Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 18.2.2017 13:22:50
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uh Voci, neka .. kazu zdravo je I ja sam pre neki dan u PMS-u imala napad depresije, isplakala se i ajmo dalje. Cim sam dobila mnogo je lakse
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 18.2.2017 13:25:04
|
|
|
|
vocicana
|
Ne znam ni sama, ali osecam da cu biti dobro cim krene, ovi simptomi su se jako poostrili od porodjaja, narocito sada nesto. Ali sto kazes, bolje da izadje na suze i malo nervoze nego na svadju i pucanje za sitnice.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 18.2.2017 13:26:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa jeste, vise briga, obaveza pa jace i stisne sve. Ja inace dobro izlazim na kraj sa svim ali eto nekad mi naidje ... i to bas u PMS da puknem.
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 18.2.2017 14:00:06
|
|
|
|
emicaa
|
ja cekam da mi se ugriju kore pa da pravim pitu a do tad trazim masinu za sudje u odgovarajucoj velicini.Bem ti stan bez masine.Mjenjala bih drugi balkon za masinu
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 18.2.2017 14:10:27
|
|
|
|
Skockica
|
Uh emice jeste nezgodno. Mi smo kao sto sam pomenula u potrazi za stanom i bas dosta njih sto smo videli nema masinu za sudove. Da mi je neko rekao da u Svajcarskoj u 21. veku ima toga ne bih verovala, i sto je najgore ne bi ni bilo mesta. Voci uh, jeste nezgodno kad te sve nekako stisne, i ako su to sitnice mozda nakupi se, narocito ako si u PMS ili u 2. stanju kao ja. Sve me zivo boli, raspadam se a moje dete nemoguce postalo, sve ranije ustaje i sve manje slusa, toliko sam jutros vikala da me jos vise stomak zaboleo. Onda on place i siri rukice da me zagrli onda se tek osecam grozno. Ali prodje i to... Ne znam da li je i to neki revolt njegov, prvo bio moj brat 3 meseca, pa mama i taman se na nekog navikne on ode. Ali Bogu hvala baka mu opet sutra dolazi, da danem dusom malo i skupim energije za ono sto sledi. Eto, neplanirano, izjadah se ja...
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 18.2.2017 16:45:47
|
|
|
|
emicaa
|
Pita pecena,izvolite,pridruzite nam se. Mm isao sa pilicima prosetati dok sam je ja napravila.Ovako Dora se mota oko mene,vise brasna bude na njoj nego tamo gdje treba Nevjerovatno,nigdje nama masine u ovoj velicini sto nama treba.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 18.2.2017 17:07:35
|
|
|
|
mati
|
Emice, moze, i za poneti. Danas nista nisam spremala. Jaja su zakon. veceras idemo do moje drugarice iz osnovne, tako da ce i veera biti brzinska ili kupljena.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 18.2.2017 17:35:53
|
|
|
|
emicaa
|
Mati moze moze i tako jeduci svoju divnu pitu sjetim se jos divnijeg bureka,aaaa hocu samo 100 grama
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 18.2.2017 17:44:59
|
|
|
|
mati
|
Citas mi misli. Nama je burek sutra za dorucak. I nema na gramazu, samo osmina, cetvrtina, pola tepsije, tepsija... Pojescu malo za tebe, ja volim sa mesom i sa hladnim cokoladnim mlekom. Znam da zvuci cudno ali to jedem od kako znam za sebe.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 18.2.2017 19:36:50
|
|
|
|
emicaa
|
U Doboju ima gdje se prodaju sve vrste pita,zove se Dobojske pite na vagu,milim da nigdje na svijetu ne prave bolje bureke.Samo kad ih se sjetim krene mi voda na usta Od mm rodica pitu sa krompirom umce u secer pa jede,tako da ni tvoju kombinaciju necu komentarisati
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 19.2.2017 5:47:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Maca naredila ustajanje pre sat vremena, osećam se kao da nisam ni spavala
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 19.2.2017 6:27:31
|
|
|
|
branki*
|
jutro i od mene ovde!snaeg napadao kod nas!
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 19.2.2017 7:25:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Branki, kod nas nešto malo padao, ima na autima samo. Mi idemo na utakmicu, vodimo i bebu
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 19.2.2017 7:43:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emice, nikako da ti napisem da je svekrva uspela da regulise penziju u Doboju. Bas su brzi i efikasni. I ovde je sve zabelelo.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 19.2.2017 7:54:54
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR U Doboju ima gdje se prodaju sve vrste pita,zove se Dobojske pite na vagu,milim da nigdje na svijetu ne prave bolje bureke. Oooooooo, znam njam, njam !
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 19.2.2017 8:22:40
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobro jutro. Sto ja volim burek Kod nas je padao nocas. Sto ne volim kad pada sneg i ledi, a ja treba da vozim. Bas mi je frka.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 19.2.2017 8:46:22
|
|
|
|
branki*
|
i ja ga volim,mada ja volim sve vrste testa.sanjalice,gde ides?
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 19.2.2017 9:18:59
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Branki, nigde posebo. Po gradu, sutra decu u vrtic, i jos sto sta, ali meni je frka.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 19.2.2017 9:23:01
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro devojke! Ustali smo u 8:20, u soku sam bil.a koliko je svrca spavao. Doruckovali, samo da vam mahnemo. Sneg i ovde, bas je smorko vise. Branki
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 19.2.2017 9:24:06
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Sta vas je spopala hrana od ranog jutra Ja kad se probudim mora da prodje, skoro pola dana, da bih mogla da jedem.
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 19.2.2017 9:33:03
|
|
|
|
vocicana
|
Mali Mishu, isto, hihihihihh, mada imam obavezu jednu na prazan stomak, pa to protrci kroz mene i nista, uopste nisam gladna, ali zato grunem dve kafe popusim dve cigarice, pa kako bi i jela posle toga
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 19.2.2017 11:51:33
|
|
|
|
emicaa
|
Eco eto,sta da ti pricam Sanjice super,inace nisu takvi Ja sam jutros ustla u pola 8,umjesila buhtle,napravila Davidu dorucak,Dori spremila lijek i vratila se u krevet do 9.MM sutra opet pocinje raditi pa gotovo uzivanje. Ivana;Andrea ce biti najglasniji navijac
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 19.2.2017 12:07:59
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, bila je najmladji navijac Sad doveli sina i drugare na predstavu. Njih cetvorica sami unutra :)
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 19.2.2017 12:11:36
|
|
|
|
emicaa
|
Pa kad stigoste prije,ja mislila to nekad posle podne
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 19.2.2017 12:27:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Utakmica? Bila u osam jutros . A posto je maca ustala pre pet odlučile smo i nas dve da idemo.
|
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?