|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  95 96 97 [98] 99   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
17.2.2017 16:20:40   
Maraj
I ja bi prebacila svoje dete. Mada opet , namece se i pitanje kako bi dete reagovalo sada na novu uciteljicu , nove drugare. Mozda bi se povukao jos vise. Ocito je da ta uciteljica iz nekog razloga ima "pik" na Vuka , kad bi mogla i ti Di nekako da se dodvoris toj uciteljici da ga ne maltretira vise. Greota je zbog deteta da tako mali zamrzi skolu....

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 2426
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
19.2.2017 12:48:02   
Didy
Dijo, napisaću ti sa čime se ne slažem i ono što, po meni, najčešće dovodi do nesporazuma roditelj-učitelj/razredni starešina. Nemoj me pogrešno shvatiti, pokušavam da ti predstavim drugi ugao gledanja, nevezano sad za vašu učiteljicu:

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

a to da li ce da radi na casu morace malo da ga animira. Kuci hoce i moze da radi.



Na času nemaš vremena da stalno animiraš neku decu. Možeš nekoliko puta da im priđeš i da nešto pokušaš, ali prosto nemaš vremena da se samo njima baviš. Imaš gradivo koje treba da pređeš, ima još dece u razredu kojoj treba da posvetiš pažnju. Drugo - to što on kod kuće hoće i može, to učiteljicu ne zanima. Nju zanima šta on hoće i može na času jer ona to evaluira. Najteže mi je da se objasnim s roditeljima kad dođu, pa kažu - Al on se kod kuće nikad tako ne ponaša. Ili - Kod kuće je sve znao kad sam ga proveravala, kako je dobio 3? U drugačijem okruženju se deca drugačije ponašaju. Ja kad idem kod Stefanove učiteljice, nikad ne stajem na njegovu stranu. I uvek joj kažem - Moram da pitam. Ja znam kakav je on kod kuće, ali ne znam kako se ponaša u školi u drugačijem okruženju. Znači moraš da pričaš s njim da u školi mora da radi, bez pogovora. Nemoj mu tražiti opravdanja - učiteljica ga ne animira, učiteljica je loša osoba i sl. Sve i da je tako, ne možeš da biješ njegove bitke. Nek se prilagodi. Kad ode u 5. razred, neće mu sigurno svi nastavnici odgovarati i neće ih sve voleti. Ali to ne znači da treba da bojkotuje rad na njihovim časovima. To mu je jedna dobra životna lekcija. Neće se nijedan nastavnik njemu prilagođavati kad ode u više razrede. Isto je tako i sa učiteljicom. Ona ima svoj princip. Možda ostaloj deci odgovara. Jesi li pričala s drugim roditeljima?

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Didy ona mnogo galami na decu a Vuka to nervira i veruj mi da oseti da je pokvarena i zbog toga joj kontrira. Poznajem dete odlicno. Od prvog dana mu se nije svidela.


Sve i da je ovo apsolutna istina, moraš da ga učiš da joj ne kontrira i da pričaš pozitivno o učiteljici uvek pred njim. On ne sme da oseti, a ni slučajno da čuje da ti misliš i pričaš ružno o njoj. Tako rušiš njen autoritet, njemu poručuješ da je učiteljica zla i loša i da ne treba da je sluša. Tako dobijaš kontra efekat - on neće tamo ništa da radi, a to je osnovni razlog i svrha njegovog odlaska u školu. Učiteljica ga ne može sama "privoleti" na školu. To mora ići timski. Možda je i presudniji stav u kući. I da je učiteljica najbolja, ako vi budete pričali ružno o njoj, on neće voleti ni školu ni učiteljicu jer tako roditelji kažu. Prirodno je da dete u tom uzrastu najviše veruje roditeljima.

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Uciteljica stalno insistira da dodje tata i da svi zajedno razgovaramo. Ja nisam za to, jer smatram da moje dete nista ruzno nije uradilo u skoli da bi takav pritisak vrsila na njega. Ona ocekuje da muz, ona i ja sednemo i kritikujemo Vuka i objasnjavamo koliko je skola vazna. To nikako necu dozvoliti! Muz ne zeli da ide jer isto smatra da su ovo gluposti i losa organizacija uciteljice. Rekao je kada Vuk bude maltretirao decu, bacao klupe i stolice, bezao iz skole i pravio probleme e onda ce ici on u skolu, dokle god to sve bude na nivou ocena od 1-5 ja sam zaduzena za skolu.


Ovo je, po meni, čisto nepoštovanje učiteljice. Ona uviđa da kod deteta ima neki "problem" i želi da ga rešite zajedno. Ovo i ja često radim - kad vidim da s jednim roditeljem ne mogu naći zajednički jezik, pozovem da dođe i drugi roditelj. Nije njen cilj ni motiv da kritikujete Vuka već da pronađete najbolje rešenje da se on oseća dobro u školi, a i sama si rekla da se ne oseća dobro. Kad (i ako) Vuk bude maltertirao drugu decu, onda je kasno da se bilo šta rešava. Najbolje je kad krene da se rešava sve u startu, nego da se čeka da eskalira. Mislim da treba da odete svi zajedno i da porazgovarate. Zbog vašeg deteta. Pitajte je kakve ona ima savete, šta je potrebno da radite s Vukom da bi se osećao prijatnije, da bi radio više u školi... Očigledno žena nešto primećuje, a ti negiraš to. Verovatno primećuje nešto dok je on tamo u okruženju, a ti kod kuće to ne vidiš jer se on kod kuće ne ponaša isto kao i u školi, a to se dešava vrlo često. To vam je zajedničko dete, smatram da oboje treba da budete podjednako uključeni u sva dešavanja u školi i uopšte. Znaš, ja sam jednom pomislila posle uzaludnih razgovora s roditeljima - Ma, šta me briga. Ako oni ne žele da pomognu svom detetu, što ja da se kidam zbog njega i njih. Ja ću da ga istrpim 4 godine, on će otići, a oni će se s njim patiti ceo život jer mu svašta dozvoljavaju i tolerišu i smatraju da je u redu nešto što ja kao razredni starešina i ostali nastavnici smatraju da nije (ovde ne mislim da je tvoj Vuk takav).

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Pre par dana su Vuk i Helena digli klupu i nosali je napred-nazad korak- dva. Od toga je uciteljica haos napravila. Meni licno to nista nije problem i smatram da je to sve za decu.
Ili npr. Majko zamislite Vuk je za vreme casa ustao i otisao do drugara da vidi kako on radi. Na to sve ja nemam komentar, pa sta ako je ustao i video.....



Izvini, Dijo, ali ja bih isto ovako reagovala. On sad ide u školu već nekoliko meseci i treba da poštuje pravila ponašanja. Na šta bi ličio čas kad bi svi ustajali i šetali kad im je volja i gde im je volja? Ili premeštali klupe. Ako im je tolerisala u prvom polugodištu dok se malo ne priviknu, mislim da dalje ne može da im se toleriše. A ako njega ne opomene, onda će ostala deca dobiti poruku da je u redu da šetaju za vreme časa i da nose klupe po učionici i premeštaju gde oni žele.

Možda sam bila previše oštra, ali tražila si moje mišljenje. A samo sam ti okrenula stvar iz drugog ugla da je sagledaš.

Moj predlog ti je da probaš s učiteljicom da odeš na konstruktivan razgovor jer je to u interesu tvog deteta. Nemoj da ideš ljuta i da razmišljaš šta si joj sve prećutala. Nemoj da nastupaš svađalačkim tonom. Probaj da razgovor s njom pretvoriš u pronalaženje najboljeg rešenja za svoje dete. Nek ti to kao krajnji cilj bude uvek na umu. Znam kako se osećaš, ali probaj da potisneš sve loše o učiteljici i da pronađeš njene dobre strane. Što bi i ona trebala da pronađe u tvom i u svakom drugom detetu.
I, molim te, nemoj ružno govoriti pred Vukom o njoj, tu je već pola posla propalo u startu.



_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2427
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
20.2.2017 12:42:47   
Buba Mira
Ogorčena sam.
Ako 10 puta ponovim da detetu od 6 godina NE TREBA mobilni telefon, a ti detetu, iz inata bivšoj ženi, kupiš telefon, instaliraš viber i stotinu igrica - ti si kreten bezobrazni.
Dete je nakon dva dana izgubilo telefon u šumi, došla je kući i plakala jer su vikali na nju što je izgubila telefon.
Da poludiš.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 2428
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
20.2.2017 13:27:01   
dijana1*
Didy hvala ti na misljenju i sto si izdvojila vreme ze meneuser posted image
Sve razumem sto mi kazes ali veruj mi da je situacija bas specificna. Sinoc mi se Vuk sam poceo zaliti. Spremaju se sada za neku priredbu i svaki dan bude po malo kod druge uciteljice. Dete samo o njoj prica. Odusevljen je i sve sto uci kod nje kuci mi prepricava a kada pitam sta si ucio kod svoje samo kaze zaboravio sam. Pitam ga a da li ta uciteljica galami, kaze on da ali ona jednom zagalami i posle prica fino i normalno pa opet zagalami i tako ukrug a ova moja non stop galami. Kada neko pogresi ona kaze to nije dobro uradi ponovo a ova moja galami brisi toooo.... ja mu kazem pa dobro vidis da sve galame po malo.... a on ma neee mama ova moja bas bas mnogo galami.
Ja razumem sta on hoce da kaze jer sam sa zenom uzivo pricala i cak je samnom arogantno par puta razgovarala. Ali nije bila ljuta zbog mene nego sam ja naisla u pogresno vreme. Razumem da hoce da izvuce iz dece najbolje ali mora i ona da saradjuje a ne samo da galami po ceo dan. Vuk je poceo da govori , "nista to mene ne zanima" i " sta to mene briga" a to je naucio od svoje uciteljice. I meni se tim recima obratila kada sam htela da joj pokazem sta je Vuk preko raspusta uradio.
Iz tvojih postova se moze oset_iti da si mirna i pitoma osoba pre svega svesna svega, isto kao sto se iz mojih postova osti ljutnja ka uciteljici. Ali veruj mi da je ona pitomija, da zna da privoli decu, da je manje nervozna sve bi bilo drugacije. Kaze Vuk da je uciteljica rekla da treba da popije bar 5 tableta da bi dosla na posao u skolu.
Ja sam sigurna da ti ne bi krivila dete za obavestenje koje ti nisi nalepila a ona je to uradila.
On je isao i u vrtic i u razne radionice, ide i na engleski i u vrticu su tete bile strozije ali nikada se nije zslio niti sam imala bilo kakvih problema. Vuk odrasta u pitomoj i mirnoj sredini a u skoli je stalno neka galama sto mu uzasno smeta. A eto kazem ti i ta druga uciteljica zagalami ali Vuk obozava da bude kod nje jer pored galame ona sa decom i prica i obraca im se normalno a on hoce samo normalnu sredinu.

Nisam stigla napisati pa samo jos da dodam. Ovde krecu u skolu sa 6 godina ali osmisljeno je tako da u ucionici imaju tepih, televizor, u krug stolove da mogu da crtaju i da budu 3 sata. Znaci da mogu da se krecu, okrecu, prevrcu, valjaju.... a oni sada imaju samo klupe u kojima moraju da sede 3 sata. I rekla sam to uciteljici kada mi je prigovorila da je on ustao. Ona kaze da jeste tak9 zamisljeno ali da skola nema uslove za to. Pa onda smatram da bar ona treba imati malo razumevanja jer oni iPpak imaju samo 6 godina.


Jaooo Bubi bas mi je zaouser posted image
Pa mala je ona da bi se preko njenih ledja prepucavali.
Ja sam za to da detetu tel uopste nije potreban. Ima bicikl, role, lopta, trotinet, drvo, trcanje....

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 20.2.2017 15:12:27 >


_____________________________

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Buba Mira)
Direktna veza do poruke: 2429
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
21.2.2017 20:43:27   
Milena18
Meni je strašno što živim u državi u kojoj bibliotekar ne zna ko je Simon de Bovoar nego je zove Simon-de-kako-beše-Bovar i još me pita da li je to Francuz. Toliko mi je strašno i tužno da mi se srce steglo. Od kad sam izašla odande samo o tome razmišljam. A takvi su svuda - neznalice koje pri zapošljavanju imaju prednost nad obrazovanim i stručnim ljudima.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2430
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
21.2.2017 20:45:31   
Sanjica26 RR
Milena, tako sam se i ja nervirala kad sam odlazila u biblioteku. Prosto im je bilo tesko da ustanu i da mi preporuce neku knjigu.

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 2431
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
21.2.2017 20:49:01   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: Milena18

A takvi su svuda - neznalice koje pri zapošljavanju imaju prednost nad obrazovanim i stručnim ljudima.


Ehhhh takvih je svuda... ne kvalifikovani ali zato imajuu Debelu vezu user posted image i takve guraju i takvi napreduju...
mm je upravo zbog takvih dao otkaz pre neki dan user posted image , jer mu je bilo svega preko glave.

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 2432
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
21.2.2017 21:29:54   
choopa choops
Dakle, di promijeni učiteljicu. Kratko i jasno. Mislim da je dobila dovoljno šansi da se pokaže. I da, itekako ima svakakvih učitelja danas. Ne znam da li je to samo kod nas, ali sumnjivih dipoma koliko hoces (hvala partiji).

Bubo...Da im kažeš da se nose, a malenoj objasni da nije ništa kriva.

A ja da se izdrndam ovdje...Sutra ako pročitate u novinama da je neka pobjesnjela tetka prebila neku djecu na raspustu sa "školom u prirodi" znajte da sam to bila ja!user posted image Želudac me boli od muke. Znači, sestrić je u sobi sa neka 4 djecaka koja ne idu u njegovo odjeljenje i maltretirali su ga fizički i psihički i rekli mu da ako se požali učiteljici da će ga zadaviti jastukom u toku noći. On je inače povučeno i dobro dijete. Naravno rečeno je mami, a mama učitejici koja je naravno kao divan pedagog otrčala tamo i rekla im da su "debili, kreten i da diraju mirno dijete i td." Da ce sve reci roditeljima i te spike. Ma sjajno. A mi treba da mislimo da li će osvanuti ujutru. Srećom dvje od četiri učiteljice su normalne, i saznale su za cijelu stvar, pa se uzdam u njih i nadam da ce ga prebaciti s nekim drugim u sobu. Bijesna kao ris!

_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 2433
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
21.2.2017 22:51:30   
Milena18
Eto još jednog divnog primera kakvim ljudima treba poveriti decu. Baš juče sa mužem pričam o tome kako učitelj/učiteljica ne treba samo da prenose znanje i brinu o tome da discuplina u učionici bude besprekorna. Ima i važnijih stvari od toga, posebno u tom uzrastu. Choopo, nadam se da će sve proći dobro.

Sanjice, ovo dvoje koji su danas bili u biblioteci ne mogu ni da preporuče, oni jednostavno ne znaju ništa. Ubiše se da mi pronađu knjigu, a niti znaju šta traže - deset puta su me pitali kako se zove pisac - niti gde.

Anck, da muž nađe posao kojim će biti zadovoljniji! Kod mene na poslu nema mnogo takvih, na sreću. Ne znam kako bih se nosila sa tim. Najteže mi je što znam ljude koji su se trudili, učili, imaju i znanje i sposobnosti, ali za njih godinama nema posla jer nisu nečiji kum, bratanac, partijski kolega.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 2434
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
21.2.2017 23:45:11   
choopa choops
Milena nadam se...Sve mislim ajde, to su te godine, mozda sve na kraju ispadne bezazleno, ali uvijek je tu ono:Šta ako nije? Šta ako se nešto desi? Nema meni noćas spavanja...A to su djeca od 11-12godina, šta li će biti kada budu stariji?! Užas.

_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 2435
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
22.2.2017 7:27:12   
IvanaSK RR
Milena, sta reci...
Choopo, nek se zahteva premestaj iz te sobe, odmah. U slučaju da ga ne premeste ja bih rekla da cu doci odmah po dete, a i obavestiti novinare sta se radi na ekskurzijama...

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 2436
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
22.2.2017 7:30:38   
Sanjalicaaa
Strasno, Coopo. Javi sta je na kraju bilo. I ja bih zahtevala da ga prebace iz sobe.

_____________________________

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 2437
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
22.2.2017 8:41:32   
vocicana
Choopo, ja nemam reci, jer takve nasilne dece ima koliko ne volis.Strasno, odmah to treba prijaviti, sada dolaze nezgodne godine, a musko dete, ne bi smeo da izgubi samopouzdanje i da se plasi tih nasilnika. Ali osecam da ce ima se namesiti samo dok mu se namesti situacija.

_____________________________

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 2438
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
22.2.2017 12:39:19   
Milena18
Choopo, kako je prošla noć? Kako je dečkić?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2439
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
22.2.2017 13:57:56   
dijana1*
Choopa kako je decak?
Nazalost nasilne dece je sve viseuser posted image

_____________________________

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 2440
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
22.2.2017 16:08:37   
choopa choops
Pa jutros se sestra cula s njim. Ok je prosla noc. Ta druga uciteljica koju poznajem dobro, e isla da ga obiđe dva puta prije spavanja, a jutros ga je povela sa svojom grupom i cijeli dan ce biti s njima, a spavaće i dalje sa tim djecacima. Navodno su se prepali i smirili. Nemaju oni telefon cijeli dan, nego sat vremena ujutru, i sat uvece, pa cu ga zvati veceras da pitam kako je.

_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2441
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
22.2.2017 18:45:06   
choopa choops
Prebacili su ga u drugu sobu user posted image

_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 2442
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
22.2.2017 18:48:53   
IvanaSK RR
Choopo, super sto su ga prebacili, i treba!

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 2443
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
22.2.2017 18:53:08   
Sanjica26 RR
Mene je strah ovakvih stvari sto pise Choopa.

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 2444
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
22.2.2017 18:58:18   
mati
Choopa, a gde je njegova uciteljica i njegovo odeljenje? Koji je to razred?
I mene je strah ovakvih stvari, cini mi se da u mase vreme toga nije bilo. Jadno dete, kako li se samo nezasticeno osecao tok9m noci, mozda nije ni spavao, morale su odmah da ga prebace. I da obaveste roditelje.

< Poruku je uredio mati -- 22.2.2017 19:01:22 >


_____________________________

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 2445
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
22.2.2017 19:11:56   
choopa choops
Nije niko isao iz njegovog razreda, pa ni razredna. Ide ko hoce. To je naš šesti razred, znači vaš peti je li? 11-12godina uzrast. Ni razredna od tih dječaka nije gore, nego samo učiteljice (do petog što vode), a između ostalih i njihova bivša učiteljica (ta lajava).
Ma dobro je, nadam se da je ovo kraj...Samo da kasnije ne bude kroz školu opet ista priča, kad ne bude nikoga od nastavnika da ga zaštiti.


_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 2446
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
22.2.2017 19:24:22   
mati
Prevrnite sve i nadjite kontakt njihovih roditelja. Jedna lepa ekskurzija treba ds se provede u stresu i razmisljanju na najgore. Strasno.
Bas mi je zao sto prolazi kroz to.
Kod nas se sa sedam polazi u skolu, ne znam kako je kod vas.

< Poruku je uredio mati -- 22.2.2017 19:26:12 >


_____________________________

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 2447
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
22.2.2017 19:29:53   
choopa choops
Sa šest.
Ma znamo mi ko su roditelji od tog jednog djecaka, tj ima samo majku, a i ona je problematična bila, nije ni čudo što je mali takav. Nije bitno, sad je mislim sve kako treba. Čula sam se s njim, zvuči dobro, raspoložen je i kaže da su ovi novi djecaci super user posted image

_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 2448
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
22.2.2017 20:48:21   
branki*
choopo,ja se jezim ovog sto si pisala!toliko me to potresa,da li zato sto radim u skoli ili zbog mog boze,ali mi dodje dok citam samo da ih izbubecam sveuser posted image user posted image bruka i sramotauser posted image

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 2449
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
22.2.2017 20:55:20   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: mati

Prevrnite sve i nadjite kontakt njihovih roditelja. Jedna lepa ekskurzija treba ds se provede u stresu i razmisljanju na najgore. Strasno.
Bas mi je zao sto prolazi kroz to.
Kod nas se sa sedam polazi u skolu, ne znam kako je kod vas.

Neko krece sa sest i pouser posted image


_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 2450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  95 96 97 [98] 99   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  95 96 97 [98] 99   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Zašto UMORNE MAME ostaju BUDNE DO KASNO?
Volela bih da vam kažem da majke ovo vreme provode radeći one stvari u kojima uživaju, ali to ne bi bilo sasvim tačno. N...
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here