Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 15.6.2017 21:48:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivana, moze moze posna plazma. Voci, kako ces preziveti da ga ne vidis pet dana? Suzi, kako ti sa poslom uskladjujes, a njih dve su bolesne? Moji svi spavaju. Ja citam i osecam miris kokica iz susednig stana.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 15.6.2017 21:51:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi, begaj u krevet 😙 Sanjice, uzivas :) Odoh i ja polako u krevet.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 16.6.2017 0:14:09
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame! L i ja sami, devojčice su kod babe na spavanju, a mm otišao kod druga, pa su se verovatno zapričali a sutra ujutro radi. A ja ustajem u pola 5. A htela sam danas da se aktiviram, sviđa mi se ova dnevna nagrada, ova kombinacija knjiga ali jeeedva držim oči otvorene. Samo da spustim mališu i onesvestiću se. Laku noć.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 16.6.2017 5:03:43
|
|
|
|
Mariya
|
Jutro mame! Ja budna, vrti mi se u glavi koliko mi se spava. Srećom još danas, petak je, dolazi vikend. Odoh da budim mališu, jao,kako mi ga je žao..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 16.6.2017 5:33:44
|
|
|
|
Sandricak
|
Jutro mame... ja sam vas iscitavala juce u vise navrata, a uvece krenem da kuckam i zaspim u pola posta juce sam se bas umorila... pocela sam spremanje sprata, posle isli kod kumova da se Maki igra sa kumicem, imao je krizu juce tata mu puno nedostaje pa poceo da place cim se probudio pa ja obecala da cu ga voditi...kasno dosli.. Vidim mutite i vi smootije... ja ubacim cesto spanac, bananu uvek i dodajem ostalo sta imam, maline, jagode, ananas, sargarepu jabuku.. ovsene pahuljice... Mi danas poranili, ja lezim, a Ilija se igra sa mojom rukom... Maki spava...njega cemo oko 7 da budimo za vrtic...
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 16.6.2017 7:39:37
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Ivana, sin se javio? Moje odose u vrtic. Ja cu sad na pijacu, pa oko rucka i ostalih obaveza u kuci.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 16.6.2017 7:58:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutroo ja se razmisljam da idemo sad negde u skitnju, posle ce bit mnogo vruce.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 16.6.2017 8:07:11
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro mame...ja redovno čitam ali slabo pišem veća deca se raspustila pa po ceo dan smišljaju nešto da se razonode...a ja i najmlađi član još idemo u vrtić,ja na posao a on u grupu svoju
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 16.6.2017 8:35:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Sanjice, javio se trener u osam sati da su stigli i da su se smestili :) Blago njimaaa
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 16.6.2017 8:51:55
|
|
|
|
Mariya
|
Heej! Mi na terapiji, čekamo vežbe. Danas imamo goste, dolazi mi zaova sa devojčicama pa ne znam šta da spremim, mislim da ću kiflice. A moraću i da svratim kumi da uzmem poklon, u utorak joj je rođendan.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 16.6.2017 8:57:33
|
|
|
|
Duškić
|
Mi odveli D u vrtic. Sad ja i beban spremamo.dorucak.n
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 16.6.2017 9:08:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mariya, imas one lepe kiflice sto sprema Ana :) Ja nemam pojma sta da jedemo danas
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 16.6.2017 10:15:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam izvadila meso al sta cu s njim jos nisam smislila. Sutra palimo na svadbu a veceras pocinjem spremnaje, nokte..kosa... valjda cu stici. A jos nisam ni smislila sta da obucem
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 16.6.2017 10:23:04
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro mame,pravim pauzicu od kucnog posla.Danas sredjujem ormare 🙄 David je sinoc zaspao u pola 11,u 5 jutros popio mlijeko i nastavio do pola 8. Mariya kako je sestra? Ivana jel maca boljeg raspolozenja?
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 16.6.2017 10:30:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro je, ali zadnjih pola sata kukala i trljala oci. Uzmem da je uspavam, ona place i prevrce se. Sad sam odustala :)
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 16.6.2017 10:33:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emi, aktivirala sam te za ormare. Moja drugarica pegla i ja se druzimo. Cekam muza da dodje. Razboleo se. Trese ga groznica. I tako.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 16.6.2017 10:34:58
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjici jesi,ali neces za peglanje Posle moram i djeciji ormar,da odvojim sto je malo pa a se rijesavam i toga
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 16.6.2017 10:38:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja uživam do ponedeljka, tad cu krenuti u sredjivanje, ako me ne bude mrzelo
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 16.6.2017 10:40:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I nemoj da se hvatas pegle. Ivana, sigurno ce te mrzeti. Mene opet muci stomak. Taman sam mislila gotovo.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 16.6.2017 10:45:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha, vrlo verovatno ma makar da sredim ormare. Sa peglom ne volim da se druzim
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 16.6.2017 10:52:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uh ja sam koliko toliko zavrsila sa sredjivanjem, ostao mi jadan akvarijum al ne mogu. Jeeej danaas petak radujem mu se kao da i ja sutra ne radim, al bar je mm tu pa mi je lakse i drugaciji mi je dan. Nije dan mrmota
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 16.6.2017 10:59:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Meni je smor sto ce sutra i prekosutra biti lose vreme :( A ja vec bila napravila plan
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 16.6.2017 11:02:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
E, pa cvrc. Bas sam mislila da idemo u Zdrelo.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 16.6.2017 11:08:00
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan! Emice, kako je David? Čini mi se da si pisala da nešto nije hteo da jede? Nama je juče stigao bazenčić, M je uživala, šljapkala je dok pola vode nije izbacila. I ja sam mislila da danas sredim njene stvari, dosta toga je prerasla, samo zauzima mesto. Ivana, koliko sin ostaje na moru? Stvarno blago njemu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 16.6.2017 11:15:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Milena, vraca se 24.06. Negde sam napisala 25.06. a to nije tacno Sanjice, kazu 21 stepen najvisa dnevna i kisa. I subota i nedelja.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciPodgrevanje maminog (humanog) mlekaPonekad, u izuzetno retkim situacijama neophodan je dodatak mleka uz dojenje. Kako majčino (humano) mleko nema gotovo ni...
Anketa
decaGaga zokiKoliko dece imate?nemam decu (
17%)

trudna sam (
9%)

1 (
40%)

2 (
26%)

3 (
7%)

4 i vise (
1%)
Ukupan broj glasova: 138Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!