Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 8.12.2016 10:15:32
|
|
|
|
wivern
|
Sanjalice - pa na poslu :) Anck U ponedeljak sam uspavala psa, mukica se moja bas namucila. Prosle nedelje sam ga vodala po lekarima, na infuzije ali nista nije pomoglo. Otisli su bubrezi Zene jel i vama mnogo hladno ili to samo meni jer sam preumorna?
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 8.12.2016 10:31:10
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jaooo Wiv to je tuuga Mi smo morali tako jednog naseg, palkala sam kao kisa tada A sad smo imali jako velikih problema , pa na op. povadili joj matericu sav taj deo, srecom ostala ziva i oporavila se. Kod nas u stanu je ok, ja sam u trik majci
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 8.12.2016 10:36:46
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jutro mame ja celo jutro raspremam... ko kuva kafu
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 8.12.2016 10:58:06
|
|
|
|
wivern
|
Anck i kod mene u stanu je extra. Hvala bogu pa greju kao nenormalni, zato mi i nije zao da placam mnogo infostan. Ali kad izadjem napolje ukoce mi se ruke. Dobro, ja ne nosim ni rukavice pa ima i do toga Navikne se covek na ljubimce, u stvari nije da se navikne nego je meni to clan porodice. Jedino sto me drzi da se ne raspadnem je cinjenica da sam mu olaksala muke, da nisam dozvolila da se muci. Mislim mi nismo dozvolili. Keva se moja raspada, jer joj je to cimer poslednjih 10 godina. Dovela sam je malo kod mene da je M animira. Udavi zenu. Otvori oci ujutru i vice BABAAAAA. Samo trci za njom i tera je da ga gleda
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 8.12.2016 11:07:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa bas to kao clan porodice! mene moje ubise da us tanu drzimo ali ja ni pod raznoooo! Kod mojih imamo Zlatnog retrivera i on je duusa, dobrica. Mozda ako predjemo u kucu onda obavezno. ja se iskakah po stanu, odradila malo vezbica , malo kardio , zavrsila ruckove pa da odmorim. Khal mogla bih i ja kafu.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 8.12.2016 11:15:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Wiv, znam kako je, izgleda da se i nasem blizi taj dan Mami ce sigurno biti lakse uz unukovu animaciju :)
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 8.12.2016 11:17:25
|
|
|
|
Animsaj9
|
Jutro, tj daaan. I kod nas je bas brrrrrr.... Wiw ne znam sta da ti kazem, tuga, sa njima ode i deo nas... Ja uspavljujem D, pa cu da završim rucak, i kasnije da usisam kad on ustane
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 8.12.2016 11:21:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi smo naseg koji se bas patio i koji je na kraju uspavan, sahranili na periferiji grada ispod naj visocijeg drveta, i uvek kad prolazim tuda vidim drvo i setim ga se
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 8.12.2016 11:30:05
|
|
|
|
suzi kju
|
Mame dobar dan. Deca zaspala mama i tata odoše polako kuci,bili juče i danas kod nas i odoše, ne mogu oni da sede duze nema šanse, kao da ce im kuca pobeći Danas da vodim decu na kontrolu
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 8.12.2016 11:35:52
|
|
|
|
vocicana
|
Dobar dan. Ovde jebio tvrd mraz jutros, ali pravo je uzivanje izaci na svez i cist vazduh rano zorski kao ja sto sam uradila jutros. Uzivanje.Prezivela sam pakovanje, mnogo sam se smorila oko toga, ali nema veze, isplatilo se. Suzi javi kako su devojcice. Wiv, meni vise nije hladno, od trudnoce na ovamo, nikako i nikada, mnogo mi je toplo i to me vec po malo brine.Zao mi je kuce, ali kada je vec bio bolestan, bolje tako nego da se muci.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 8.12.2016 12:04:34
|
|
|
|
Animsaj9
|
Jao Voci neka si se spakovala! Ma sto manje robe i stvari probaj da nosis, jedino za bebu tu moras sve i svašta poneti. Al uživaćete u snegu
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 8.12.2016 12:23:52
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Wiw, zao mi je zbog kuce. Voci, ima li snega? Ja obozavam da se pakujem, samo da mi dupe vidi put Aanimajs, jel prosao stomak?
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 8.12.2016 12:36:32
|
|
|
|
wivern
|
Ja obozavam da putujem, bilo gde...samo da se ide negde.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 8.12.2016 12:37:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR Ja obozavam da putujem, bilo gde...samo da se ide negde. Poootpisujem ..samo da je akcija
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 8.12.2016 14:09:13
|
|
|
|
emicaa
|
Kazem ja bilo gdje bih isla samo da dupe vidi puta Wiv hoce li nabaviti mama novog kucu. Ja radila,bila u prodavnici i pokupila od zaove malu.Danas je cuvamo.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 8.12.2016 14:34:18
|
|
|
|
Khaleesi
|
Voci blago vama uzivatw.... Suzi kako su cure Mi sami grejemo na ta peci i sada smo malo pojacali jer je bas stego mraz Mojoj mami je prekjuce bio rodjendan nego sam imala temp pa danas da odem nesto da joj kupim
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 8.12.2016 15:13:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao kako je ledenoo napolju danas ostajemo u kuci, stvarno mi se ne seta
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 8.12.2016 16:05:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Na terasi mi stoji staklena flašica (ona od Juvitanine kasice) sa vodom i u to ubacim pikavce, jutros je ta voda bila zaledjena. Nije bila ni jednom do sada zaledjena. Tako da, definitivno je hladno.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 8.12.2016 17:24:06
|
|
|
|
Animsaj9
|
Sanjalile, jeste prosao bol, samo jos moram. vaginalete uzeti jos jedno pakovanje . Gde smem da okacim slikicu da vidite sta sam crtala, a da ne dobijem pec pec? Jel smem ovde?
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 8.12.2016 17:28:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ivana, sta da ti kazem cim ujutru pocnem da struzem sa auta znam da je dosla zima A jutros struzem a mgla ne vidi se dalje od 10 m Anim ajde ovde pa ovde je svastara.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 8.12.2016 17:30:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Animsaj, ima tema o rucnim radovima, mislim. Sta bi kacila? Da pronađemo adekvatnu temu. Rucni radovi Kreativno
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 8.12.2016 17:35:12 >
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 8.12.2016 17:32:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja to sve kacim u kreativno, pa zar nije?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 8.12.2016 17:54:41
|
|
|
|
Animsaj9
|
jos jedan prozor , hajde stavicu u kreativno
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 8.12.2016 18:32:23
|
|
|
|
emicaa
|
I ovde je hladno,danas je bilo fino,isla sam na posao raskopcane jakne ali sad je uzas. Pravim vecericu cekam da se Dora vrati od babe da je kupam.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 8.12.2016 18:33:02
|
|
|
|
vocicana
|
Sada cu otici da vidim sta si to slikala. Nema snega ali je vazduh bozanstven, danas smo na uzbrdicu since ja i muz, na 45 stepeni ugao i ceo krug obisli. nigde nikoga, nema guzve. Previse se gradi, mnogo se iskomercijalizovalo, ali mi nismo u centru dole kod autobuske vec gore blizu palisada, nije ni prometno,mnogo je lepo. Slikacu malo pa da postavim slicice. Jezero je zaledjeno, nisu ga jos otpustili. Bas mi je danas bio relax dan.
|
Anketa
ANKETA O IMENUlampicaIme za decakaAleksa (
34%)

Filip (
35%)

Ognjen (
31%)
Ukupan broj glasova: 262Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!