|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: OktobaRRska kafanica
14.10.2016 22:19:32   
Sanjica26 RR
Ni ja jos ne spavam. Pokrila sam se cebetom i citam. Ali sam i gladna.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 776
14.10.2016 22:28:43   
IvanaSK RR
Ja sad pojela sendvič, a jela u sedam sati cccc
Khaleesi, on bi svaku noc da vileni. Ja ne znam kako cu izdržati dok se on uspava večeras, a moram, od kada se beba rodila ne mogu da mu posvetim pažnje koliko mislim da bi trebalo user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 777
14.10.2016 22:38:44   
Sanjica26 RR
Ivana, bas bi mi prijao jedan topli sendvic. Dobila sam, pa mi luduju hormoni. Samo bih jela.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 778
14.10.2016 22:41:49   
Anck Su Nmaun
Ja se odjavljujem za veceras.. odoh da spavam Good night!

Direktna veza do poruke: 779
14.10.2016 22:46:49   
vocicana
Ja tek sada da napisem koju rec.
Pun je mesec, msm da nam to radikalno utice na raspolozenje.
MOj sin je njakao ceo dan, samo je kmecao da ga nosimo, bila sam sama, veci deodana sa njim. Tri razlicita rucka sam danas spremila, iz kuhinje nisam izasla. A kada sam vec tu, uspela sam i mafine da napravim, pa izvolite, mogu uz caj.
A ja bi neki Ouzo hladan popila. Da me lepo opusti.
Ljubimo vas

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 780
14.10.2016 22:59:37   
Animsaj9
zene napustam vas i ja za veceras bas sam umorna, a i RR mi se jako sporo ucitava , ne mogu cak ni da udjem u temu .. ne znam sta je .Evo sipam za Voci pice i idem user posted image .
do ujutru pa se citamo .Odmorite se i da bebe lepo spavaju

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 781
14.10.2016 23:06:17   
Khaleesi
Ja i mm smo po pivo popili sad sam super opustena...user posted image
Ivana ja sam isto mislila da zapostavljam stariju zbog bebe, to je dok ne dosje sve na svoje i dok je bebana mala... Bar je kod nas bilo tako. Kako je pocela da sedi bilo je lakse za sveuser posted image
Idem sad i ja da spavam.
Laku noc mame kuckamo se sutrauser posted image
E da zaboravila sam ima Deciji sajam za vikend...

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 782
15.10.2016 5:54:13   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Ivana, bas bi mi prijao jedan topli sendvic. Dobila sam, pa mi luduju hormoni. Samo bih jela.

Ha meni ovako pre nego što treba da dobijem. Vola bi pojela. Sinoć sam se oždrala kao stoka i u pola deset sam već spavla. Bože dragi pretvaram se u moju majku user posted image

Jtro od menja, dok ne krenem na posao. Danas smena od 7.15 i onda begam kući. Iskreno se nadam da šefa danas neću videti. user posted image

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 783
15.10.2016 6:33:49   
Anck Su Nmaun
Jutro i od mene...da stavljam kafu il da sacekam ostatak ekipe user posted image
Eeee daa vikend sluzi da ""duze " spavamo user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 784
15.10.2016 7:38:34   
Mala Elena
Sluzi nekome (mm recimo ode u sobu kod E da dospava )user posted image
Jutro.

Direktna veza do poruke: 785
15.10.2016 7:41:37   
Milena18
Jutro!
Mm i ja pili kafu usred noći. Beba je bila budna od 2 do 4. Nije plakala, samo nije htela da spava ženska. I on kaže hajde onda da se pravimo da je jutro i popijemo po jednu malu kafu. A sad bih mogla jednu konkretnu.
Anck, meni je do 7 postalo duže spavanje user posted image

Direktna veza do poruke: 786
15.10.2016 8:07:16   
Khaleesi
Jutro i od nas. Kako beba ustaje u pola 7 obicno danas smo do 8 spavaliuser posted image
Samo sto nam tata dezura danasuser posted image

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 787
15.10.2016 8:58:45   
IvanaSK RR
Jutro. I ja bih vola pojela u pms-uuser posted image
Mi smo pravili zurku do pola jedan. Tada je zaspaouser posted image
Beba se onda meskoljila, pa probudila u četiri i bila budna do sest, isto nije plakala, ali je ispustala zvuke, drala se. Oko sest je zaspala i probudila se u osam.

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 788
15.10.2016 9:42:09   
Khaleesi
Mame jel ide neko danas na Deciji sajam?

Direktna veza do poruke: 789
15.10.2016 9:43:20   
mali_mis
Jutro user posted image
Opet nisam cula telefonski alarm user posted image Meni treba jedan gong u sobi, to bi me valjda probudilo user posted image

Direktna veza do poruke: 790
15.10.2016 9:59:54   
Sanjalicaaa
Sad razumem ovo moje ludilo. Pun mesec i pms. Valjda niko neće da nastrada.
Idemo mi na sajam.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 791
15.10.2016 10:41:22   
Khaleesi
Nama tata danas nije tu ne znam da li da idemo same...user posted image

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 792
15.10.2016 10:47:26   
Sandricak
hej kafano... Vidim ovde se ide na sajam... Lepo lepo... Mene ubija glava, sva sam malaksala i kilava, a mm sece kumu drva pa ima da kosi neke baste poludecu... prece je*ene baste od mene... popila sam tri panadola od nocas i jedan febricet jedva gledam.. Srecom, Marko je skapirao da mi nije dobro pa lezi i gleda crtac kao bubica...

,,Život guta one koji se boje!``

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 793
15.10.2016 10:56:50   
Khaleesi
Sandricak meni je jedna doktroka rekla jednom kada me boli jako jako glava i brufen ne pomaze da uz lek protiv bolova popijem i pola bensedina ili nekog tako leka koj opusta nerve da bi ovaj za bolove bolje odravio posao... I mene kad tako stegne popijem brufen i pola n=bensedina od 2,5 mg i super prodje... Ne mozes samo kad dojis

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 794
15.10.2016 11:04:26   
IvanaSK RR
Sandricak nece dva dana dojiti tako da može... Sandricak, skuvaj kafu, gorku i iscedi limun u nju i popij, mozda prodje.
Inače, bensedin sme i tokom dojenja i trudnoce.

< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 15.10.2016 11:18:06 >

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 795
15.10.2016 11:31:28   
Khaleesi
Za brufen i paracetamol znam da sme ali nisam bas za bensedin sigurna pa zato ne kazem da smeuser posted image

Direktna veza do poruke: 796
15.10.2016 11:43:27   
IvanaSK RR
Brufen se kao izbegava, mada sam ga ja popila par puta kad sam imala nesnosne glavobolje. Meni su u bolnici davali inekcije bensedina i dok sam bila trudna i kad sam dojila. Naravno, ne treba svaki dan pitiuser posted image

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 797
15.10.2016 13:15:37   
Khaleesi
Nama su za bolove posle porodjaja u bolnici delili brufene... Ja sam ih uzimala zato sto nisam pila kafu a inace imam nizak pritisak pa me glava boli bez dve tri kafe dnevnouser posted image Rana me nije bolela ali glava jesteuser posted image To mi je najteze bilo u porodilistu sto nema kafe i sto ne mogu da vidim stariju cerkicuuser posted image

Direktna veza do poruke: 798
15.10.2016 14:02:57   
Anck Su Nmaun
Brufen je los za srce a i pijacava krvarenje ali kad me nesto ludacki boli prvo njega popijem!

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 799
15.10.2016 14:43:49   
vocicana
Kuc, kuc, primate li prosirenje u sastav?
Evo kuvam, kafu..rucak...slatkis cu spremiti ako zelite...sve moze
Malo pre usli u kucu, mali se komirrao, oka sklopio nije od jutros.
Rucao, popio flajku mleka i nuna.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
50 GODINA NEGE KOŽE KOJA MENJA ŽIVOT
Proslava pola veka inovacija, saradnje i posvećenosti poboljšanju zdravlja kože za sve.

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

играонице
пеперутка16

Колико често водите своју децу у играонице?

Click Here