Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 7.8.2017 7:39:38
|
|
|
|
Duškić
|
I mi budni odavno, on uvek kad je ovako lepo za spavanje , porani. Milence, leti vreme! Jutro svima! Lepo je, malo svezije! Da spremam po nesto vec, sutra putujem u moj rodni mali lepi gradic!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 7.8.2017 8:11:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro. Jeste svezije, samo bi moglo da bude i u kuci svezije za stepen, dva :) Od sutra opet isti pakao. Da prezivimo do petka, posle temperature kakve ja volim.
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 7.8.2017 8:18:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro mamite. Kod nas se zaredjali gosti. Umorna sam. Svi jos uvek spavaju. Ja sam se probudila ali ne mogu nista da radim, jer spavaju u dnevnoj. Vec sam gladna. Moja T je juce isla juce na prvi trening plivanja. Mogla je vola da pojede. Steta sto nemamo zimske bazene. Ona se u svakom sportu snalazi.
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 7.8.2017 8:41:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Super, Sanjice, samo nek se bave sportom.
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 7.8.2017 9:20:08
|
|
|
|
Ana RR
|
Sanjice, super za plivanje mi planiramo da upišemo Marka od septembra.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 7.8.2017 9:28:04
|
|
|
|
krin 40
|
Jutroo.Ja sam sad ustala a mali spavač još spava❤
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 7.8.2017 10:51:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
V jos spava..komiran. probudio se u 7 popio mleko i opet zaspao...prija mu ovo zahladjenje izgleda. Cekam da se probudi pa da idemo da se vozamo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 7.8.2017 11:47:56
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice mogla bih i ja sa njom uciti plivati Dora igra igricu,sredjuje nokte njoj je samo sminka i nokti u glavi 🙄
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 7.8.2017 12:31:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I mm treba da uci.
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 7.8.2017 12:54:14
|
|
|
|
Milena18
|
Meni je uvek smešno kako je moja baka koja je bila neplivač naučila da plivamo moju mamu, ujaka i mene. A nije znala ni da vozi bicikl, a mene je naučila da vozim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 7.8.2017 13:11:11
|
|
|
|
krin 40
|
Bilo smo napolju.Divnaa sitna kišica.Sve je gledam i zamišljam kako će danas u vestima da kažu da su pogrešili prognozu i da će se ovakvo vreme zadržati do septembra
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 7.8.2017 16:09:02
|
|
|
|
dddaca
|
Bili i mi napolju, mada sam mogla i malo toplije da je obucem. Prohladno je, ali prija. A stan nikak da se ohladi. Nocas uopste nisam imala vazduha Milena svaka cast baki
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 7.8.2017 16:57:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: krin 40 .Sve je gledam i zamišljam kako će danas u vestima da kažu da su pogrešili prognozu i da će se ovakvo vreme zadržati do septembra Ne bi mi smetalo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 7.8.2017 16:57:58
|
|
|
|
krin 40
|
Ddaco taman smo se rashladili pa sutra opet.i ja sam D vodila u sortcu i majci.Pa počela sitna kišica a on u AC na kolicima.Oduševio se kada ga prskaju kapljice.Sav se snuždio kada smo pobegli u auto😁
< Poruku je uredio krin 40 -- 7.8.2017 16:58:52 >
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 7.8.2017 17:22:44
|
|
|
|
emicaa
|
I mi smo isli u setnju,a sam da je ovako toplo nema sanse da bih izasla.Kad ovoliko ugrija kad je juce bilo svjeze. Boli me glava opet 🙄
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 7.8.2017 17:25:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I mene ceo dan. Nisam popila lek, a bas je trebalo da popijem a ne da trpim ceo dan bol.
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 7.8.2017 17:46:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Krin, zeno, ja u helankama i patikama i hladno mi! Sanjice, ja ne mogu da trpim glavobolju, nikako.
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 7.8.2017 17:59:54
|
|
|
|
krin 40
|
Ivana mi kao da nismo uvistom gradu😃 I ja sam išla u šortcu i majici.Ne da nihe hladno nego je savršeno❤
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 7.8.2017 23:20:45
|
|
|
|
Duškić
|
E , konacno, sve sam spakovala. Pa ujutru, na put. Ranije da se krene da bi maleni spavali. Bas sam umorna .
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 7.8.2017 23:36:38
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice ja ne trpim,ne mogu.Mene kad zaboli bas bas jedva pricam i krecem se.Danas sam imala osjecaj kao da mi neko sarafe zavrce u glavi pa previse ga stegne.Pod hitno moram ocnom. Jos jedan dan put Teodorinog kmecanja bez razloga je gotov.Sad malo idspavam i pripremim zivce za novi dan
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 8.8.2017 7:05:36
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Krin, ja sam inace zimogrozljiva Ova moja vampirka zaspala u jedanaest, ustala u pola sest. Pitam se sta je sa njom kad ne voli toliko nocu da spava.
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 8.8.2017 7:26:08
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro. Mi smo lepo zaspali oko 22i nesto i ja i since, oni su josostali da spaaju ja naravno hajde na posao. Jos ispustim telefon u sobi, kada sam ustajala, mozete misliti kako je muz reagovao, a stvarno sam postala trapava. Dete imalo malo neku dijareju juce, ne stalno, ali kada ima stolicu bude retka. Ukljucili probiotik, sada je sve ok.
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 8.8.2017 8:05:12
|
|
|
|
krin 40
|
Jutroo.Evo ja vampirišem a moji spavaju.Danas i kod mene pakovanje.Ujutru krećemo za Ča.Jedva čekam
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 8.8.2017 9:47:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutroo..jos uvek! Mi doruckujemo, V pojeo griz i voce a kad je video da ja jedem sendvic odmah u vrisku hoce i on hleba Jaaoo ja vise ne znam ni gde da idemo ..set_amo...jedva cekam da pocne vrtic!
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 8.8.2017 9:48:19 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 8.8.2017 10:09:09
|
|
|
|
Sarav
|
Dobro jutro. Mi se skitale po prodavnicama od jutros. Sad bi bilo divno da malo odspavamo bebana i ja, ali očigledno da od toga nema ništa. Ah ti zubići
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciBebin plač i grčevi: naša neispričana pričaMirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?