Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 8.8.2017 10:13:06
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro mamice,ja sredila stan pa odoh sad srecku spremiti rucak. Nervozna sam uzasno,u pms-u sam
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 8.8.2017 14:26:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Razmisljam da vodim decu sutra na bazen, al ne znam jel mi suvise vruce za bebu... Emice, jesi jos nervozna?
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 8.8.2017 14:33:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ivana pa vodi je al ili pre podne il posle podne, suvise je jako sunce da bude po ceo dan ono u vreme od 12 do 15h je horor! Mi smo isli sad u subotu kad je bilo 42, al do pola 1 smo ostali. Namackala sam ih kremicama
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 8.8.2017 15:06:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ma, ako kažem sinu da idemo i da cemo biti od 10-11h ili od 17-19h smorice se bas. Treba nam i dosta od - do kuce.
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 8.8.2017 16:57:33
|
|
|
|
krin 40
|
Gde ste devojkee.Mi se baš naskitali.Mm je od danas na odmoru.Pao s'nogu dok smo sve obišli što sam planirala Pita:"Jel' vas dvoje svaki dan ovako?"E nije lako pratiti Ducija i mene.Pisaću u temi u Aksi je i dalje u outlet-u akciha.Bodići 199 din.Nakupovala sam raznih veličina.Ima i donjih delova trenerkica isto toliko koštaju ali više ima boja za devojčice.U šest odoh da se farbam i feniram.To me uvek mrzi😐
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 8.8.2017 17:03:46
|
|
|
|
Sarav
|
Mi ručali, pa se spremamo polako za odlazak na rođendan. Ne znam da li i u Nišu ima ta akcija u Aksi. Baš je jeftino i isplati se onda da kupim više komada, pa da odnesem nekom kad idemo u goste..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 8.8.2017 17:21:15
|
|
|
|
degu
|
Dobar dan mame. Meni je Bogdan bio bolestan. Skakala mu temperatura i na 39, proliv je imao, uzas jedan, a gadi mu se sirup, povraca od njega, jedva se izborismo. Danas je dobro konacno. I ja sam u Aksi porucila te bodice, nije bas bilo brojeva za njega, 2 sam uzela, bzv sare al ko da je bitno. Narucila i pampers, 1900 din, 90 komada. Inace koristim pufies,ali valja iskoristiti akciju
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 8.8.2017 20:24:56
|
|
|
|
Sarav
|
Ja samo tamo kupujem Pampers u kutijama, vel 3 bude u kutiji 108 kom uvek oko 1900 din
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 8.8.2017 21:17:55
|
|
|
|
krin 40
|
Degu mora da je bio stomačni virus.Srećica mala.Danas je baš bilo veličina?Koji br.sada nosi Bogdan? Evo ja završila pakovanje.Baš me je mrzelo😐
< Poruku je uredio krin 40 -- 8.8.2017 21:25:56 >
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 8.8.2017 21:51:45
|
|
|
|
degu
|
Krin ja online narucujem, pa me obicno zovu da nema to, nego nesto drugo al ajde dogovorimo se. Ja sam mu narucila 80 sad, da duze nosi, inace 74 nosi. Ali volim kad mu je komotnije, pogotovo sto je ovako vruce. A jeste virus, radili smo i kks, crp, koprokulturu, ali crp je vec pokazao virus. Samo kad je proslo, nista gore nema nego kad su bolesni.
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 8.8.2017 22:55:14
|
|
|
|
emicaa
|
Vece mame,ja legla. Krin vi sutra putujete?Jel ti se vratila N? Ivana Dora mi je pripomogla da me nervoza ne napusti skoro cijeli dan
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 9.8.2017 8:13:34
|
|
|
|
krin 40
|
Degu ja živim pet minuta od njihovog najvećeg outleta.A kad sam se hvalila da se sin zaposlio nisam vam rekla gde.U Aksi Šta god treba javi.Emice krećemo kada se maleni probudi.Moja svetska putnica je iz Turske produžila kod Tetke u Luxemburg.Vraća se KONAČNO 20 tog.Inače putuje dosta ali ovo leto su nadmašile sebe😃😁
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 9.8.2017 8:20:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Degu, drago mi je da ste bolje. Emice, Dora je super
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 9.8.2017 9:30:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Deca doruckuju. Ja peglam. Otisli su nam gosti. Koja akcija je ovih dana bila.
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 9.8.2017 10:59:30
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: degu Dobar dan mame. Meni je Bogdan bio bolestan. Skakala mu temperatura i na 39, proliv je imao, uzas jedan, a gadi mu se sirup, povraca od njega, jedva se izborismo. Danas je dobro konacno. I ja sam u Aksi porucila te bodice, nije bas bilo brojeva za njega, 2 sam uzela, bzv sare al ko da je bitno. Narucila i pampers, 1900 din, 90 komada. Inace koristim pufies,ali valja iskoristiti akciju I meni kod njih u Aksi dobra cena. Cak je bilo kad kupis dva paketa. I stalno imas varijantu da skupljas poene. Ja sam kupila 3 paketa i dobila ljuljasku za bebca. Za 5 posna (jedan poen 2000) se mogao uzeti tobogan .
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 9.8.2017 14:45:05
|
|
|
|
degu
|
Pa ja nisam skontala te poene, kako to ide? Evo vec koji put narucujem pelene kad su na akciji ali nigde nisam videla da dobijam poene.
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 9.8.2017 15:00:48
|
|
|
|
vocicana
|
Dobar dan, devojke, idite u temu pelena, please. Ja na poslu, dete moje Degu, isto neku sracku, izv se na opisu, ali samo tada kada ima stolicu malo je redja, na probiotiku je vec 4 dana. Videcemo, temp nema, veseo je, raspolozen je, lepo jede, mada malo dijetalno spremam, pa cemo videti. Umorna sam i preiscrpljena od vrucine. Blago vama koji idete na brckanje, ja nigde ne odoh ove godine, dakle strasno.
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 9.8.2017 15:58:44
|
|
|
|
krin 40
|
Evo i ovde da vam mahnem..U Ča smo❤
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 9.8.2017 17:25:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Krin jesam.dobro procitala.donji deo trenerice 199 din??? Toga nam bas treba za jesen.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 9.8.2017 17:35:12
|
|
|
|
krin 40
|
Anck daa.Ima i helanki i majčica sa dugim rukavima..svašta nešto.Kupila sam D prelepu komplet trenerku.Gornji deo sa kapuljačom..750 din❤
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 9.8.2017 18:10:46
|
|
|
|
Mala Elena
|
Uh, vrucine! Jedva cekam vikend i osvezenje. Najela sam se lubenice, brekcem
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 9.8.2017 18:19:15
|
|
|
|
vocicana
|
ME kakonapredujes? Jao koliko sam srecna zbog tebe. I opet je imao tu sr bas se brinem. Ima da se pije probiotik dugo, dugo.
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 9.8.2017 18:22:32
|
|
|
|
Mala Elena
|
Eeej, voci izvini sto ti nisam odgovorila na onu poruku...zaboravih totalno. Evo borim se sa vrucinom, rastem i tako...Sada smo kod svekrve, mozes misliti koliko jedem Kakvi ste vi?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 9.8.2017 18:24:42
|
|
|
|
vocicana
|
Neka muka sa stomakom sa D sada, ali proci ce. Dobarje, raste, zeza, danas smo napunili 16 meseci, veliki smo , sada je uzivanje ovo pogadjanje sta cemo i kako cemo. Sta hoce, sve razume. Sinoc je mojoj sestri onako lepo rekao, hocu mamu.
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 9.8.2017 20:28:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro vece drage mame. Mi smo bili skoro ceo dan na bazenu. Maca je bila nesto nervozna, zubici je zezaju pa mi nije bilo bas opusteno, al dobro, nema veze.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciŠta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
zensko imeokiceKoje vam se ime vise svidja?Vasilija (
30%)

Irena (
70%)
Ukupan broj glasova: 114Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!