Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 14.10.2016 22:19:32
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ni ja jos ne spavam. Pokrila sam se cebetom i citam. Ali sam i gladna.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 14.10.2016 22:28:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sad pojela sendvič, a jela u sedam sati cccc Khaleesi, on bi svaku noc da vileni. Ja ne znam kako cu izdržati dok se on uspava večeras, a moram, od kada se beba rodila ne mogu da mu posvetim pažnje koliko mislim da bi trebalo
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 14.10.2016 22:38:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivana, bas bi mi prijao jedan topli sendvic. Dobila sam, pa mi luduju hormoni. Samo bih jela.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 14.10.2016 22:41:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja se odjavljujem za veceras.. odoh da spavam Good night!
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 14.10.2016 22:46:49
|
|
|
|
vocicana
|
Ja tek sada da napisem koju rec. Pun je mesec, msm da nam to radikalno utice na raspolozenje. MOj sin je njakao ceo dan, samo je kmecao da ga nosimo, bila sam sama, veci deodana sa njim. Tri razlicita rucka sam danas spremila, iz kuhinje nisam izasla. A kada sam vec tu, uspela sam i mafine da napravim, pa izvolite, mogu uz caj. A ja bi neki Ouzo hladan popila. Da me lepo opusti. Ljubimo vas
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 14.10.2016 22:59:37
|
|
|
|
Animsaj9
|
zene napustam vas i ja za veceras bas sam umorna, a i RR mi se jako sporo ucitava , ne mogu cak ni da udjem u temu .. ne znam sta je .Evo sipam za Voci pice i idem . do ujutru pa se citamo .Odmorite se i da bebe lepo spavaju
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 14.10.2016 23:06:17
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja i mm smo po pivo popili sad sam super opustena... Ivana ja sam isto mislila da zapostavljam stariju zbog bebe, to je dok ne dosje sve na svoje i dok je bebana mala... Bar je kod nas bilo tako. Kako je pocela da sedi bilo je lakse za sve Idem sad i ja da spavam. Laku noc mame kuckamo se sutra E da zaboravila sam ima Deciji sajam za vikend...
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 15.10.2016 5:54:13
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Ivana, bas bi mi prijao jedan topli sendvic. Dobila sam, pa mi luduju hormoni. Samo bih jela. Ha meni ovako pre nego što treba da dobijem. Vola bi pojela. Sinoć sam se oždrala kao stoka i u pola deset sam već spavla. Bože dragi pretvaram se u moju majku Jtro od menja, dok ne krenem na posao. Danas smena od 7.15 i onda begam kući. Iskreno se nadam da šefa danas neću videti.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 15.10.2016 6:33:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutro i od mene...da stavljam kafu il da sacekam ostatak ekipe Eeee daa vikend sluzi da ""duze " spavamo
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 15.10.2016 7:38:34
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sluzi nekome (mm recimo ode u sobu kod E da dospava ) Jutro.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 15.10.2016 7:41:37
|
|
|
|
Milena18
|
Jutro! Mm i ja pili kafu usred noći. Beba je bila budna od 2 do 4. Nije plakala, samo nije htela da spava ženska. I on kaže hajde onda da se pravimo da je jutro i popijemo po jednu malu kafu. A sad bih mogla jednu konkretnu. Anck, meni je do 7 postalo duže spavanje
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 15.10.2016 8:07:16
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jutro i od nas. Kako beba ustaje u pola 7 obicno danas smo do 8 spavali Samo sto nam tata dezura danas
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 15.10.2016 8:58:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro. I ja bih vola pojela u pms-u Mi smo pravili zurku do pola jedan. Tada je zaspao Beba se onda meskoljila, pa probudila u četiri i bila budna do sest, isto nije plakala, ali je ispustala zvuke, drala se. Oko sest je zaspala i probudila se u osam.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 15.10.2016 9:42:09
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mame jel ide neko danas na Deciji sajam?
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 15.10.2016 9:43:20
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Opet nisam cula telefonski alarm Meni treba jedan gong u sobi, to bi me valjda probudilo
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 15.10.2016 9:59:54
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Sad razumem ovo moje ludilo. Pun mesec i pms. Valjda niko neće da nastrada. Idemo mi na sajam.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 15.10.2016 10:41:22
|
|
|
|
Khaleesi
|
Nama tata danas nije tu ne znam da li da idemo same...
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 15.10.2016 10:47:26
|
|
|
|
Sandricak
|
hej kafano... Vidim ovde se ide na sajam... Lepo lepo... Mene ubija glava, sva sam malaksala i kilava, a mm sece kumu drva pa ima da kosi neke baste poludecu... prece je*ene baste od mene... popila sam tri panadola od nocas i jedan febricet jedva gledam.. Srecom, Marko je skapirao da mi nije dobro pa lezi i gleda crtac kao bubica...
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 15.10.2016 10:56:50
|
|
|
|
Khaleesi
|
Sandricak meni je jedna doktroka rekla jednom kada me boli jako jako glava i brufen ne pomaze da uz lek protiv bolova popijem i pola bensedina ili nekog tako leka koj opusta nerve da bi ovaj za bolove bolje odravio posao... I mene kad tako stegne popijem brufen i pola n=bensedina od 2,5 mg i super prodje... Ne mozes samo kad dojis
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 15.10.2016 11:04:26
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sandricak nece dva dana dojiti tako da može... Sandricak, skuvaj kafu, gorku i iscedi limun u nju i popij, mozda prodje. Inače, bensedin sme i tokom dojenja i trudnoce.
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 15.10.2016 11:18:06 >
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 15.10.2016 11:31:28
|
|
|
|
Khaleesi
|
Za brufen i paracetamol znam da sme ali nisam bas za bensedin sigurna pa zato ne kazem da sme
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 15.10.2016 11:43:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Brufen se kao izbegava, mada sam ga ja popila par puta kad sam imala nesnosne glavobolje. Meni su u bolnici davali inekcije bensedina i dok sam bila trudna i kad sam dojila. Naravno, ne treba svaki dan piti
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 15.10.2016 13:15:37
|
|
|
|
Khaleesi
|
Nama su za bolove posle porodjaja u bolnici delili brufene... Ja sam ih uzimala zato sto nisam pila kafu a inace imam nizak pritisak pa me glava boli bez dve tri kafe dnevno Rana me nije bolela ali glava jeste To mi je najteze bilo u porodilistu sto nema kafe i sto ne mogu da vidim stariju cerkicu
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 15.10.2016 14:02:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Brufen je los za srce a i pijacava krvarenje ali kad me nesto ludacki boli prvo njega popijem!
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 15.10.2016 14:43:49
|
|
|
|
vocicana
|
Kuc, kuc, primate li prosirenje u sastav? Evo kuvam, kafu..rucak...slatkis cu spremiti ako zelite...sve moze Malo pre usli u kucu, mali se komirrao, oka sklopio nije od jutros. Rucao, popio flajku mleka i nuna.
|
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?