Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Oktobarska kafanica 6.10.2017 20:24:46
|
|
|
|
emicaa
|
ja veceras kolu pijuckam,godilo bi mi i vince ali nemam vise ono koje volim,ostala mi nekako kisela.Moram sutra kupit svoje. Mm tusirao djecu,postedio mene jer me stomak boli,sad odo ja pod tus pa da gledamo utakmicu Srbija-Austrija
|
|
RE: Oktobarska kafanica 6.10.2017 20:38:04
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Svi cemo pored muzeva da gledamo utakmicu 😁 I neko navijanje da padne... Mi ruckamo plazmu i mleko, bas prija 😊
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 6.10.2017 20:41:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moracu opet da reagujem. Dddaco, postoji opcija uredi ako zaboravis nesto. Po pravilu ne pisu se postovi jedan za drugim. Pozdrav!
|
|
RE: Oktobarska kafanica 6.10.2017 20:54:29
|
|
|
|
dddaca
|
Znam Sanjice i koristim je cesto, ali eto, ne znam sta mi bi
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 6.10.2017 22:34:47
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mi jele krusku, sada na pranje zuba i u krevet!
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 7.10.2017 7:07:08
|
|
|
|
Duškić
|
Dobro jutro u kafanicu! Mi poranili, a tako je lepo i toplo Greju radijatori...milina za spavanje Hajde kuvam kaficu!
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 7.10.2017 9:29:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro. Mi čekamo majstora za dodatni radijator.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 7.10.2017 9:32:55
|
|
|
|
Mala Elena
|
Kod nas jos ne greju...ali jedva cekam da pocnu.
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 7.10.2017 9:44:36
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Jutro 😊 Mi se grejemo u kuci na plin i vec par dana smo upalili peckice, tako da je toplo, pijemo kaficu, decica doruckuju pa cemo da planiramo sta danas 😊
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 7.10.2017 10:04:55
|
|
|
|
dddaca
|
Dobro jutro, toplo i kod nas. Radijatori mlaki, ali sasvim dovoljno da bude prijatno. Inace ovih dana smo ukljucivali klimu. Ko je za kaficu?
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 7.10.2017 10:11:44
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Moze jedan nesic, topli 😊
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 7.10.2017 10:12:10
|
|
|
|
Mala Elena
|
Hocu i ja kaficu u drustvuuu, danima je pijem sama . Smrc.
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 7.10.2017 11:11:34
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Daaaa, upravo 😊 Jako bi prijalo jedno dobro zensko drustvo, i urnebesan smeh 😊
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 7.10.2017 11:17:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I mi se grejemo na gas, ukljucim kad smatram da treba. Imamo i inverter klimu, ako zatreba Ja sam popila kafu, sad spremanje pasulja.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 7.10.2017 11:36:43
|
|
|
|
veselicaa
|
Gde ste zenske,vidim ima novih zena u kafani Hladno i kod nas,kisa,vetar bas nikakvo vreme. Pijem kaficu,deca se igraju.Rucak sam stavila,neki kolac da napravim sad.
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 7.10.2017 12:22:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Mi smo tek usli u kucu. Tri smo sata bili u kupovini. Smorih se ziva. Tek sad da spremam rucak.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 7.10.2017 12:25:32 >
|
|
RE: Oktobarska kafanica 7.10.2017 12:38:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sledeće nedelje stavljamo radijator Sin uci, maca zeza. Ne pada kisa, ali je hladnjikavo pa je necu izvoditi ovako slinavu. Ako sutra bude malo toplije ici cemo da skitamo.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 7.10.2017 12:48:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam oterala Sofiju na spavanje. Teodora me je zamolila da nesto pise (vezba), pa ce posle i ona da spava.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 7.10.2017 13:14:57
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Veselice... koji si kolac odlucila da pravis? Meni ce mama napraviti cupavce, danas smo kod njih u gostima, pa cu taman imati za vikend... bas sam se pozelela cupavaca, jedno vreme smo ih stalno ruckali, a sad ih bas dugo nisam pravila 😊
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 7.10.2017 13:55:56
|
|
|
|
medamisko
|
Dobar dan svima. O, toliko se radujem vikendu ali onda ne znam gde cu pre. Sredjivala sinu sobu, spremala rucak. Cerka kod babe i dede.
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 7.10.2017 14:17:10
|
|
|
|
emicaa
|
Dobar dan drustvance. mi jutros isli kupiti mikrovalnu i po stvari za kucu.Naravno pola nisam kupila pa ce sad opet ici mm sa Dorom.Srecko spava a ja odmaram. Sutra cu i ja praviti cupavce,mozda i danas ako me prodje lijenost
|
|
RE: Oktobarska kafanica 7.10.2017 14:20:01
|
|
|
|
veselicaa
|
Pravila sam kolac sa makom. Emice i ja tako pola zaboravim.Cupavce samo po mom receptu jel da
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 7.10.2017 14:34:25
|
|
|
|
Mala Elena
|
Aj posalji neki kolac Vesela Ja samo na kafu mislim, da li cu je popiti danas ?
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 7.10.2017 14:39:26
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam konacno legla. Dovrsila sam rucak. Koju stranicu da procitam i rucak. Jela sam sladoled. Ja cu cupavce da pravim kad mama dodje.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 7.10.2017 14:45:08
|
|
|
|
dddaca
|
Tek sad sam sela. Spremala rucak, sredjivala. Cupavce nisam bas dugo pravila. Veselice kakav ti je taj kolac sa makom? Ide li puno secera?
|
|
|
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?