|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: FebRRuarska čavRRljaonica!
18.2.2017 13:22:50   
Anck Su Nmaun
Uh Voci, neka .. kazu zdravo je
I ja sam pre neki dan u PMS-u imala napad depresije, isplakala se i ajmo dalje.
Cim sam dobila mnogo je lakse user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 551
18.2.2017 13:25:04   
vocicana
Ne znam ni sama, ali osecam da cu biti dobro cim krene, ovi simptomi su se jako poostrili od porodjaja, narocito sada nesto. Ali sto kazes, bolje da izadje na suze i malo nervoze nego na svadju i pucanje za sitnice.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 552
18.2.2017 13:26:49   
Anck Su Nmaun
Pa jeste, vise briga, obaveza pa jace i stisne sve.
Ja inace dobro izlazim na kraj sa svim ali eto nekad mi naidje ... i to bas u PMS da puknem.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 553
18.2.2017 14:00:06   
emicaa
ja cekam da mi se ugriju kore pa da pravim pitu a do tad trazim masinu za sudje u odgovarajucoj velicini.Bem ti stan bez masine.Mjenjala bih drugi balkon za masinu user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 554
18.2.2017 14:10:27   
Skockica
Uh emice jeste nezgodno. Mi smo kao sto sam pomenula u potrazi za stanom i bas dosta njih sto smo videli nema masinu za sudove. Da mi je neko rekao da u Svajcarskoj u 21. veku ima toga ne bih verovala, i sto je najgore ne bi ni bilo mesta.
Voci uh, jeste nezgodno kad te sve nekako stisne, i ako su to sitnice mozda nakupi se, narocito ako si u PMS ili u 2. stanju kao ja. Sve me zivo boli, raspadam se a moje dete nemoguce postalo, sve ranije ustaje i sve manje slusa, toliko sam jutros vikala da me jos vise stomak zaboleo. Onda on place i siri rukice da me zagrli onda se tek osecam grozno. Ali prodje i to... Ne znam da li je i to neki revolt njegov, prvo bio moj brat 3 meseca, pa mama i taman se na nekog navikne on ode. Ali Bogu hvala baka mu opet sutra dolazi, da danem dusom malo i skupim energije za ono sto sledi.
Eto, neplanirano, izjadah se ja...

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 555
18.2.2017 16:45:47   
emicaa
Pita pecena,izvolite,pridruzite nam se.
Mm isao sa pilicima prosetati dok sam je ja napravila.Ovako Dora se mota oko mene,vise brasna bude na njoj nego tamo gdje treba user posted image
Nevjerovatno,nigdje nama masine u ovoj velicini sto nama treba.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 556
18.2.2017 17:07:35   
mati
Emice, moze, i za poneti. Danas nista nisam spremala. Jaja su zakon.user posted image
veceras idemo do moje drugarice iz osnovne, tako da ce i veera biti brzinska ili kupljena.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 557
18.2.2017 17:35:53   
emicaa
Mati moze moze user posted image i tako jeduci svoju divnu pitu sjetim se jos divnijeg bureka,aaaa hocu samo 100 grama user posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 558
18.2.2017 17:44:59   
mati
Citas mi misli. Nama je burek sutra za dorucak. I nema na gramazu, samo osmina, cetvrtina, pola tepsije, tepsija... Pojescu malo za tebe, ja volim sa mesom i sa hladnim cokoladnim mlekom. Znam da zvuci cudno ali to jedem od kako znam za sebe.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 559
18.2.2017 19:36:50   
emicaa
U Doboju ima gdje se prodaju sve vrste pita,zove se Dobojske pite na vagu,milim da nigdje na svijetu ne prave bolje bureke.Samo kad ih se sjetim krene mi voda na usta user posted image
Od mm rodica pitu sa krompirom umce u secer pa jede,tako da ni tvoju kombinaciju necu komentarisati user posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 560
19.2.2017 5:47:11   
IvanaSK RR
Dobro jutro.
Maca naredila ustajanje pre sat vremena, osećam se kao da nisam ni spavala user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 561
19.2.2017 6:27:31   
branki*
jutro i od mene ovde!snaeg napadao kod nas!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 562
19.2.2017 7:25:01   
IvanaSK RR
Branki, kod nas nešto malo padao, ima na autima samo.
Mi idemo na utakmicu, vodimo i bebu user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 563
19.2.2017 7:43:34   
Sanjica26 RR
Emice, nikako da ti napisem da je svekrva uspela da regulise penziju u Doboju. Bas su brzi i efikasni.
I ovde je sve zabelelo.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 564
19.2.2017 7:54:54   
eca89

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

U Doboju ima gdje se prodaju sve vrste pita,zove se Dobojske pite na vagu,milim da nigdje na svijetu ne prave bolje bureke.

Oooooooo, znam njam, njamuser posted image !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 565
19.2.2017 8:22:40   
Sanjalicaaa
Dobro jutro.
Sto ja volim burek user posted image
Kod nas je padao nocas. Sto ne volim kad pada sneg i ledi, a ja treba da vozim. Bas mi je frka.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 566
19.2.2017 8:46:22   
branki*
i ja ga volim,mada ja volim sve vrste testa.sanjalice,gde ides?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 567
19.2.2017 9:18:59   
Sanjalicaaa
Branki, nigde posebo. Po gradu, sutra decu u vrtic, i jos sto sta, ali meni je frka.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 568
19.2.2017 9:23:01   
vocicana
Dobro jutro devojke!
Ustali smo u 8:20, u soku sam bil.a koliko je svrca spavao. Doruckovali, samo da vam mahnemo. Sneg i ovde, bas je smorko vise. Branki user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

Direktna veza do poruke: 569
19.2.2017 9:24:06   
mali_mis
Jutro user posted image
Sta vas je spopala hrana od ranog jutra user posted image Ja kad se probudim mora da prodje, skoro pola dana, da bih mogla da jedem.

Direktna veza do poruke: 570
19.2.2017 9:33:03   
vocicana
Mali Mishu, isto, hihihihihh, mada imam obavezu jednu na prazan stomak, pa to protrci kroz mene i nista, uopste nisam gladna, ali zato grunem dve kafe popusim dve cigarice, pa kako bi i jela posle togauser posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 571
19.2.2017 11:51:33   
emicaa
Eco eto,sta da ti pricam user posted image
Sanjice super,inace nisu takvi user posted image
Ja sam jutros ustla u pola 8,umjesila buhtle,napravila Davidu dorucak,Dori spremila lijek i vratila se u krevet do 9.MM sutra opet pocinje raditi pa gotovo uzivanje.
Ivana;Andrea ce biti najglasniji navijac user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 572
19.2.2017 12:07:59   
IvanaSK RR
Emice, bila je najmladji navijac user posted image
Sad doveli sina i drugare na predstavu. Njih cetvorica sami unutra :)

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 573
19.2.2017 12:11:36   
emicaa
Pa kad stigoste prije,ja mislila to nekad posle podne user posted image

Direktna veza do poruke: 574
19.2.2017 12:27:57   
IvanaSK RR
Utakmica? Bila u osam jutros user posted image . A posto je maca ustala pre pet odlučile smo i nas dve da idemo.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
50 GODINA NEGE KOŽE KOJA MENJA ŽIVOT
Proslava pola veka inovacija, saradnje i posvećenosti poboljšanju zdravlja kože za sve.

Anketa

играонице
пеперутка16

Колико често водите своју децу у играонице?

Click Here