|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/16 (chat)
13.12.2016 14:39:16   
veselicaa
Ivana ja se evo stidim,ne znam koji razred ti je dete,izgleda me jos drzi trudnicki mozak.
Sanjice eto vidis imate vase cake vi prosvetni radnici ali Ivana kaze da ga uciteljica hvali dosta.Meni je samo krivo sto se ti Ivana nerviras secam se da si pisala jos kao trudnica da mnogo radis sa njim.I eto ides i kod uciteljice i kod psihologa ali nesto ne ide.Samo zbog toga sam rekla da ga pustis,jer smatram da si dugo pod stresom.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 601
13.12.2016 14:48:43   
Sanjica26 RR
Veselice, imamo razne cake. Samo sto je pitanje da li ce neko da ih primeni.
A ima situacija da je odeljenje totalno nezainteresovano za rad. Oni bi samo da idu napolje. Za njih npr.nemam resenje.user posted image Takav je sklop odeljenja da se zapitas gde si dosao.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 602
13.12.2016 15:08:45   
Maraj
Ne rekoh vam , L danas bio na šišanju kod frizera. Drugi put za mesec i po. Bas mu brzo raste kosa. Susim je uvece bas dugo Nego , bas je plakao danas na šišanju. Prosli put nije. Ovaj put je toliko plakao da je zaspao cim smo stigli kuci.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 603
13.12.2016 15:13:04   
IvanaSK RR
Veselice, opusti se, ja jos uvek mucim muku kako se zovu neka deca sa rr :)
Sanjice, verujem ti ja. Isto kao što postoji i divnih nastavnika, ima i onih manje divnih. Bez obzira na to, nastavnik - ucitelj mora da se postuje. Citala sam kako je pre neki dan decak lupio samar nastavnici, uzas, uzas!
Nadam se da ce se nešto uskoro promeniti u njegovoj glavi inace cu ja odlepiti.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 604
13.12.2016 15:14:17   
Anck Su Nmaun
Mi sad stigli iz set_nje, bogami smo se smrzli ...ali dobro malo, valja se.
A mene boli stomak user posted image .. vise da procurim pa da prolazi.

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 13.12.2016 15:17:03 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 605
13.12.2016 17:08:30   
branki*
kod nas je mnooogo hladno,smrzli smo se.u stanu je,doduse ,ok.ja dosla kuci tek u 4,imali smo neko nastavnicko vece povodom nekog novog zakona,ti sanjice ver znas,mozda ste i vi imali.muz uzeo decu iz vrtica,boki nije doneo rukavice,a ni bozi.nervira me to.
krenula da przim dzigericu,ali mi zagorela,jer radim sve u isto vreme i mm ode da kupi nesto sa rostilja.ako,bas mi se jede.moram nesto da skuvam za sutra,a mrzi me...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 606
13.12.2016 17:19:13   
Sanjica26 RR
Branki, jos nismo imali. Imali smo kad je bilo tromesecje.
Ja cekam da mm udje u kucu i da trcim. Kako me nervira to trcanje. Kud ne smrsam od tolikog trcanja. Mada, smrsala sam za vreme posta. Kuckamo se posle.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 607
13.12.2016 17:30:01   
Anck Su Nmaun
Uhh iscrpelo me ovo malo dete danas, malo ga zubici muce, pa zanoveta, u kasicama bas ne uziva ali zato mleko moze.
Sad je popio mleko i toliko se dernjao da je sve ispovracao user posted image mrtva sam user posted image

Direktna veza do poruke: 608
13.12.2016 17:36:29   
Mariya
Dan mame!
Branki,baš te hoće danasuser posted image
Sanjice,napiši mi molim te koje kapi koristite. Ja danas ceo dan zvala našu dr i nije se javljala u ordinaciji. Htela sam da je pitam da je je ok to što radim ili da nešto dodam,oduzmem. Ujutro se probudi sva krmeljiva i oči su joj crvene, pa se preko dana smiri, i onda se uveče vrati crvenilo i žali se da je boli user posted image
I kod nas je hladno,jedva smo bili napolju.
Sad čekamo kumove,danas je Lucindan, L imendan, bili kod svekrve na ručku, pa smo pekli pogačice i ja još napravila kolač sa bundevom, izvolite,poslužite se!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 609
13.12.2016 17:47:48   
emicaa
Branki ako,uvjek se moze nesto naruciti.
Ja samo sjednem David se raskmeci da ga uzmem,sad ako hocu vidjeti moram sa telefonom u obu da me ne vidi user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 610
13.12.2016 17:53:31   
Sanjica26 RR
Tobradex

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 611
13.12.2016 19:18:04   
Maraj
Mariya , pa srecan vam imendan user posted image ja volim pitu od bundeve. Moja mama pravi. Joj...jos cimet stavi...njami...
pa sta joj je to sa okama?
Branki , kakav novi zakon? Ja i dalje na porodiljskom , pa ne znam sta se desava u prosveti

Direktna veza do poruke: 612
13.12.2016 19:23:12   
Animsaj9

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: Animsaj9

Jutrooo , daaan i sve po redu ... ja oslikavam prozore... D zaspao , bio napolju smrzo se malo

Ti kako si krenula jos malo ces i kod komsije da oslikavas prozore user posted image

jaooo zeno, i zvali su me da dodjem, rekla sam sledeće nedelje ili za vikend

...jer nisam u mogucnosti :P ...

Direktna veza do poruke: 613
13.12.2016 19:24:57   
Anck Su Nmaun
Da znas da sam te se setila u nedelju. Setali gradom kad neka zena sara po prozorima..odmah si mi pala na pamet.user posted image

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 614
13.12.2016 22:29:31   
Anck Su Nmaun
Laku noc cure..kuckamo se ujutru 😉

Direktna veza do poruke: 615
13.12.2016 22:33:12   
Sandricak
Vece mame...
Ivana bas mi je krivo sto te toliko sincina sekira sa ucenjem, slazem se sa zabranom fudbala, kod mene sa MArkom pali tako nesto, iako ima 4 godine shvata da ako nesto ne uradi kako treba ide kazna... naravno kada su u pitanju bitne stvari...
A sto se tice oslikavanja prozora, za to sam duduk totalni, pojma nemam kako se to radi...mada se odusevim oslikanim kod drugih...

Deca i ja smo danas bili kod rodjaka ceo dan, malo da promenimo i izadjemo iz kuce, sad vec spavaju uveliko, a sutra imam turbo... Prvo MAkija u vrtic, imaju slikanje, posle trebam sa Ilijom do grada da nadjem mm poklon za rodjus, posle pravljenje torte... pa po MAkija... LUdnica me ceka, tako da vam masem svima i odjavljujem se za danas...

,,Život guta one koji se boje!``

Direktna veza do poruke: 616
13.12.2016 23:23:41   
Animsaj9
Laku noc, kuckamo se

...jer nisam u mogucnosti :P ...

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 617
13.12.2016 23:33:00   
Sanjica26 RR
Maryia, nadam se da si videla kako se zovi kapi. Aj napisacu jos jednom torbadex.
I mene je pocelo grlo da steze. Bice veselo. Stavila sam oblogu od rakije na vrat.
Meni je T veceras rekla dok smo trazili flasicu sa vodom da je uzimala jedan trening tudju flasicu sa vodom. Poludela sam. Bas vodi racuna oko toga. Taj dan smo zaboravili flasicu. I trener joj je rekao da pozajmi od drugarice. Ona uopste ne razmislja. Kao da ona 24 casa cuva nasu decu. Eto otuda da dobije gnojnu anginu. I kaze mi pedijatar dok smo cekali da bude gotov ples da je jedna devojcica imala stafilokoku. I sigurna i ta od koje je T uzela flasicu. Znam da dugo kaslje.

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 618
13.12.2016 23:33:25   
Sanjica26 RR

Laku noc zene.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 13.12.2016 23:34:16 >

Direktna veza do poruke: 619
13.12.2016 23:51:37   
Mariya
Veče mame! Videla sam sanjice,hvala. Ja sam joj i sad stavila hloramfenikol. Opet joj se zacrvenele oči uveče user posted image a gledala sam joj kad smo bili napolju, na dnevnom svetlu, bile su ok. Kaže mi muž da je vodim sutra u vrtić. A ja ne bih,najzad su obe dobro,biće opet bolesna za 2 dansuser posted image
H je jadna iz navike uzela nosko i sela da očisti nos pre spavanja user posted image
Maraj,hvala! ovo je neki kolač sa bundevom, sa cimetom i prelivom od krem sira. Iznenađujuće dobaruser posted image
Ja sutra u laboratoriju,vadim krv,pa u 1 kod dr na pregled, papire za komisiju... Valjalo bi spavati. A opet me zeza ovaj kašalj, preko dana nisam,a kako sam legla počela sam opet,kao za inat nemam kući sirup koji mogu da pijemo,samo prospan i omnitus. Sutra ću da kupim neki.
Laku noć.

Direktna veza do poruke: 620
13.12.2016 23:59:07   
Sanjica26 RR
Maryia probaj sa tim kapima. Ostavi je jos koji dan ako joj je vec takvo stanje sa okom.
Jadna ova nasa deca sama uzimaju nosko, kapi i masku za inhalaciju. Bas su se napatili.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 621
14.12.2016 1:00:49   
branki*
Maraj,hoce da menjaju zakon o osnovama obrazovanja,valjda se tako pise,pa vrse ankete i kao pitaju nas koje tri tacke u zakonu bismo izmenili i na koji nacin,ma...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 622
14.12.2016 7:41:33   
emicaa
Dobro jutro,oci mi se sklapaju.
Dora me drndala sat vremena,dosla kod nas pa se okreni pa prevrni

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 623
14.12.2016 7:46:48   
vocicana
Branki, pa neka, izdrzaces i to. Ja sam bila u soku kada sam na tv-u cula za samar 16-togodisnjaka profesorki, jel ti nesto nije jasno???!! Moja sestra radi kao prof francuskog u Gimnaziji ovde, ali da verujem ne mogu koliko su deca slobodna i bezobrazna, nisam smela da pomislim nesto ruzno a ne da delujem. Strasno! Ljubimo te, da sve to lepo izdrzis.
Dobro jutro, podigao me je sin upola 7, lepo je doduse spavao, a ja bi se razvlacila po krevetu jos bar sat vremena ali ne moze...
cini mi se da je izbila druga jedinica dole, ali nisam prosto sigurna, samo jauce i zali se.
Idemo do Drvengrada danas. NIsam bila, bas se radujem da vidim.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 624
14.12.2016 7:47:35   
IvanaSK RR
Dobro jutro, mame!

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kalendar vakcinacije
Vaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here