Mariya
|
Dan mame! Otišla mi danas L u vrtić, jedva sam je nagovorila, neće,odvikla se. A drugarice joj se tako obradovale, zagrlile, odmah je vukle da se igra,pa je dobila paketić pa je na kraju ostala. Sad da brojim dane koliko će biti zdrava,mada,kako sam videla decu,bila su ok,vaspitačica je bolesna ,što me podseti, mm se prehladio. Sve vam je jasno onda kad su nam juče kumovi otišli (dok su bili tu nije se žalio) počeo je da hukće, pa uzdiše, pa stenje,jauče, jao...ja ga pitam šta je,kaže on,pa znaš ti kakav sam kad sam bolestan Ja pala od smeha isterala sam ga iz spavaće sobe,spavao je u dnevnoj, a ja sam sama u krevetu kao beba. Jednom sam se probudila. Ladno mi čovek smeta u krevetu. Ustvari, sve mi smeta. Da li mi verujete da sam primetila da ljudi pobegnu od mene kad počnem da kukam. Znam ja da je to tako,ni ja ne volim te kukavce a ja sam sad takva. Sve mi je teško, sve mi smeta,svega mi je dosta. I sad mi je nos zapušen,poludeću,tačno ću sad da odem u apoteku samo po kapi. Inače čekam kod dr, pop ** više,čekam od 1 a još uvek je jedna ispred mene!
|