Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 1.8.2017 23:15:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I meni je lepsi Lav. aj ziveli Ivana
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 1.8.2017 23:43:27
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana kazem muzu da cu ga vodit svaki dan na bazen da hoda Ja upravo legla,ovde bio organizovan vatromen a mi nismo znali da odemo.Nesto malo smo vidjeli ali nije to to.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 2.8.2017 6:53:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Čekam mamu da dodje da odem da vadim krv. Sedim i "kljucam", u pola sest smo ustale, a ni kafu ne smem.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 2.8.2017 7:53:04
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro.moji svi spavaju jos. Ivana kad budu rezultati?
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 2.8.2017 8:05:35
|
|
|
|
Duškić
|
Dobro jutro! Javljaj, Ivana! Sad cu da spremam cerku za u vrtic, a mali doruckovao pa besni . Moze hladan nes!
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 2.8.2017 8:20:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Duskic, cerka ti i preko leta ide u vrtic? Moje spavaju. Vrucina je ova nepodnosljiva. Nista nisam spavala.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 2.8.2017 8:25:02
|
|
|
|
Sarav
|
Dobro jutro. Mi odvele sestru u vrtić, sad kafica pa da se bacim na spremanje ručka. Ne kuva mi se, već je vruće
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 2.8.2017 8:32:19
|
|
|
|
krin 40
|
Dobro jutroo.Ja kuvam kafu za rodjendan😃A danas će biti i nekog alkohola i sokića pa ko šta voli❤ Ivančice da brzo ozdraviš
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 2.8.2017 8:59:12
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Rezultati gotovi popodne. Uf, sto mrzim vadjenje krvi. Krin,srećan rodjus i ovde. Da si nam ziva i zdrava sto godina!
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 2.8.2017 9:04:19
|
|
|
|
krin 40
|
🎆🎇💋🎈
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 2.8.2017 9:07:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutroo Krin srecan rodjus...moze kafa! Ivana javi rezultate!
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 2.8.2017 9:12:31 >
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 2.8.2017 9:10:58
|
|
|
|
krin 40
|
Anck hvalaa.Evo kuvam kaficuu🎩
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 2.8.2017 9:17:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hocu, devojke, hvala sto mislite. Anck, kako je tvoj muz?
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 2.8.2017 9:23:23
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Dobro jutro. Duskic, cerka ti i preko leta ide u vrtic? Moje spavaju. Vrucina je ova nepodnosljiva. Nista nisam spavala. Ide, ne mogu sa njima po stanu po ceo dan, oni se ponervoze strasno. Ovako ima drustvo i voli da ide. Mi sad idemo od 8 avgusta pa skoro do kraja avgusta dole,
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 2.8.2017 9:54:29
|
|
|
|
emicaa
|
Ja doruckujem pa bjezim na posao.Jutros smo pjevali taji danas nam je divan dan a srecko vristao,mm se raznjezio potpuno
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 2.8.2017 9:59:57
|
|
|
|
Duškić
|
Bas lepo Emice! Duse male! Ja planiram kaficu i da spremim nesto. Malac dremka sa tatom.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 2.8.2017 10:18:17
|
|
|
|
krin 40
|
Emice srećan i njemu rodjendan😃 Joj što volim kada se slavi🎆🎇
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 2.8.2017 16:36:48
|
|
|
|
emicaa
|
Krin ajde daj kafu Ja se naradila pa otisli kupovati jos neke sitnice za novi stan.Sad napravim picu pa ce doci svekijevci
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 2.8.2017 17:08:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, ljubimo i tvog muza za divan dan Ja cu izludeti od glavobolje. Mozda je i od klime. Mada, ako je ugasim bolece me glava od vrucine
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 2.8.2017 17:16:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam kao premlacena kokos. Moracu veceras klimu da ukljucim veceras da bi spavala. Emi, srecan muzu rodjendan. I tebi Krin
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 3.8.2017 7:14:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro. Da otvorim kafance. Sanjice, vidim, bila si budna i nocas. Opet zbog vrucine?
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 3.8.2017 7:41:42
|
|
|
|
suzi kju
|
IZVORNA PORUKA: Duškić IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Dobro jutro. Duskic, cerka ti i preko leta ide u vrtic? Moje spavaju. Vrucina je ova nepodnosljiva. Nista nisam spavala. Ide, ne mogu sa njima po stanu po ceo dan, oni se ponervoze strasno. Ovako ima drustvo i voli da ide. Mi sad idemo od 8 avgusta pa skoro do kraja avgusta dole, Duskic dolazite u Kursumliju? I mi smo ovde do kraja avgusta Dobro jutro. Leskarim a mackice još spavaju, evo počinju da se mrdaju i bude se polako. Ivana zašto si vadila krv? Nedostajete ali ne stižem da pišem. Povremeno pročitam šta pišete ali ne stižem da pišem išta. Počnem pa me prekinu onda batalim i tako. ..
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 3.8.2017 8:11:53
|
|
|
|
krin 40
|
Jutroo.I neka idu.Šta će u stanu.Kakav je pakao.Nigde ne može da se mrdne.Pošizim i ja.Mogu misliti lako je tek deci dosadno
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 3.8.2017 8:43:57
|
|
|
|
vocicana
|
plaza...more....kokteli....jedva cekam... Dobro jutro vrednice moje, ja sam bas vredna. Osisali smo se sinoc, bilo je plakanja do 101 i nazad, ali je frajer samo takav.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 3.8.2017 9:13:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi, vadila sam krv jer se bas lose osecam zadnjih dana.Kako tvoje mackice spavaju? Malo bolje? :) Sad cu sina poslati u apoteku da mi kupi Heferol.
|
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?