Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 23.11.2017 22:18:26
|
|
|
|
isidora88
|
Jeste nikako devojcicu da ubodemo Nego malo mi nekako krivo sto necu imati devojcicu, i ne znam kako da otklonim taj osecaj i uzasno sam besna na sebe zbog toga. Volim ovo moje bebce vise nego ista, i znala sam da je decak, samo nekako ne mogu da se zamislim bez devojcice. I tako, luda sam
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 23.11.2017 22:31:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Tebe bas drmaju hormoni.
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 23.11.2017 22:39:43
|
|
|
|
madre
|
UM, stvarno je blizuuu isi, to kako se osecas, rekla bih da je skroooz normalno, nemoj da te to opterecuje ako ti nesto znaci, ja te razumem nacisto
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 23.11.2017 22:40:38
|
|
|
|
isidora88
|
Verujem da ce sve doci na svoje kad se porodim, nego mi sve nekako tuzno kad gledam bebi opremu, sve me vuce na rozo i na princeze, fali mi valjda ta neka neznost koju devojcice imaju. I da neko ne pomisli svasta, srecna sam sto imam zivu i zdravu bebu i ne bih je dala nk za 100 devojcica, samo me eto muci to sto necu imati devojcicu kao sto sam davno zamislila. Ne znam ni sama da opisem. Da li se jos neko osecao ovako ko ima decicu istog pola?
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 23.11.2017 22:51:18
|
|
|
|
madre
|
Rekoh ti iznad
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 23.11.2017 23:01:44
|
|
|
|
degu
|
Isi ja sam se osecala tako kad sam saznala da necu dobiti jos jednu devojcicu, naravno da obozavam svog decaka i tada a pogotovo sada, a i dalje patim za jos jednom devojcicom, tako da je sasvim ok i normalno da se tako osecas, posebno kad nekako znas da je to definitivno to, sto se trudnoca tice, da vise prilike nece biti. Ali to nema nikakve veze, zaljubices se u svog sina cim ga vidis :)
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 23.11.2017 23:09:49
|
|
|
|
vonavoj
|
Potpuno te razumem.i nisi luda..i ja imam dve curice i volim ih najvise..ali i ja zelim decaka,valjda je ljudski..za drugo mi je bilo svejedno,verujem i tebi..ali sad malo za promenu..kod mene je kontra,da malo olaksam sebi..devojcice dok spremis,haljinice.snalice. frizurice...cipelice..decaka obuces,obujes patike i ajmo Neka su nam deca ziva i zdrava,radovacu se i devojcici..imam pravo da zelim i decaka
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 23.11.2017 23:15:19
|
|
|
|
isidora88
|
Ja sam vec zaljubljena u njega samo me muci to sto ti kazes da trudnoca vise nece biti i sto necu imati i dete drugog pola da nekako zaokruzimo moju prici iz maste. Sutra idem u soping da mu kupim nesto lepo , nasla sam svasta na sajtu, valjda cu i u radnji naci.
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 23.11.2017 23:26:43
|
|
|
|
vonavoj
|
Isplativije je kad je isti pol..moje su obe jesenje bebe.mesec dana razlika..J nisam nista kupila..sve je nasledila ..plus sto su u okruzenju sve starije devojcice..svasta ima...a za decaka bi morala sve ispocetka ..sestrinu su veliki..i vec su stvari kruzile..3 kruga Videcemo.kod mene jos ima nade..nego sto me nervira.sto cu sledeci uz imati min za 2 meseca..treba to izdrzati..mogao je i sad da bude miran.i da se lepo usnimi
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 23.11.2017 23:37:50
|
|
|
|
madre
|
Von, ti si prva mama dve devojcice, koju ja znam, a da zeli decaka... Uglavnom sve hoce i trecu devojcicu a sto se tice te isplativosti, to je verujem samo dok su mali, a?
< Poruku je uredio madre -- 23.11.2017 23:39:01 >
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 23.11.2017 23:37:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Potpuno te razumem.i nisi luda..i ja imam dve curice i volim ih najvise..ali i ja zelim decaka,valjda je ljudski..za drugo mi je bilo svejedno,verujem i tebi..ali sad malo za promenu..kod mene je kontra,da malo olaksam sebi..devojcice dok spremis,haljinice.snalice. frizurice...cipelice..decaka obuces,obujes patike i ajmo Neka su nam deca ziva i zdrava,radovacu se i devojcici..imam pravo da zelim i decaka I meni je za drugo dete bilo svejedno. Sad kad bih bila opet trudna i ja bih zelela decaka. Vidim i da bi se i ove dve radovale bati.
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 24.11.2017 7:18:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro, stomacici. Kako ste? Masnice, jesi krenula u porodiliste? Ja sam želela da imam i jedan i drugi pol, ali stvarno sam u fazonu da je sve u redu, nek su zivi i zdravi...
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 24.11.2017 8:00:32
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro! Proveravam gde je masnica? Madre.pa jeste,samo dok su mali..ali i toliko znaci..tamo do 4te godine..posle se stvari vise iznose i vec iscepaju.. Sanjice.razumemo se skroz Ja kazem J hoces da kazes vaspitacici da si videla bebu.kaze necu.to je samo moj bata..reko a sta akp nije bata,ako je seka.ne ne..bata je..lele..bice tesko objasniti ako je seka
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 24.11.2017 8:04:58
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Ne ne tu sam.😂😁 Odoh posle na ctg, kod frizera, veceras kod dede i babe na slavu, pa da vidim sta mi jos treba za ujutru, smoricu se tamooo.
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 24.11.2017 8:06:06
|
|
|
|
isidora88
|
Von moj sin je silno zeleo zeleo seku, prosli put je bio uzasno razocaran i plakao, i ime je bio smislio, a ovaj put se opet razocarao i rekao da je tata opet zeznuo Masnica se ne javlja, mozda se sprema za porodiliste
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 24.11.2017 8:34:26
|
|
|
|
vonavoj
|
Masnice.icice sve brzo,znam i ja za jadac..kod mene nista ne krece bez malo indukcije..i tek kad mi probuse vodenjak,onda krece ludilo A radi tvoja dr.zna sta treba..
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 24.11.2017 8:37:59
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 tata opet zeznuo pa dete zna da stvarno i u prirodi zavisi pol od tate a ne od mame Moja je prvo htela batu sad oce seku ali ja mislim da je njoj svejedno
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 24.11.2017 9:43:37
|
|
|
|
mama Jo
|
I dalje smo sve na okupu, super 😊 Masnice, ti rece nece pre vikenda - svaka cast na osecaju, ali evo stize i vikend 😊😊 MalaElena - cekiraj se i ti, mislimo i na tebe 😊 Ja cekam drugu devojcicu, i stvarno imamo sve za nju, dosta ljudi nam je i dalo gomilu stvari i igracaka jer su njihove malene prerasle, tako da bukvalno nemam nista veliko da kupujem 😊 a isplati se sve to i kasnije, pa ja se i dan danas sa svojim sestrama (nemam rodjenu) menjam i garderobe, nakita, svega 😊😊 a + sto su tetke mojoj malenoj i svasta rade sa njom 😊 + sto smo i sestre i drugarice i sve... imam bas par sestara sa kojima imam divan odnos... pretpostavljam da je jos prisnije kad imas rodjenu sestru... Generalno, kazu ljudi da su deca istog pola bliza nekako... Mada naravno, nema to nikakvog pravila... Evo ja cu biti mama dve devojcice a stvarno bih bas volela da imam i decaka 😊
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 24.11.2017 10:03:16
|
|
|
|
Mala Elena
|
Evo cekiram se Masnice, ja rekoh mozda cemo ti i ja u isti dan Evo idem na uz, poslednji . Uzbudjena sam, jedva cekam da cujem kako je bebica. Von, moja E narucila seku, batu bi kaze bacila. Isi, razumem te donekle. Meni je ova treca trudnoca bila nekako drugacija od starta, mislila sam da nosim decaka i nekakosam se nadala tome cisto da vidim kako je, ali obozavam devojcice tako da mi nije problem.
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 24.11.2017 14:20:04
|
|
|
|
mama Jo
|
Super, samo sve lepo polako da pocna i sto bezbolnije da se zavrsi 😊 Mislimda je skroz normalno da svi zelimo oba pola, posebno kad vec imas dvoje istog pola... ali, na kraju krajeva, stvarno jeste najvaznije da sve bude u redu u trudnoci i posle 😍
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 24.11.2017 15:05:22
|
|
|
|
madre
|
Cao, drustvo ja se malo izvalila, nesto me zeza stomak, onako me ostro secka u donjem delu i tako ceo dan. jel vam se desava to? malecki spava, veliki otisao sa dedom i tetkom na rucak, donece i nama
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 24.11.2017 16:18:12
|
|
|
|
Ana13
|
Zdravo,stomacici Jel primate nove u drustvo ?
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 24.11.2017 18:13:41
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Anciiii💗💗💗💗 dobro dosla, taman da me isteras red je😂😃.
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 24.11.2017 18:25:36
|
|
|
|
Ana13
|
Ja cekam danima da odes i napravis mi mesto,ali se ti ne das
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 24.11.2017 18:41:22
|
|
|
|
dunja RR
|
Jeeeej Ja moram pothitno na novu VTO, da se uguram u ovo društvo IZVORNA PORUKA: Ana13 Zdravo,stomacici Jel primate nove u drustvo ?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici7 razloga zašto beba stiže ranijeDanas ćemo da govorimo o ranijem porođaju: znakovima i simptomima kada treba da se javite vašem lekaru. Raniji trudovi s...
Anketa
Imena:maya.Koje vam se ime najvise dopada ?Helena (
47%)

Katarina (
34%)

Kristina (
20%)
Ukupan broj glasova: 217Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!