Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 11.10.2016 21:05:43
|
|
|
|
branki*
|
Moze i za mene vruc caj i neki keks,promukla sam,jedva pricam.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 11.10.2016 21:09:54
|
|
|
|
bubulence
|
Vece i od mene. Moze caj ako neko kuva . Ja sam danas uspela da odem kod frizera. Polako se vracam u formu... Sutra idem u moj divni Srem, mojima je slava pa jedva cekam da se najedem hrane koje drugi spreme i vidim neke drage ljude
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 11.10.2016 21:14:04
|
|
|
|
Animsaj9
|
ajde kuvam ja caj , nana, sipak , vocni ,kamilica , jabuka cimet ? Bubi , lepo se provedi i uzivaj sutra. Kad kazes frizer joooj mogla bi i ja do njega ...
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 11.10.2016 21:21:53
|
|
|
|
bubulence
|
Ja sam ranije ponedlejkom isla kod frizera a cetvrtkom sama prala kosu. I tako godinama. Dok nisam postala mama... Ali sam se trudila da odem bar 2x mesecno. A od kada seMasa rodila nije bilo sanse da se iskombinujem... Sve do sada, dok nisu krenuke u vrtic... I eto mene opet kod frizera... I prosle i ove nedelje i jako sam srecna
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 11.10.2016 21:27:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Super Dzaba meni frizer kad mi je kosa u pundji po citav dan zbog bebe. Nedostaju mi moji lepi nokti ....
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 11.10.2016 21:28:28
|
|
|
|
Animsaj9
|
ja hocu bas bas da otfikarim kosu ...jutros sam je prala i ne mogu da se izborim sa njom , imam kose za 5 glava ...ko zeli poklonicu mu
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 11.10.2016 21:36:56
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja pravila picu, super je ispala... Ko hoce parce Mene ceo dan zeza forum... Bas mi usporen nesto
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 11.10.2016 21:40:20
|
|
|
|
Animsaj9
|
i meni je usporen, ja sam mislila da je do kompa, ali sad sam usla sa tableta isto... idem da pitam u temi
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 11.10.2016 21:40:47
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ahhh i ti nadje sad picu da pravis a ja gladnaaa sve po kuci trpam
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 11.10.2016 21:42:53
|
|
|
|
emicaa
|
Ja imam kracu kodu i nemsm oko toga problema,operem,ispeglam i mirna sam.Dovoljno je kratka da me D ne mize cupati.Konacnk imam i sredjene nokte,opet se osjecam kao zensko U krevetu sam,ujutru moramo poraniti,kuckam nekad kad se vratimo kuci.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 11.10.2016 21:44:24
|
|
|
|
Animsaj9
|
Ajde emice draga odmaraj. Da mnogo znaci kad su nokti uredni
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 11.10.2016 21:46:02
|
|
|
|
Sandricak
|
Vece i od mene... deca spavajuu mm gleda neki glupi film, dosla mi nana(mamina mama) a ona vileni oko mm htela bi da gleda seriju, a nece da pita..
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 11.10.2016 22:09:00
|
|
|
|
branki*
|
A,da,sutra je miholjdan! Anim,moze meni malo kose,ja imam retku i tanku,a patim da je malo gusca i jaca! Khaleesi,moze i pica,kad je bal,nek je maskenbal!
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 11.10.2016 22:15:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moji su uredni ali nemam vremena da ih lakiram mojoj omiljenom crvenom, nego su skroz skrav=ceni u namazani nekim providnim sa sljokama cisto da imam nesto. Sta se pije veceras?
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 11.10.2016 22:15:48
|
|
|
|
Animsaj9
|
Dacu ti branki koliko hoces, imaces pramenove
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 11.10.2016 22:17:44
|
|
|
|
Animsaj9
|
Ja sam pravila malopre caj, jede mi se kinder čokolada .. bas sam kao dete
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 11.10.2016 22:19:14
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kad smo kod dece sad sam pojela ciniju keksa i mleka
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 11.10.2016 22:20:17
|
|
|
|
Sandricak
|
Koliko vidim veceras je vece cajeva... moze meni caj sa rumom
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 11.10.2016 22:20:49
|
|
|
|
suzi kju
|
Jaooo nokti... Ja imam svu onu aparaturu, i radila sam sebi nokte, uživala sam u tome. Obzirom da je u nedelju svadba, muž me pita danas što ne uradim nokte pošto je on kući i paziće beke, a ja ne mogu, tako me mrzi a mrzel me i da odem u salon i čamim dva sata. Nalakiraću ih. A kod frizera zasad idem jednom mesečno samo da me ofarba.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 11.10.2016 22:23:39
|
|
|
|
suzi kju
|
IZVORNA PORUKA: Sandricak. moze meni caj sa rumom Samo da je sa nekim alkoholom
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 11.10.2016 22:28:01
|
|
|
|
Animsaj9
|
suzi jesi samo sebi radila nokte ili si imala i musterije? To je bas fin posao ko voli
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 11.10.2016 23:21:40
|
|
|
|
veselicaa
|
Ja znam sama da sredim i kosu i nokte,a i sta cu kada mi daleko i frizer i manikir,45 minuta kolima.Mislim ima i blize,ali nisu neki pa i ne idem. Deca spavaju,muz izasao,ja gledam tv i kuckam na kompu kao po obicaju.Ova kisa je uzasno dosadna,nadam se da ce sutra biti lepse vreme.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 12.10.2016 7:33:38
|
|
|
|
Khaleesi
|
Nema lepseg vremema kod nas Kad sam ustala i videla kakp lije a treba da je vodim u vrtic sa bebom a lijeee... Sta ako ne nadjem da parkiram blizu pa odem daleko... Bebac i ja cemo pokisnuti
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 12.10.2016 8:22:22
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Kisa lije ko blesava, dan za prespavati idealan
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 12.10.2016 8:24:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutroo Sta ima u kafani, sem ove grozne kise i sumornog dana
|
|
|
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.