|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: NovembaRRski bar
18.11.2015 13:20:12   
mila83
Emice, cestitam ! user posted image user posted image Hvala na kafici. i mi cemo vreme iskoristiti za setnju,idemo malo do Sm,pa kod moje mame na palacinke.Dan obecava lepo raspolozenje user posted image
Ne znam kako vi,bas malo stizem da pisem ovde.Malo vas cituckam kad stignem,kao i na fb. Sa Teodorom se najvise ganjam,jelo ,tj.njeno nejelo je u pitanju.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 726
18.11.2015 13:25:28   
veselicaa
Emice cestitam dragauser posted image Ne brini za spavanje,moja A nije spavala prva tri meseca,zamenila dan za noc,a i posle se budila dosta cesto i inace je bila nestasna a S nikada nije plakala kao beba,mirna je inace,uvek lepo raspolozena ma totalno drugacija od A.I zaovi prvo dete nemirno samo tako a drugo mala dobrica,izgleda da mora tako user posted image posle prvog nestaska dobijes jedno fino deteuser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 727
18.11.2015 13:40:12   
eca89
Joj, Veselice iz tvojih usta u Božije ušiuser posted image !

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 728
18.11.2015 13:53:47   
emicaa
IZVORNA PORUKA: eca89

Joj, Veselice iz tvojih usta u Božije ušiuser posted image !

i ja kažem user posted image
Ah da,imam i cistu na lijevom jajniku.

< Poruku je uredio emicaa -- 18.11.2015 14:05:42 >

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 729
18.11.2015 14:22:10   
milicicak
Emice, cestitam user posted image
Meni danas skakavci pojeli dan, jbg radicu nocas user posted image
Branki, ja popila pola case belog vima i bas sam vesela, zanemericu sto me zabolela glava user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 730
18.11.2015 14:44:01   
17 joka
Emice,Cestitam user posted image user posted image

a za kg nebrini sredi se to lako ako imas volju a sad uzivaj u trudnoci.

zamisli mene 156 cm i 86 kg sa sto problema i onda se resim i evo me sad na 55kg sredila te probleme a tih 5 kg sto hocu da skinem jos nikako ali ja sam zadovoljna a ako ikad budem trudna da dobijem i 20 nebih brinula i znacu da je vredelo ako me razumes.

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 731
18.11.2015 15:08:54   
isidora88
Emice cestitamuser posted image
Ovde se samo kafe sluze pa ne zalazim u temu, kafu ne pijemuser posted image
Ima li cedjena narandza ili tako nesto, samo da nije limunada user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 732
18.11.2015 15:48:08   
Mariya
Emiceuser posted image
Kod mene je bilo obrnuto,meni je prva bila beba za poželeti,predobra,pa mi je druga đavolicauser posted image
Mila,znaš kad ja pišem? Onda kad radim!! Radim 2 dana pa sam 2 slobodna,i tačno se vidi da me ima svuda kad radim,a kad sam kući javim se kod mama jer nemam vremena za više user posted image I pisem koliko mogu sa telefona,sreća pa je super,bolji nego kompjuter user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 733
18.11.2015 15:49:15   
emicaa
Pa Isi ima i sokić od narandze samo nisi vidjela,ni ja ne kafenišem user posted image
Joko kile su mi najmanji problem,i prošli put su spale za dva mjeseca i manje,čekam samo još dvije sedmice da mi potvrdi da je sve ok i da uživam kako treba.T je voć počela ljubit stomak,rekli joj mama ima batu ili seku u stomaku i ona stalno govori tu ina seka user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 734
18.11.2015 15:52:56   
isidora88
Malcice sam coravauser posted image popicu sokic, bas mi se pije. Moram skoknuti do radnje po neko voce, bas mi treba nesto socno i kiselo.
Cekam mm da stigne sa posla pa da rucamo.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 735
18.11.2015 16:00:59   
emicaa
Ajte da nešto prezalogajimo
user posted image

Direktna veza do poruke: 736
18.11.2015 16:17:10   
17 joka
Emice cu se ugojim ako probam sve po malo user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 737
18.11.2015 16:26:45   
eca89
Uh, Emice ja ću sveuser posted image user posted image !

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 738
18.11.2015 16:28:15   
Klarita
Emiceuser posted image cestitam draga moja...sluzim se i ocekujem posluzenje i u kasnim vecernjim casovima ☺
Da sredim malecke pa begam OPET na posao...danas mi je ludo

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 739
18.11.2015 16:30:49   
eca89

IZVORNA PORUKA: emicaa

T je voć počela ljubit stomak,rekli joj mama ima batu ili seku u stomaku i ona stalno govori tu ina seka user posted image

Curice inače hoće seku. Od mm rođaka žena trudna, a imaju već curicu i pitaju je šta će mama roditi, a ona kaže samo seku, bracu ne, još se i naljutiuser posted image !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 740
18.11.2015 16:34:18   
Mariya
Aaa, emice, pa rekli smo da smo na dijeti danasuser posted image
Luci je isto htela devojčicu,a i sad kada je pitam da joj rodim još jednu bebu dečaka,a ona kaže ne,nek bude još jedna Helenauser posted image

< Poruku je uredio Mariya -- 18.11.2015 16:37:54 >

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 741
18.11.2015 16:36:20   
Leptiric123
Emice cestitam user posted image

Ja ocistila sve pa po A u vrtic,pa setale pa sad kod mojih...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 742
18.11.2015 16:45:24   
emicaa
Klarita biće nešto i večeras user posted image
Ma Eco ja mislim da je ona još mala da zna šta je bato ili seka ali sas sam joj i ja počela govorit mama ima seku u stomaku user posted image

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 743
18.11.2015 16:49:37   
eca89

Ma Eco ja mislim da je ona još mala da zna šta je bato ili seka ali sas sam joj i ja počela govorit mama ima seku u stomaku user posted image

Joj, je li bi i ti curicu? I ja bih user posted image , mada naravno samo da je sve ok i da su zdravi!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 744
18.11.2015 16:54:21   
BubaBubica
Emice to je to jeeee user posted image čestitam, da bude školski! user posted image

Stigla struja u 15h, bile smo u šumici da skupljamo šišarke, pravim venčiće za Božić pa sam pravila zalihe, mada kako vidim, faliće mi jooooš user posted image Sad sam završila sa farbanjem istih, tako da ću videti da li će mi biti potrebne još ili to je to za ovu godinu.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 745
18.11.2015 17:12:06   
17 joka

Klarita biće nešto i večeras user posted image

a pazi kad bude bata user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 746
18.11.2015 17:22:06   
Kata90
O dobar dan.....
Jao Emice,cestitam ti od srcauser posted image
Sad da bud jedan bato,ili odma blizanci user posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 747
18.11.2015 17:41:30   
isidora88
Meni je Mateja hteo seku, kad je cuo da je bata bas se razocarao, ni sad nije nesto odusevljen raduje se bebi, ali kad ga pitas sta bi vise voleo uvek kaze seku. Naljutio se bio na mm jer mu je doktorica rekla da je tata napravio batuuser posted image , pa mu Mateja stalno govori ti si krivuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 748
18.11.2015 17:45:54   
eca89

IZVORNA PORUKA: isidora88

Meni je Mateja hteo seku, kad je cuo da je bata bas se razocarao, ni sad nije nesto odusevljen raduje se bebi, ali kad ga pitas sta bi vise voleo uvek kaze seku. Naljutio se bio na mm jer mu je doktorica rekla da je tata napravio batuuser posted image , pa mu Mateja stalno govori ti si krivuser posted image

Joj, Isi duša hoće sekuuser posted image !

Direktna veza do poruke: 749
18.11.2015 17:55:01   
Ana13
Cestitam,Emicee user posted image
Isidora,u pravu je Mateja.Tata je kriv user posted image Hihihi,deca su hit

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here