|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: NovembaRRski bar
6.11.2015 18:12:25   
milicicak
Emice, bas mi je zao. Ja sam pre par meseci odlucila da ne nosim posao kuci vikendom. Komp i mail gasim u petak popodne i ne palim ih do ponedeljka ujutru. Bas mi znaci svaki vikend koji imamo samo za nas, bez jurnjave, posla i obaveza.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 326
6.11.2015 18:19:34   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: veselica

IZVORNA PORUKA: Modessty RR
Uzeh slobdne dane tako da kad danas završim slobodna sam do četvrtka! user posted image

Izgleda da sam u Nisu od nedelje ujutru,pa sve do srede uvece.Jos ako nigde ne ides van grada taman da se vidimo user posted image
Gde ste zene,ne stizem da pisem,posla ima bas dosta jos i muz radi privatno.samo letim od skole do vrtica,pa po kuci,pa svoje poslove zavrsavam,sinoc legla da uspavam decu i uspavala se.Tek u 3 ustala,istusirala se i vratila na spavanje do pola 7 user posted image
Ima li neke kafice ili da stavljam?

Mi samo sutra nismo tu, vraćamo se uveče, pa smo u Nišu do kraja raspusta.

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 327
6.11.2015 19:13:42   
vikiveki
Odavno nisam bila u baru...šta ima novo?

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 328
6.11.2015 19:21:09   
veselicaa
Ivanka super onda videcemo se sigurno bar jednu kaficu da popijemo.Hoces da ti posaljem broj telefona u pp?Mene muz mnogo nervira,malopre kaze da sutra ipak radi i to trecu tako da u nedelju krecemo kada on izadje iz smene a to je u 7 ujutru,pa dok odmori gospodin znaci tek u nedelju popodne smo u Nisu.A kad se setim da smo trebali danas da podjemo odmah kada A zavrsi casove.Ma muskarci su cudo,pre bih se sa detetom dogovorila nego sa njim,uhhh nervira me.
Milicicak pametno sto gasis mejl za vikend,moram i ja tako.
Vikiveki pa gde si ti zeno?
Emice sta radis,jel imas neke simptome user posted image ,kako se osecas?

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 329
6.11.2015 19:38:32   
Ivanka 75
Vesela, posalji mi br u PP

Direktna veza do poruke: 330
6.11.2015 19:47:47   
veselicaa
Ivanka poslalauser posted image
S mi se malopre uspavala na trosedu u dnevnoj,toplo nam bas u sobi,a sta ce veceras da radi,verovatno ludovanje do 11,12 user posted image

Direktna veza do poruke: 331
6.11.2015 19:50:27   
mati
Ivancice posalji mi sms ako se organizujete. Nemam br u tel nijedan od ranije. Mozemo u Pleasure, oni uvek imaju dnevno cuvanje dece na sat. Ja sutra vodim Mitu, Matu i drugare.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

Direktna veza do poruke: 332
6.11.2015 22:16:25   
branki*
Zenskaci,ima li koga u kafani!
Moji polegali svi,sto volim mir i tisinu.bem mu sve,opet sam gladnauser posted image koji mi ne djavo pojma nemam.malopre pojedoh onaj starkov smoki,ne znam ni odakle tu,mi to i ne kupujemo.samo bih muljala nesto.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 333
6.11.2015 22:19:32   
milicicak
Ja sam tu :)
Mini buba i ja imamo filmsko vece, gledamo Zvoncicu i jedmo kokice. A jede mi se nesto slatko...
Inace, bas me nervira cela ova afera oko Tonus hleba, gde god se okrenes svi o tome komentarisu i svi imaju misljenje... A ja mislim kako smo ko ovce, sisa nas kako ko stigne

< Poruku je uredio milicicak -- 6.11.2015 22:23:21 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 334
6.11.2015 22:22:48   
branki*
Hey,milicicak,ljubni taru,ako me se jos seca!😘
Is bih has gledala neki film,me pamtim kad Sam..a,mogla bih I neku tortu.videh da ovde dole u zgradi gde sam ima neka sa tortama i kolacima,moracu da se pocastim neki dan.nemam ovde ni mikser,ni nista da bih pravila.

branki

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 335
6.11.2015 22:26:08   
milicicak
Hocu, branki, naravno :) i ti ljubni Boku :) ja sam pravila onu najobicniju keks tortu sa pudingom i cokoladom, nije mi ni trebao mikser user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 336
6.11.2015 22:28:57   
serpica

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: veselica

IZVORNA PORUKA: Modessty RR
Uzeh slobdne dane tako da kad danas završim slobodna sam do četvrtka! user posted image

Izgleda da sam u Nisu od nedelje ujutru,pa sve do srede uvece.Jos ako nigde ne ides van grada taman da se vidimo user posted image
Gde ste zene,ne stizem da pisem,posla ima bas dosta jos i muz radi privatno.samo letim od skole do vrtica,pa po kuci,pa svoje poslove zavrsavam,sinoc legla da uspavam decu i uspavala se.Tek u 3 ustala,istusirala se i vratila na spavanje do pola 7 user posted image
Ima li neke kafice ili da stavljam?

Mi samo sutra nismo tu, vraćamo se uveče, pa smo u Nišu do kraja raspusta.

A ponedeljak prepodne oko 11h,ja se mozda tad vidim sa Mod pa da uklopimo?user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 337
6.11.2015 22:31:26   
branki*
Pa,ono jesteuser posted image olenjila sam se i bez miksera ne umem nista napraviti,a kao da se nekad nisu pravile torte,moja mama je nekom zicom mutila kad sam ja bila mala.htela sam i palacinke,ali nemam ovde teflonski tiganja,pa u tu odustadohuser posted image ali,mislila sam da kupim neki,videh na nekom prospektu,da l metalac,da ima tih tiganja,nizu ni skupi.

branki

Direktna veza do poruke: 338
6.11.2015 22:32:04   
Sanjica26 RR
Ja se nesto ne omrsi na onom krstenju. Sto kazes Branki samo bih nesto jela.
Danas mi je kolega rekao da sam smrsala. Kaze da sam zgodna i kad smrsam budem super.user posted image Meni to davno niko nije rekao, osim mog muza koji mi to cesto govori.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 339
6.11.2015 22:34:30   
branki*
Oo,vidi ti kolegeuser posted image opasan!meni moj bas slabo govori tako te stvari,njemu se sve podrazumeva.

branki

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 340
6.11.2015 22:36:53   
milicicak
Meni mm cesto kaze da sam ja njemu najlepsa na svetu :) ali ima i izjave tipa da izgledam kao nadrogirani ludak u ludnici user posted image
Sanjice, sto se nisi omrsila? user posted image jel neki post sad?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 341
6.11.2015 22:37:10   
Sanjica26 RR
Bas sam Branki bila u cydu, jer je covek super otac i muz. Poznajem mu zenu, ali mislim da je to rekao zato sto smo pricali o hrani. Onako u prolazu.
Nije post, nego se nisam lepo najela jer nije bilo nesto ukusno. Meso mi je bilo sumnjivog karaktera. Torte seceruse. Propade mi danuser posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 6.11.2015 22:38:56 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 342
6.11.2015 22:38:52   
Ivanka 75
Serpi, ja ne mogu ponefeljak u 11h, stric mm nam dolazi u goste bas u to vreme. Popodne?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 343
6.11.2015 22:41:26   
branki*
Pa,dobro,ver nije imao zadnje namere,sto se kaze,ali primetio je opet zgodno telouser posted image ma,komplimenti uvek prijaju i lepo ih je cuti.
Jao,ako prestanem da kuckam,znajte da sam zaspala i da vam zelim lepe snove!a,setih se malopre da je petak vece,nekad smo se spremale za grad petkom uvece.

branki

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 344
6.11.2015 22:42:17   
milicicak
E, Sanjice, bas bez veze user posted image
Ja sam jako razmazena sto se hrane tice, mogu samo da jedem ako je ukusno, ako je neukusno radije cu ostati gladna. I posle se pitam na koga je mini buba user posted image
Ja cu sutra uvece da se spremam za grad, idem na zurku, jupiii :) osecam se kao tinejdzerka user posted image

< Poruku je uredio milicicak -- 6.11.2015 22:43:55 >

Direktna veza do poruke: 345
6.11.2015 22:43:46   
branki*
Kakve su to torte seceruseuser posted image ?

branki

Direktna veza do poruke: 346
6.11.2015 22:43:51   
Ivanka 75
Branki, ja samo belance islag mutim mikserom, sve ostalo zicom. Nekako mi ispade brze nego, uzmi mikser, ukljuci, namesti mutilice, sipaj brasno, gledaj da ti ne prsne sa miksera na zid.... user posted image
Ja sam malo smotana user posted image

Direktna veza do poruke: 347
6.11.2015 22:44:19   
Sanjica26 RR
U prevodu dosla sam gladna kuci.

Direktna veza do poruke: 348
6.11.2015 22:44:49   
veselicaa

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Serpi, ja ne mogu ponefeljak u 11h, stric mm nam dolazi u goste bas u to vreme. Popodne?

Ni ja ne mogu,idemo na neku veridbu.Popodne bi moglo.
Ja sedim sa A i grickamo svasta nesto.S spava,samo sam je obukla u pizamu i odnela u spavacu,odmah se uspavala.

Direktna veza do poruke: 349
6.11.2015 22:47:25   
branki*
Ja ne umem zicom.mada,nemam ni zicu ovdeuser posted image danas smo kupili onaj ocedjivac za sudje i musemy za sto neke gluposti.tek kad tako upadnes privatno,vidis koliko sitnica fali,a bez kojih ne umes da funkcionises.
Milicicak,kakva zurkauser posted image ?

< Poruku je uredio branki RR -- 6.11.2015 22:48:59 >

branki

Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here