Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 17.6.2017 12:53:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ni ja se nisam od mojih tako rano odvajala. Male su mi bile. Tek od skorocsu bile kod mojih. Sad su vec velike.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 17.6.2017 13:48:19
|
|
|
|
Milena18
|
Voci, normalno je to. Tako sam se ja skoro brecnula na Martu, posle mi došlo sama sebi uši da odgrizem. Šta oni znaju tako mali. Ali opet, toliko obaveza, iscrpljenost, nespavanje, živci ponekad jednostavno popuste. Ja se trudim da ona ne trpi zbog mog umora, ali opet se desi. I uvek mi posle bude jako žao. Neka uživa mališa u prirodi, a ti malo odmori.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 17.6.2017 15:27:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bice i on i ti super. Sve je to normalno Voci. Mi malo lutali, sad ćemo jos malo
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 17.6.2017 15:32:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi da rucamo. Posle cemo deca i ja kod prijateljice.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 17.6.2017 16:17:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam jela neku salatu u trznom centru Sad ćemo polako kuci.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 17.6.2017 17:53:57
|
|
|
|
Mariya
|
Dan mame! Ja bila sama sa devojčicama pa sad kasnimo sa vežbicama, čekam da podrigne pa da ga maltretiram malo. Punjenih paprika se nisam ni setila, to ću sledeći put. Danas sam paprikaš i mafine.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 17.6.2017 19:19:35
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobar dan i od nas. Malo šetale. Ja imala domaći zadatak da napravim slikovnice, pa se s tim zezala ceo dan. Skuvala juneću corbicu da imamo i za sutra. Muž mi sutra dolazi, jedva čekam. Voci nne mogu da zamislim kako ti je. I ja se bila nisam odvajala od njih, nijednu noć nisu spavale bez mene do sad a i nece još dugo ,nekad tamo kao školarci kada ih pošaljem na raspust.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 17.6.2017 19:29:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hello zenskice I ja danas da se javim.u temi Mi kod bake , citav dan napolju mada duva neki sugav vetar. Mnas dvoje otosli na svadbicu a decica ostala.kod.bake. Koji sat samo za nas dvoje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 17.6.2017 19:42:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Opaa, Anck, baci koju sličicu :) A vi gore sto kukate zbog dece i odvajanja napisala bih vam nesto, al banovace me Lesica
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 17.6.2017 20:02:19
|
|
|
|
suzi kju
|
Ma napisi pa nek ide život
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 17.6.2017 20:09:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahahahahaha, ccc, posle ces da mi se smejes kad dobijem nogu u...
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 17.6.2017 20:10:57
|
|
|
|
suzi kju
|
Ma necuuuu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 17.6.2017 20:26:15
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nisam se slikala , samo cu reci da sam obukla.haljinu iz srednje skole, ( little black dress) koju sam u zivotu nosila.samo jednom i nikad vise. Jadna cekala tolike godine da je nosim...tj. da doteram liniju
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 17.6.2017 20:27:20 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 17.6.2017 20:36:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi, jok nećeš, zlobnice Anck, jel ti nama zelis da das do znanja da si jafa dijetom doterala liniju?
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 17.6.2017 21:02:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hahahahaha e baas ta! Cudotvorna dijeta
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 17.6.2017 21:13:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivana, ima da te banuju vestice Ja peglam. Deca spavaju. Mm nesto sredjuje.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 17.6.2017 21:15:14
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Haha, vJestica Evo neka se mama aktivirala, uf, odoh da lajkujem.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 17.6.2017 22:30:36
|
|
|
|
suzi kju
|
Laku noć dragemoje. ..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 18.6.2017 8:29:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro i ovde. Pada kisica, dan za krevet Maca mi je pola noci skakala po glavi, ali vec sam navikla, izgleda :)
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 18.6.2017 8:30:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutroo Ovde nema kise, ato.mrzim kisurinu vikendom
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 18.6.2017 13:05:46
|
|
|
|
Mariya
|
Dan mame! Nema vas danas? Kod nas je pala kiša, evo budi se sunce.sad ćemo mališa i ja malo napolje, mm i devojčice su već nestali negde. H počela da slini , znači dan dva i L će za njim. A imamo još sl.nedelju terapije, ne bih da izostajemo. A odmah mi skoči pritisak kad pomislim na terapiju, pisala sam na temi o dojenju. Sad moram da odem da pročitam svoj post u temi volite li da budete trudne jer, zamislite, malopre kad se malecki probudio i taaaakoo mi se nasmešio, prošlo mi je kroz glavu, jao kako je divan, još malo i porašće, neće biti bebi, i da moram da rodim još jednu bebu jer on nezaustavljivo raste... Odoh da se odvratim od te misli
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 18.6.2017 13:23:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahahahahaha, ja sam skoro pomislila isto Mariya Brzo sam oterala te misli
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 18.6.2017 13:25:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
I mm je to neki dan rekao...kaze Sta cemo kad posrastes a mama vise nece da radja bebe
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 18.6.2017 14:12:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, nek radja tata
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 18.6.2017 14:15:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mom mm to ne pada na pamet da kaze Rekla mi je dr da sutra dovedem Sofi da odradimo laboratoriju zbog one kuglice ispod pazuha i da vidi.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciNAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
bebaaDa li vam se svidja ime Darija?da (
52%)

ne (
48%)
Ukupan broj glasova: 165Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!