Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 7.12.2016 9:02:33
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Srecan rodjus Anck
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 7.12.2016 10:16:27
|
|
|
|
Animsaj9
|
Jutrooo ja mogu da ponudim samo uvin caj
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 7.12.2016 10:40:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Animsaj, kako bolovi?
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 7.12.2016 10:41:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Animsaj9 Jutrooo ja mogu da ponudim samo uvin caj Ja nisam ispratila ,.... neka infekcija? Cim rece uvin caj
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 7.12.2016 10:42:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Boli je stomak vec par dana, i pojacan sekret.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 7.12.2016 11:58:28
|
|
|
|
Khaleesi
|
Anck lepotice srecan ti rodjendan. Bila sam kod dr i dala mi neke antibiotike i Defrinol forte. Imam neki sinizitis kako rece od tog virusa zapusili se sinusi. I sada mi je vec bolje u 10 sam popila lek i zivnula... Toliko sam se ovih mesec dana lomila oko dece pa sam mislila da ja ni ne moram do lekara da ce to tek tako proci. Ali cvrc... Joj kako mi je lakse sada ne mogu da opisem srecu bas sam glupa mislila sam tako ce da prodje...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 7.12.2016 12:01:27
|
|
|
|
suzi kju
|
Uh jao Animsaj bas bzvz. Da brzo prođe. Ja i muz se oporavismo a deca i dalje slinave. Danas da ih odvedem na kontrolu kod pedijatra, smucio mi se vise dpm zdravlja i gužve
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 7.12.2016 12:19:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hvala Khalesi Sta je bre ovo zene svi bolesni i mame i bebe ajde brzo da se oporavljate
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 7.12.2016 12:23:13
|
|
|
|
Animsaj9
|
Da izgleda da sam se 'dole' prehladila ... al bolje je sano neka ne boli, malo caja malo se utopljavam, i sad lezim stavila sam. obloge od kuvanog belog vina kazu da je jako dobro za te upale dole.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 7.12.2016 12:23:23
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Da ozdravite svi brzo. Animajs, ja ću ko neka baba. Možda ti je bilo hladno na nogama, sve kreće od nogu. Suzi, razumem te. I meni je muka više od Doma Zdravlja. Neki put imam utisak da me svi tamo znaju i da samo ja idem toliko često.
< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 7.12.2016 12:24:40 >
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 7.12.2016 12:25:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uh ja s te strane ne zalazim tako cesto tamo, jednom u 5 god jso sa ginekologom da zavrsim i super
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 7.12.2016 12:38:58
|
|
|
|
suzi kju
|
Anck ne kod ginekologa, ja kod pedijatra visim
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 7.12.2016 12:43:30
|
|
|
|
Khaleesi
|
I mene kod pedijatra kada vide kazu opet ova sa svojim slindacima Ani za ribu ti je najbolje caj od uve i caj od persuna imas u zdravoj hrani brusnice. A i mozes da kupis naturoplex mislim da je pitaj u apoteci. A da krece od nogu krece, ja sada nosim obicne carape pa vunene pa papuce kucne.... A kada su deca bolesna ustajes celu noc ne obujes se odmah i onda zaradis upalu... Ja sam tako letos na 40 stepeni imala upalu jer sam celu noc isla bosa oko bolesne dece... Valjda cemo svi vise da ozdravimo....
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 7.12.2016 13:35:15
|
|
|
|
Animsaj9
|
mislim da znam i kad sam se nahladila, taj dan kad smo klali budala obukla dole tanke trenerke udji, izadji, i na kraju sela na biciklo i tu me je sustiglo produvalo. A bice bolje, mislim vec jeste, ali bas sam se naladila, a i osetljiva sam. Ne bi bilo lose i da pijem antibiotik.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 7.12.2016 13:41:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: suzi kju Anck ne kod ginekologa, ja kod pedijatra visim To znam.. dok su mali bili nismo izlazili, hvala bogu sad samo sa V
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 7.12.2016 15:16:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja odoh na depilaciju pa na otvorena vrata u skoli
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 7.12.2016 16:06:45
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi malo prosetali..smrrrzzzzzli smo se bas je ledeno napolju!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 7.12.2016 16:35:58
|
|
|
|
Animsaj9
|
evo naseg prvog prozora isaranog
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 7.12.2016 16:52:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jaooo divno jeeee! Bravo mama !!
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 7.12.2016 16:53:17 >
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 7.12.2016 17:22:36
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jao, Animsaj, divno, svaka ti cast! Ja ovo nikad ne bih znala da uradim.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 7.12.2016 17:52:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Anim cime si ti sarala? Divno
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 7.12.2016 18:28:27
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Animajs, prelepo je!
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 7.12.2016 18:41:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Animsaj, svaka ti čast
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 7.12.2016 19:04:56
|
|
|
|
Animsaj9
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Anim cime si ti sarala? Divno tempera +tečnost za pranje sudja
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 7.12.2016 19:57:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Koja je tajna u onom sencenju na vrhu..kao taj mraz?
|
|
|
Anketa
Прање гузе.
пеперутка16
Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?