Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 0:04:41
|
|
|
|
wivern
|
Ves samo ti radi, i ja cu od sledeceg ponedeljka Ivanka da meni celu flasu, glava me zabole od onih sedista
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 0:06:19
|
|
|
|
veselicaa
|
Jel ti se svidja novi posao,gde si se zaposlila?
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 0:07:46
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ne razmisljaj za sedište, uzmi do 18 ili do 25 kg (viši je naslon iznad glave pa samim tim može i duže da sedi u njemu, duže od 4 god). A flašu ti poslah brzom poštom Baš je pitko vince Odoh da spavkam... mm se veš ušlofio u dnevnoj, testeriše uveliko, odo da budim međeda
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 0:12:35
|
|
|
|
wivern
|
Za sad mi se svidja, bas se radujem pocetku. Radicu u decijoj radnji Da, ukapirala sam, i shvatila sta mi je ciniti Ivanka. Lepo spavajte.
< Poruku je uredio wivern RR -- 26.10.2015 0:13:26 >
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 0:16:20
|
|
|
|
veselicaa
|
Super,drago mi je da ti se svidja,najbolje kada radis nesto sto ti odgovara. Ivanka,samo ti budi muza
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 7:50:13
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,jeste se naspavalw. O Wiv nisam znala da si dobila posao,čestitam Jel bilo još čega novig dok me nije bilo,nikako da stignem da isčitam sve?!
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 7:56:51
|
|
|
|
Kata90
|
Jutro,moze kafica ovo pomeranje sata mi uopste neodgovara malisa se budi sat vremena ranije Wiw,super za poso. Emice,kako proso odmor?
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 7:57:21
|
|
|
|
mamin mish
|
Jutro! Izvolte kaficu! Ja juce ne stigoh da vam se javim bila u nekoj guzvi.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 8:30:16
|
|
|
|
veselicaa
|
Jutro Mishu hvala na kafi.Ispratila dete u vrtic,sada cekam daa mi i A ustane,da doruckujemo pa i ona u skolu da ide. Danas nemam neke obaveze,samo do supermarketa da odem po namirnice.
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 9:58:51
|
|
|
|
wivern
|
Uh, baš mi treba kafica, sva sam slogirana. Emice nije bilo baš ništa, ništa nisi propustila. Ja danas idem da dam otkaz i da zatvaram bolovanje. Pod uslovom da mi iz bivše firme vrate doznake, tražila sam ih u četvrtak još.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 10:50:22
|
|
|
|
bubulence
|
dobar dan drrugarice drage! kako ste mi? sta sam propustila? osim sto vidim da cemo imati novih debelica ovde . malo sam virnula kod crtica u temu....
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 10:51:21
|
|
|
|
Modessty
|
Dobar dan! Wiv srećno davanje otkaza ja na poslu, klasika. danilo ima anginu, doduše u povoju, odveli smo ga na vreme. Treba mi kafa i čašica razgovora sa nekim "normalnim" ko ja
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 11:32:24
|
|
|
|
mila83
|
Zdravo zenske ! Moze kafica jos jedna,dan je bas nesto bezveze..taman da se vratim malo u normalu nisam sve citala ni ja, pa nisam bas u toku..uglavnom ukapirala sam da Wiwi ima novi posao i da joj se svidja,super ! Kod nas sve ok za sada,bili neki virusi,prosli..nista strasno...hladno,grejemo se pored vatrice..danas pecem kestenje,nisam davno..
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 13:04:26
|
|
|
|
Kata90
|
Jao kako lepo vreme danas,greje sunce. Cim se malisa probudi odosmo malo u setnju,pre mraka. A i ucimo da setamo,pa sad imamo cipelice malo smo vazni
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 13:18:37
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: bubulence dobar dan drrugarice drage! kako ste mi? sta sam propustila? osim sto vidim da cemo imati novih debelica ovde . malo sam virnula kod crtica u temu.... Bubi, ženo nedostaješ mnogoooooooooooooooooooooooooo !
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 17:47:05
|
|
|
|
lesica
|
Ola čikite, kakve ste? Ja se konačno malo danas i juče dokopah kompa. Prethodnih dana smo bii u haosu, klinci bolesni, pa smo D i ja bili dva dana u bolnici, zbog njega, pa dok sam se povretila i kao odmorila od dana nespavanja. Evo meee sad! Ko šta pije? Jede? Ma sve ću da vam poslužim
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 17:55:24
|
|
|
|
wivern
|
Les moze neki alkohol, da nazdravimo
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 18:31:03
|
|
|
|
lesica
|
Ovako nesto?
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 18:42:11
|
|
|
|
mali_mis
|
Vece wiv za posao. Kod mene nista novo, osim sto imam novu seficu koja mi zgadi onako dobar posao, treba je spaliti na lomaci
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 18:54:55
|
|
|
|
veselicaa
|
Ohohoh ja stigla na vreme.Meni moze sta god nudite od pica,ne biram lesice nadam se da je malisa sada dobro. Mali mis pa sta je sa seficom,bas steta da si konacno nasla posao koji ti se dopada a neki baksuz da ti kvari zadovoljstvo. Bubi,Mod dolazite nam cesce zenske falite ovde bas
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 19:10:04
|
|
|
|
amdn
|
vece mamike, mi i dalje mucimo muku sa ovim stomacnim virusom, Lesice prijalo bi jedno fino picence :)
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 20:07:34
|
|
|
|
wivern
|
Jel to domaca, sa sve visnjama??? Obozavam
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 20:29:11
|
|
|
|
milicicak
|
De ste zene? Lesice, nadam se da je D bolje. Mini buba i ja bile na treningu, mislim da mi se dete zaljubilo u trenera, zamalo bio smak sveta kad je shvatila da nije dosao na cas srecom, brzo se odobrovoljila. Mm dosao kuci pre pola sata, ako se nesto ne promeni moracemo ozbiljno da porazgovaramo, radi 12 sati dnevno, ima 30kg sa sve krevetom a za cije babe zdravlje... Nego, neko rece alkohol
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 20:45:22
|
|
|
|
lesica
|
Bolje smo, bolje smo, svi od reda. Wiv, nego šta nego domaća! Mojih ruku delo Da li vi znate kako bih ja slatko sada mlatila po nekom pomfritu sa kečapom.... uhhhhh, nego ne rade mi radnje u okkolini a mrsko mi je da gulim krompir
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 20:55:28
|
|
|
|
Ana RR
|
Mmm pomfrit kečap ne volEm ali pomfrit obožavam. Nekad sam znala u pola noći da pržim krompiriće, dok igramo jamb
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?