Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 21:20:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ni ja ne znam sta cu obuci ako budem isla. Prevrnucu ormar, ima nešto sigurno. Veselice, bice dobro Nina sigurno. Suzi, budi raspolozena😘
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 21:22:24
|
|
|
|
branki*
|
ivancice,ma idemo,sta -ako budem isla,idemo
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 21:23:10
|
|
|
|
Animsaj9
|
vece u kafani ! Ivana bas mi je drago zbog kuce
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 21:41:51
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice one kad su zajedno to je bas zurka.Posle smo isli kod sveki na veceru,ona uvjek organizuje veceru pred kraj Nove samo sto ju je Gripa uhvatila pa je bas bila nikakva.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 21:52:11
|
|
|
|
suzi kju
|
Uspavali smo one nase nervoze sae sedoh da odmorim, kupatilo pa krevet. ME nekih 300 km odavde, nije to ne znam ni ja koliko daleko ali je opet trošak, ne znam,nisam pametna. Ivana bas mi je drago zbog kuce.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 22:18:46
|
|
|
|
lesica
|
Ola ženskaći! Šta se radi? Ja potrpah dečurliju konačno u krevet, sad da odem da stavim oblogu na leđa, guz i ruku. Kako sam danas ljosnula u kafani... pa to je za priču
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 22:21:41
|
|
|
|
branki*
|
U kakvoj kafani,les,gde ste bili?
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 22:23:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Suzi, puste pare. moji nisu toliko daleko, pa idemo jednom u mesec dana. Ne vredi.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 18.12.2016 7:37:40
|
|
|
|
branki*
|
jutro i ovde!pijem kafu..izvolte!
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 18.12.2016 7:46:47
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutroo Lesice padas po kafanama ..o majkuuuu mu Ovde se sve beli, ja se jutros ponadala aneg kroz zavesu..kad cvc ono aamo mraz.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 18.12.2016 7:57:57
|
|
|
|
LauraAndrija
|
Jutro!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 18.12.2016 8:14:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutro LA Mi danas punih 7 meseci
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 18.12.2016 8:50:27
|
|
|
|
LauraAndrija
|
Divno Anck! Mi za dva dana, kako vreme leti , kao da sam se juce porodila.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 18.12.2016 8:53:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Stvarno jako brzo, necemo se ni okrenuti \ vec ce da trckaraju
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 18.12.2016 9:11:24
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Naspavala sam se.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 18.12.2016 9:36:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro, mame. Da, moj kucov pije lekove, tj jede sa slaninom Branki, meni nesto zao da ostavim decu, a opet Andrea nema pojma ni o cemu, a sin je rekao "idi"
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 18.12.2016 9:51:31
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jutrooo! Ovde malo zabelelo...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 18.12.2016 11:53:22
|
|
|
|
Khaleesi
|
Dan mame, bas je hladno
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 18.12.2016 12:17:53
|
|
|
|
emicaa
|
Dan i od mene,pecem ribu za rucak a uopste mi se ne jede I ovde je hladno,oblacno i fuj.Opet necemo izlaziti iz kuce. Imam podocnjake kao da nisam tri noci oka sklopila
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 18.12.2016 12:20:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ni ovde nije nista bolje. Mi danas ne mrdamo a T ce na trening posle sa tatom.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 18.12.2016 12:35:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ovde se spustila magla. Izlazila sam do pijace. Bas je brrr. Sad cu da se ususkam dok Sofi spava. Nesto me boli zeludac.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 18.12.2016 12:45:24
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobar dan. Hladno ledeno. Ja razmisljam da odem do lilija po farbu da se ofarbam a bas me mrzi da izlazim, vec sam jednom bila i smrzla se. Beke spavaju, najzad su malo bolje,ne smem ni da izgovorim to. E da,drugarica jedna isla na vto prvi put i trudna je
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 18.12.2016 12:50:16
|
|
|
|
mali_mis
|
Bravo za drugaricu Ja se ne usudjujem da otvorim vrata od terase, a da pre toga na sebe ne nabacam sve sto stignem Meni je uvek hladno. Za sredu su najavili nevidjeni spic, uz kosavu naravno, kako drugacije
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 18.12.2016 16:02:26
|
|
|
|
emicaa
|
Glava me bolucka,nij me par dana bolila i bas je bilo fino.Jos nisam dobila pa mozda i zbog toga a lice mi je u haosu. Misu ti si smrzlo kao moja zaova,ona ljeti kad sjedimo vani umota se u dekicu koliko god da je toplo.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 18.12.2016 18:45:50
|
|
|
|
veselicaa
|
Evo i mene. Jutros bila malo u soping,kupovala N neke sitnice,pa po kuci i ceo dan prodje zacas. Mm odvede S kod dr,opet temperatura.Cini mi se da je vec mesec dana bolesna,stomacni virus pa kasalj pa temperatura bas se izmuci.Jedva cekam da dodju da vidim sta kaze dr,
|
|
|
Anketa
Прање гузе.
пеперутка16
Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?