokom,ako me ne bude mrzelo.
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?