|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: FebRRuarska čavRRljaonica!
11.2.2017 10:20:14   
Sanjalicaaa
Branki, mene samo plasi kako ce biti kad se razbole, jer bukvalno nema ko da ih cuva. Morala bih da nadjem neku zenu. Recimo sad ce G morati na operaciju treceg krajnika, sad pije ab 10 dana, posle ce morati u izolaciju da se ne bi razboleo, da radim ne znam kako bi.

Kako bih ja na Zlatibor... Ili gde god. Mislila da odemo negde sl nedelje, ali nne vredi G mora na kontrolu.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 326
11.2.2017 12:21:58   
branki*
sanjalice,dobro,otom potom,zelim ti da nadjes posao neki korektan i da budes zadovoljnauser posted image
nesto mi je bas hladno u stanu...i napolju je bas bzv..mm ode do prodavnice,boka spava..jao,kako mi se ne ide na posao..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 327
11.2.2017 12:28:15   
Sanjica26 RR
Ajte.zene na sejk: jabuka, ananas, mix crvenog voca. Kad sam ga vec kupila da ga koistim kako treba

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 328
11.2.2017 12:40:16   
mati
E to moze, kad vec kafu ne pijem.
Mene boli stomak, treba da dobijem. A boli me nesto i sa desne strane, u blizini mest gde je bio dren. Ne znam da li ke od op ili mozda slepo crevo. To mi sad ne treba uopste.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 329
11.2.2017 12:40:28   
IvanaSK RR
Sanjice, ja bih sa plazmom, bananom i bez crvenog voca user posted image
To sebi spremam sa stapnim mikserom :)

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 330
11.2.2017 12:43:17   
Sanjica26 RR
Plazma gojiuser posted image Ti kao mm stavio covek plazmu a kao kupili smo zbog zdravih napitaka.
Meni kad pocne post bice mi to umesto dorucka.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 331
11.2.2017 13:18:06   
Rosita
Sanjice, je l postis bas najstroze? Ja moram da se posavetujem sa svestenikom. Postila bih prvu sedmicu na vodi da se pricestim. Posto inace jedem skroz dijetalno i uzdrzano, pitam se moram li bas tako strogo. Volela bih ribu cesce. Zbog zdravlja, ne zbog gurmanluka. Kad sam dosta na poslu isto bi mi odgovaralo da moze nekad neki posni keks i sl
Vociuser posted image

< Poruku je uredio Rosita -- 11.2.2017 13:19:04 >

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 332
11.2.2017 13:22:43   
Sanjica26 RR
Rosita, vidi sa svestenikom da ti ublazi post posto je Vaskrsnji stroziji post. I riba se cak jede samo za Blagovesti i Cveti. Posebno sto si ti na posebnom rezimu ishrane sigurno ce ti dozvoliti. Ja obicno Vaskrsnji post izdrzim bez ribe.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 333
11.2.2017 13:59:26   
IvanaSK RR
Rosita, moze posna Plazma, ali ja je ne jedem kad postim na vodi.
Sanjice, sejk bez plazme ne priznajem kao sejk user posted image

Direktna veza do poruke: 334
11.2.2017 14:06:38   
branki*
videh na fb kao slana plazma sa susamom..je l to fora ili stvarno ima?

branki

Direktna veza do poruke: 335
11.2.2017 14:09:33   
IvanaSK RR
I ja videh na fb, kao reklamu, pa mislim da onda verovatno ima. Ali sam ja ipak za obicnu plazmu :)

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 336
11.2.2017 14:12:44   
Sanjica26 RR
Videla sam i ja. Bljakic.

Direktna veza do poruke: 337
11.2.2017 14:22:52   
branki*
i meni je bljak!

branki

Direktna veza do poruke: 338
11.2.2017 14:56:35   
eca89
Evo i mene, povratak otpisanih!
A., spava i to krevetcu i to je zaspala sama, uz malu pomoć mojuuser posted image , naučila se u bolnici, sinoć sama ide u svoj krevet, ajde ima i nešto dobro.
Ja sam pospremala stan, muž na poslu, ova 2 dana nije išao, jer ima pravo biti sa nama od 11-19h, pa je bio, inače bih ja pukla sa njom sama, ode žena kao da je došla u hoteluser posted image !

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 339
11.2.2017 15:12:02   
Sanjalicaaa
Eco, što ste bili u bolnici? Koj žena je otišla?
Mati, jel ti je rana sada ok? Znam da si pisala da nešto nije bilo uredu.

Sad mi se pije plazma sejk.
Čula sam i ja za tu slanu plazmu. Ja bih probala, više volim slane grickalice.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 340
11.2.2017 16:10:17   
Rosita
Sanjice, hvala.
Znam za posnu plazmu. Ja licno od posnih najprostijih keksova najvise volim Stark Avala.
Pitam, jer u strogom smislu i dvopek nije na vodi, recimo ( mnogi nisu ni posni, al dobro sad), a keks opet ima neku biljnu mast.
Lose sam spavala pa mi glava puca. Bas lose podnosim kad lose spavam, ni malo od one nekadasnje mladalacke izdrzljivostiuser posted image .
D i ja pogledali igraonicu i napravili predrezervaciju.
On spava, a ja evo uradila pedikir :).
Posle idem na jogu. To je nesto sto sam sebi priustila, sto bih rekla- jedini izlazak. Idem sad treci mesec i svidja mi se.
:*

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 341
11.2.2017 16:19:24   
Sanjica26 RR
Super Rosita. Ja krenula da gledam film i ove dve nisu zaspale i ja stadoh sa gledanjem.
Posle idemo u goste i tako. Glava me boli. Sad cu da merim pritisak.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 342
11.2.2017 16:22:06   
Sanjalicaaa
Rosita, super za jogu. Gde ides? Ja sam isla par casova i odustala kad je Ika bio beba. Sad bih vec mozda mogla to sebi da priustim, nisu vise bas vezani za mene.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 343
11.2.2017 16:32:31   
Rosita
Idem kod mene u komsiluku, teretana pa tu iznajmljuje Ninas fitnes tim. Radimo fitnes jogu i istezanje. Tek pri kraju nekad malo i relax, mada sam ja krenula sa idejom relaksacije jer mi je svega bilo preko glave. Ali prija i ovo, napredovala sam, sad umem da izvedem neke stvari koje nisam na pocetku. Dobro je sto je maltene u zgradi pa me ne pece luda majcinska savest, 3x nedeljno sat vremena, mada subotom nekad ne odem. Dobra stvar je krenuti na nesto. Ja nisam nikad nista trenirala, a s obzirom da mi ne treba preznojavanje i skidanje kg, ovo mi je bas po volji.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 344
11.2.2017 16:37:16   
emicaa
gdje ste,fino ste se raspisale.Mi isli u Bazel,Dora i ja vozom a mm i David autom.Oni su vozili svekijevce na aerodrom pa smo se tamo nasli.Malo prosetali,rucali pa kuci.odoh napraviti nama dvoma kafu,nesto mi se pije.Hoce jos neko user posted image
Vracajuci se kuci zaustavi nas policija,kontrolisu pojase,ja pozada i nisam svezana.Srecom nije naplatio kaznu nego samo da se odma svezem,a da zna da sam na sred autoputa sa prednjeg prelazila na zadnje sjediste(u toku voznje) ogulio bi me samo tako user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 345
11.2.2017 16:42:06   
branki*
emije,ja citam-mi isli u braziluser posted image

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 346
11.2.2017 16:57:19   
Sanjica26 RR
Emice, kod mene nema pomeranja. Kako sednem napred vise ne prelazim. U sustini nisam nikad sedela sa decom pozadi.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 347
11.2.2017 17:00:03   
emicaa
Sanjice ni ja ne sjedim pozada,ali David poceo zaspivati i ispadne mu cuca.Rasplakao se mislila sam da ce poceti povracati i sta cu,ne mogu ga pustiti da toliko place.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 348
11.2.2017 17:24:54   
serpica
Dobro vece drugarice user posted image ima li mesta u kafani? Ajde da castim,danas je tacno 5 god kako sam se registrovala na ringeraji user posted image
Ko da je juce bilo... pa da popijemo u to ime user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 349
11.2.2017 17:53:05   
eca89
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa

Eco, što ste bili u bolnici? Koj žena je otišla?

He, he Sanjalica, ma ja sam za A., napisala da se šeta po bolnici, kao da je u hotelu!
Bila je pehlađena i krenula brže disati, pokupila je neki respiratorni virus, ali ok smo sad!
[/quote]

Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
50 GODINA NEGE KOŽE KOJA MENJA ŽIVOT
Proslava pola veka inovacija, saradnje i posvećenosti poboljšanju zdravlja kože za sve.

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

играонице
пеперутка16

Колико често водите своју децу у играонице?

Click Here