Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 18.8.2017 18:35:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Krin, sta mu je? Kod sina u spavaćoj se izvukla mreza sa strane odavno, nikako da zamenimo.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 18.8.2017 19:55:40
|
|
|
|
emicaa
|
Mi isli u nabavku,necemo sutra stici.Jao da vidite oluje,bas me bio strah.Kad smo se vracali kuci po cesti izlomljene grane.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 18.8.2017 19:58:21
|
|
|
|
krin 40
|
Ovde sutra ponovo 37 stepeni😈 Ivana ne znam..Neće da se zakači,non stop se rola ponovo
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 19.8.2017 8:45:50
|
|
|
|
krin 40
|
Jutro..evo da ja otvorim kafanicu😁 Kafa se kuva❤
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 19.8.2017 15:02:59
|
|
|
|
vocicana
|
Kuvaj kuvaj , ja evo degustiram kaficu, dosla na posao, ali ova koleginica ciripiku kuva, sacuvaj Boze, sada sam ja zakuvala kafu spontani abortus.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 19.8.2017 15:09:46
|
|
|
|
krin 40
|
Voći kuvam novu.Ta se od jutros ohladila,nigde nikog
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 20.8.2017 8:06:39
|
|
|
|
branki*
|
jutro na plazi.... pijem kaficu,pa cu sad i drugu.juce bili sa decom i bratom i mamama na placu,bilo je super,dvoriste,bazencic,ljuljaska,trava,opet sam se podsetila koliko volim kucu i dvoriste...
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 20.8.2017 11:43:49
|
|
|
|
krin 40
|
D.dan.Kasno smo ustali pa se nešto vrtim ne znam "dal'sam pošla ili došla" Juče izgleda svi bili na pravoj plaži😁
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 20.8.2017 12:18:08
|
|
|
|
emicaa
|
olla ja juce ne stigoh uci a iskreno net mi je toliko spor da uopste nemam zelju da ulazim. sad da rucamo pa da vidimo sta dalje.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 21.8.2017 7:20:36
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro i ovde. Pijemo kaficu?
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 21.8.2017 10:30:27
|
|
|
|
krin 40
|
Jutroo.Može kafica ako se nije ohladila.Sin i ja "poranili"
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 21.8.2017 10:52:44
|
|
|
|
emicaa
|
Moze i za mene kafica.Jedva jutros otvorih oci.Ja se stvarno necu nikad naspavati.Sve i da Srecko pocne spavati po cijelu noc do sledece godine tad Dora krece u predskolsko i moracu ustajati u 7 najkasnije.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 21.8.2017 10:56:12
|
|
|
|
krin 40
|
Emice baš sam jutros o tome razmišljalja.Tako lepo spavamo(pu pu da ga ne ureknem) a u Nadjinoj školi petaci celu godinu idu u prvu smenu.Moraću svako jutro da ustajem u petnaest do sedam da je budim.Ja kada se probudim ne mogu ponovo da zaspim
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 21.8.2017 11:36:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobar dan i u kafani Ja cekam bebana da spavamo malo zajedno, sklapaju mi se oci. A sinoc sam u 3h kuckala po oglasima , probudila se videh nesto na mob i ode vreme
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 21.8.2017 11:37:24 >
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 21.8.2017 11:47:21
|
|
|
|
krin 40
|
I mene izludjuje kada mi "ode san".Ranije sam mogla da se vratim i zaspim za minut.Ma i "na kamenu".Sada ne.😞
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 21.8.2017 13:29:14
|
|
|
|
emicaa
|
Krin ma ja mogu nastaviti spavati bez problema.Ali tad taman kad nju ispratim ovaj ce se probudit Ja se vratila sa posla,uspavala srecka pa kad se probudi moramo do prodavnice i u setnju.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 21.8.2017 13:35:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja jutros vodila decu na cuvanje. Vec su krenule sednice. Sad cekam da se zapece rucak i da legnem pored Sofije. Ne mogu da drzim oci otvorene
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 21.8.2017 13:47:23
|
|
|
|
krin 40
|
Mi išli do pošte.Uplatili nam nešto ali mi nije jasno.Sad ću da pitam u temi pa ko zna neka mi pojasni
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 21.8.2017 21:20:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, tako je i meni kad sin ide u prvu smenu u skolu. Moram da ustanem u pola sedam, a nekad je znalo da joj se omakne da odspava do sedam, pola osam
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 21.8.2017 22:15:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ihhh sad kad pocne skola i vrtici..pa ih sve isprati odvezem i vratim se u krevet a miline..od kad toga nije bilo. Ja vam maaem ...odoh da se bacim u krevet.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 22.8.2017 7:13:11
|
|
|
|
krin 40
|
Jutro..ja kuvam kafu.Nadam se da Ivana spava
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 22.8.2017 7:40:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha Ivana spavala do pola sedam. Evo pijem kafu.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 22.8.2017 7:48:53
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,joj sto mrzim kad se probudim ovsko narogusena.Sanjala sam neke gluposti pa se iznervirala. Prekosutra mi stize mamica,jao sto mi drago Jeste li popile svu kafu ili ima i za mene
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 22.8.2017 8:12:04
|
|
|
|
krin 40
|
Ima Emice..ja kuvam drugu turu.E Ivana bolje pola sedam nego pet
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 22.8.2017 8:13:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, i meni drago, jer je tebi drago Meni se ne svidja datum, nikako... Pripreme za skolu..
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana pričaMirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?