|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: NovembaRRski bar
5.11.2015 12:44:05   
mila83
Ma Branki,nesto se prisecam stalno kako mi je bilo prosle godine u ovo vreme,kad sam sa Teodorom i za nasu slavu bila na IMD...i svega toga..jos je to meni sveze prilicno.Ali proci ce,i to je sastavni deo zivota,secanja i uspomene...bitno da je sada sve dobro. I da ce i Teodora sada prvi put sa svojom porodicom slaviti svoju slavu .

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 301
5.11.2015 17:36:38   
emicaa
Gdje ste djevojčice user posted image moja majčica konačno stigla,bila neka gužva u italiji pa su zaglavili pošteno.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 302
5.11.2015 17:43:23   
wivern
Di ste zene.
Eno mm uspavljuje sebe i malisu a ja cu da peglam user posted image
Danas isla na neko testiranje za firmu, videcemo koliko sam glupa user posted image
Juce jedva izgurah do 22h da ne zaspem, glava mi padala sa ramena. Danas vec lakse.
Samo da mi nije ovog peglanja, aaah. A gomiletina strasna, sve maksine i stvari mm. Moje ne peglam user posted image ali oni vise nemaju sta obuci.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 303
5.11.2015 17:49:57   
Sanjica26 RR
Ha ha Wiv juce sam ja sve moguce stvari ispeglala. Uglavnom za mm i decu. On ima puno kosulja pa se vise oko toga gnjavim.

Uspela sam devojke da vratim onu haljinu sto mi je velika. I sutra mi stize kosulja.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 304
5.11.2015 18:18:57   
wivern
Ja sam potpuno zaboravila da sma imala zakazano kod frizera user posted image da se ispeglam za sutra. Nisam nista spremila za obuci ni za mene ni za malisu, niti je mm spremio. Bicemo kao raspad porodica user posted image
Sanjice sad si me ti podsetila sa tom haljinom.
Mrzim peglanje i uvek sacekam gomilu. A lakse je da pehglam po malo, al kad sam glupa. user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 305
5.11.2015 18:24:46   
Kata90
Di ste.....moje dete se igra,eto ja pijem kafu,vatra gori.
Danas sam kupila,lepe cizmice za zimu malom....sad sam mirna do proleca sto kazu.
Sreca moja sto ja ne peglamuser posted image samo kad bas treba nesto.

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 306
5.11.2015 20:53:06   
milicicak
Vece u kafanu :) cekam da pocne Bouns, ispred mene palacinke i cipiripi, necu da stanem dok ne puknem. Izem ti pms...
Ja volim da peglam, al retko to radim, svekrva mi sve popegla dok mini buba spava user posted image

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 307
5.11.2015 21:36:32   
Sanjica26 RR
Wiv pa meni se nakupi toliko da se iznerviram i sve u toku dana ispeglam. Mnogo je lakse da se pegla malo po malo.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 308
5.11.2015 21:42:19   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Wiv pa meni se nakupi toliko da se iznerviram i sve u toku dana ispeglam. Mnogo je lakse da se pegla malo po malo.

Mene i malo peglanja nervira user posted image
zato sad žrtvujem i sebe i jedno nedlejno popodne pa uključim film, sednem ispred TV-a, skuvam šoljetinu kafe, pegluckam, pijuckam kafu, gledam film i samo slažem user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 309
5.11.2015 22:39:09   
emicaa
Ni za mene nije peglanje,ali nikako.Ja lijepila tortu i neki sam glup šablon našlon treba mi 12 komadića a ja imam za devet,moram sutra kupit i ostatak.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 310
6.11.2015 6:40:34   
wivern
Gde ste bre žene. Od kako ja nisam dokona uveče nema nikoga u kafani.
I ja obavezno moram da buljim u tv dok peglam, samo da ne moslim o tome šta radim user posted image . Ja šetam psa upravo pa na posao user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 311
6.11.2015 7:32:35   
branki*
Wiv,sve stizesuser posted image ja kad bih morala psa sad da set_am,odlepila jos,jos i to!ali,ono kad smo bili spavali kod snajine sestre,pa ona ima maltezera,boka moja odusevljena!ne da se nije plasila,nego sve vreme uz nju i ova uz nju!mi ih zezamo drugariceuser posted image boka pokusava da je uhvati za jezicak,ova je lize,ma sou!da mi je neko pricao kako bebe i psi se igraju,ne bih verovala doknisam videla.

< Poruku je uredio branki RR -- 6.11.2015 7:33:42 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 312
6.11.2015 7:59:12   
emicaa
Izvolite kafu user posted image
user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 313
6.11.2015 8:01:11   
branki*
Emice,hvala,divna si,evo ja je upravo pijemuser posted image

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 314
6.11.2015 12:27:09   
Zemunka85
I ovde da se javim user posted image . Ja svaki dan popijem prvo duplu kafu, pa energetsko pice user posted image nije bas da bih trebala tako. Posle toga jos 2 3 kafe tokom dana. Nisam porocna, nemam nesto sto volim ili ne volim ni od hrane sve mi svejedno ... ali bez kafe i slatkog ne mogu. Zavisnik.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 315
6.11.2015 13:12:48   
Ivanka 75
Ja popila jednu na poslu, sad mi se pije jos jedna. Jela neke slane kiflice, najela se, prase jedno user posted image

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 316
6.11.2015 13:24:49   
Kata90
Di ste zene,moze kafa i za mene.
Bila sam danas do firme,situacija je katastrofa tri meseca nisu dobili ni dinara.
Tako da cu dati otkaz,krajem meseca.
Sad se vodim,da sam na godisnjem.
I tako,nista drugo novo....
Sad cu sa malim napolje malo,nek setauser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

Direktna veza do poruke: 317
6.11.2015 14:07:23   
branki*
U,bre,kato,grozna situacijauser posted image
Valjda ce iskrsnuti neki drugi posao...
Meni se isto jedu kiflice.od kako smo dosli u beograd,skroz sam se opustila,samo bih nesto jela,otici ce moja linija u propast,vidim jauser posted image

branki

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 318
6.11.2015 14:11:02   
Ivanka 75
Joooj hocu kuci user posted image
Idemo posle Iva i ja da biramo vunicu, isheklala sam joj kapicu, jos da usijem zekine usi, sredim mu njusku i gotovaaaaa! user posted image
Hocu da nam ispletem po jednu sal-kapu (scoodie) za zimu.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 319
6.11.2015 14:21:59   
Modessty
hej cure! Šta se radi?
Mene od juče boli glava. Odlepih. Posla imam preko glave. Uzeh slobdne dane tako da kad danas završim slobodna sam do četvrtka! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

Direktna veza do poruke: 320
6.11.2015 14:23:44   
emicaa
Evo i mene sa posla,veš se pere pa ćemo kad ručamo u šetnju.Ovde je vrijeme za kratke rukave,nije mi to nikako normalno.

Direktna veza do poruke: 321
6.11.2015 14:40:42   
branki*
Ja sam ovde prekjuce videla lika,gore zimska jakna,a dole tri cetvrt pantalone..bzv.

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 322
6.11.2015 14:51:53   
veselicaa

IZVORNA PORUKA: Modessty RR
Uzeh slobdne dane tako da kad danas završim slobodna sam do četvrtka! user posted image

Izgleda da sam u Nisu od nedelje ujutru,pa sve do srede uvece.Jos ako nigde ne ides van grada taman da se vidimo user posted image
Gde ste zene,ne stizem da pisem,posla ima bas dosta jos i muz radi privatno.samo letim od skole do vrtica,pa po kuci,pa svoje poslove zavrsavam,sinoc legla da uspavam decu i uspavala se.Tek u 3 ustala,istusirala se i vratila na spavanje do pola 7 user posted image
Ima li neke kafice ili da stavljam?

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 323
6.11.2015 17:40:52   
milicicak
De ste zene? Poceo vikend, jupiiii :)
Mini buba i mm se igraju ja se grejem pod cebetom user posted image trebalo bi u neku kupovinu da odemo al me mrziii...
Konacno sam zakazala sisanje za sutra. Pa onda deciji rodjendan pa uvece zurka. Jos nisam smislila sta cu da obucem, nisam bila na zurci ne pamtim user posted image

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 324
6.11.2015 18:06:01   
emicaa
Mili kod nema vikend ne vikend,ja večeras na posao user posted image

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here