|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 12:49:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Veterinarka kaze da je bakterijska infekcija usled pada imuniteta. U ponedeljak ce raditi bris. Dala je antibiotike i lekove za noge, pošto ga bole. Kaze da nije strasno i da je on generalno dobar za svoje godine. Moramo da mu dajemo konzerve ili da granule potapamo u vodu sa kockicom supe. Tako sam srecna sto ce biti dobro, da vam ne mogu opisati. Evo, pravim svima i ručak i veceru i kafe, caj. Hvala sto pitate.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 12:51:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Super Ivancice.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 12:56:16
|
|
|
|
emicaa
|
dobar dan boli me ruka i osamucena sam od nedostatka sna ali generalno sam super.Jutros sam bila strasno nervozna,sad sam dobra Okitili smo jelkicu jutros Ivana mnogo mi je drago zbog njega,da nije nesto ozbiljnije.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 12:58:11
|
|
|
|
branki*
|
e,pa,ivana i meni je drago zbog kuce! boka legla i spava,tisina
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 13:10:29
|
|
|
|
emicaa
|
nama dosla Anastasia(zaovina curica) tako da je kod nas sve samo ne tisina
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 13:12:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hvala vam 😘 Ja ne znam sta cu za ručak i dalje, sin posti, sutra ide sa verouciteljem da se pricesti. Kasno smo i doruckovali.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 13:13:52
|
|
|
|
branki*
|
peci krompir u rerni,ivana,zasitno je,a brzo.ili riblje filete.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 13:22:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Najbolje pecen krompir, neka gusta corbica i fileti ribe. Emice, kod tebe je uvek zabavno.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 17.12.2016 13:24:16 >
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 13:45:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
On corbicu od povrca ne bi ni pomirisao Verovatno cu nesto tako, da, u pravu ste.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 15:25:06
|
|
|
|
mali_mis
|
Dan
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 15:52:19
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Moja deca luduju. Nisu hteli da spavaju danas. Sigurno će za sat-dva početi da kmeče od nervoze, a tada im neću dati da spavaju. Ivana, ovaj moj pomfrit iz rerne baš super ispao.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 16:07:38
|
|
|
|
Khaleesi
|
Zdravo mame... Ja ne znam vise sta da radim. Sinoc u 8 dosli kod mojih za slavu i M u 10 dobila temp 39 a oko ponoci povracala... Kaze dr opet virus jer je temp visoka, ali odo je trece povracanje za 2 meseca sve vorusno... Uzas.... Ivancice suler zbog kuce
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 16:22:27
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jedna kafa na brzaka pa bezim do grada. Ceo dan u fulu
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 17:50:16
|
|
|
|
suzi kju
|
Gde ste mame,nema vas. Mi rucali sada pa odmaram. Sutra negde vodimo decu u šetnju, nenormalno au nervozne, mislim da je zbog zatvorenog prostora.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 17:59:26
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Tu smo. Mi cekamo da nam tata donese jelku da okitimo. Umesila sam i kiflice, pa ce to biti za veceru.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 18:11:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja bih mogla Guaranu, ali dva, tri komada, spava mi se, užasno
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 18:25:00
|
|
|
|
suzi kju
|
Ivana verujem ti. Isti slučaj. Dokle ce vise ovako lose da spavaju nije mi jasno A tako me nekad uhvati nešto, proradi nostalgija neka,ide mi se kod mojih za praznike a mnogo nam para treba za put
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 19:35:07
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Ja bih mogla Guaranu, ali dva, tri komada, spava mi se, užasno Hocu i ja Guaranu
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 19:45:36
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam koma citav san tamo vamo presli 200km , usli okupali decu , vecerali i sad da sredim ovaj Haos po kuci!
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 20:00:07
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Suzi, gde žive tvoji? I meni se danas strašno spavalo. Ivana, drago mi je da kuci nije ništa strašno.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 20:43:29
|
|
|
|
veselicaa
|
Ivana super za kucu,a za spavanje meni se juce mnogo spavalo jedva sam stojala. Kod nas danas sve uzurbano,N izgleda uhvatila malo prehlada,bila je kenjkava a inace nije takva pa sam je pratila ceo dan.Sada vec bolje,smeje se u kolicima je,seke je zanimaju.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 20:53:05
|
|
|
|
branki*
|
zene,ja uspavala moje ukucane i sad kuliram,sto kaze mala elena!ide mi se na ng,u stvari,ide mi se na bilo koju proslavu,pa makar i ovu sa firmom jedva cekam.samo da jos nadjem nesto da obucem!
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 21:02:35
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam mrtva, laku noc od mene!
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 21:03:33
|
|
|
|
veselicaa
|
Branki to najmanji problem idi vidi po netu sta ima od haljina.A i snizenja su sada.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 21:08:28
|
|
|
|
branki*
|
veselice,za ovu proslavu sa firmom,kupicu nesto ovde u gradu kod mene.
|
|
Anketa
jogaDJURICIda li ste u toku trudnoce isle na jogu ili neku dugu aktivnost?da (
18%)

ne (
82%)
Ukupan broj glasova: 111Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!