Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 3.10.2016 15:51:12
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vriiistim za kafoom! Popila samo jednu jutros onu bljutavu..posle nisam stigla nista od bebca
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 3.10.2016 15:55:30
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja nudim svezu pogacu, kako mi je lepo ispala... mmmm a mirise kao dusa. Moze i kafa za Anck stavljam dzezvu
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 3.10.2016 16:23:14
|
|
|
|
wivern
|
Mi u igraonici, dosli da se malo zabavimo. Spava mi se nenormalno, baš sam umorna, a moram i da peglam danas
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 3.10.2016 16:48:27
|
|
|
|
bubulence
|
Danas ne izlazim iz auta... Prvo vozila Emu u vrtic pa u kupovinu pa u banku. Pa onda po nju u vrtic pa isle da kupimo poklon za rodjendan pa na rodjendan... Evo sada sam kod kuce. Pijem caj pa po nju u 6... Opet me muci moja bakterija... Stomak mi danima ne da mira
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 3.10.2016 16:52:01
|
|
|
|
vocicana
|
Uh sto ste sve u speedu. Ja sam isla do Maxija u nabavku, iskilavila se naravnokao magarac, sada cekam da se momci probude, ne volim kada se ovaj mali zakuca ovako kasno posle podne. A trebam ici po novac od sminke, nemam dusu vise.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 3.10.2016 17:48:03
|
|
|
|
emicaa
|
Ja bila u bazelu do Doktora,sad mm odmori pa u nabavku.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 3.10.2016 17:56:49
|
|
|
|
NadaR
|
Cao Kod nas zazimilo. Odbacih M na trening i sad kafa na miru
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 3.10.2016 18:14:52
|
|
|
|
mali_mis
|
Mene zeludac odvaljuje. A A. po citav dan gleda Barbie crtani, i dere se "Babeeee"
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 3.10.2016 19:25:12
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mi malo isli u goste. Bas je zahladnelo. Evo, sin piše domaci i place Emice, sta je bilo kod doktora?
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 3.10.2016 19:26:45 >
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 3.10.2016 19:34:34
|
|
|
|
emicaa
|
[url=https://postimg.org/image/g1gd8rp1j/][img]https://s15.postimg.org/g1gd8rp1j/ Evo obecano Ivana u petak rezultati
< Poruku je uredio emicaa RR -- 3.10.2016 19:37:31 >
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 3.10.2016 19:38:25
|
|
|
|
branki*
|
Uh,emice Ja bila do poste,zavrsili sa vecerom sad i da pripremim ko ce sta da obuce za sutra...
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 3.10.2016 19:44:47
|
|
|
|
veselicaa
|
Ola zenske.Vidim teme su vam sve khm,khm.Nego Emice niko da digne "tvoju" omiljenu temu Ivana joj bre ti uvek iste probleme sa sinom,eh da smo blize da pise sa mojom A,ona je super za domaci i ucenje. Mali mis neka dete neka gleda Barbie,deverov sin sve gleda Winx i super spijunke zbog mojih smizli Meni i A i S prehladjene,juce povracala S,danas A,S io slinavi,samo trcim juce i danas.Dosla mi mama da vidi N,pa sam spremala svasta nesto danas. Imam neka pitanja u vezi bebe pa bih da dignem neke fine teme al ne znam jel smem
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 3.10.2016 19:48:52
|
|
|
|
mali_mis
|
Cek cek ljisina omiljena tema su stopala, onda je emicina ona druga jel Ajd sto gleda, nego se igra sa mojom barbikom i kenom Al meni je to sve ok, lutke su mini ljudi, logicno mi je da se igra sa njima, i ja sam se igrala sa auticima, jurcala sa puskom sa decacima po atomskom sklonistu, bitna je zabava.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 3.10.2016 19:50:42
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja uspavala beku bas je muce trojke... Vecerali sad neki film da nadjemo da gledamo... Bas je zahladnelo...
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 3.10.2016 19:51:41
|
|
|
|
veselicaa
|
Mali mis ma Emicina tema su stopala
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 3.10.2016 19:53:58
|
|
|
|
mali_mis
|
Ma nije bre, znas da se ljisa tamo druzila sa onom Andreom Idem sad bas da vidim koja li je
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 3.10.2016 19:55:39
|
|
|
|
veselicaa
|
Hahah jeste,secam se toga.Ali smo se nesto posle toga ja i Emica salile da je to njena tema Nema je Ljisa odavno da nam svrati
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 3.10.2016 19:59:20
|
|
|
|
mali_mis
|
A ja svo vreme mislila da joj je omiljena guzni jbg ne pratim na casu a javila se ljisa skoro, u onoj temi posao od kuce.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 3.10.2016 20:01:54
|
|
|
|
veselicaa
|
Hhahhahah mali mis,joj banovace nas Emica sto je ogovaramo Nisam primetila da se javila,bas nedostaje.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 3.10.2016 20:02:40
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mene grlo i nos upropastise. Sisam pantenom ali slabo, vec pocinjem da osecam vatru u grlu...osim preprzenog mleka i caja sta je jos delotvorno?
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 3.10.2016 20:05:29
|
|
|
|
veselicaa
|
Ispiranje zalfijom bas pomaze,probaj.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 3.10.2016 20:08:45
|
|
|
|
mali_mis
|
Vunena marama oko vrata. Vuna super greje.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 3.10.2016 20:26:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Aaaaa, zarazile ste me, pocela sam da kijam i smrcam
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 3.10.2016 20:28:53
|
|
|
|
branki*
|
Stopala kao fetis secam se! Mala elena,da brzo ozdravis!
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 3.10.2016 20:36:00
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mislila sam nesto pametno da uradim kad ih polezem sve, ali.. padam s nogu i jedva gledam... uhh kako me iscrpe
|
|
|
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?