Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 28.2.2018 11:04:45
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja ove knjigovodje zaista ne razumem 😔 Tatjana- milina sad ponovo mir 😊
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 28.2.2018 11:36:58
|
|
|
|
emicaa
|
gdje ste djevojke. mi danas moramo u setnju koliko god da je hladno(trenutno -10)Ako jos jedan cijeli dan provedemo zatvoreni u stanu poludicemo.
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 28.2.2018 11:42:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
I mi cemo posle rucka na sankanje prddivno jeee Nije strasno hladno
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 28.2.2018 11:43:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Ja sam tek sad sela. Celo jutro nesto radim. Sad cekam mm da dovede T. On ce malo da izvede Sofi napolje dok T radi domaci. Ja odoh na posao. A kad se vratim T ide sa mm na sankanje.
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 28.2.2018 11:47:07
|
|
|
|
veselicaa
|
Kod nas ledeno,nije za setanje.A ako ode na brdo da se sanka,S nismo pustili u skolu,kaslje.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 28.2.2018 11:48:03
|
|
|
|
emicaa
|
ovde nema ni S od snijega,samo hladnoce.Kazu da ce sutra padati snijeg i da ce biti malo toplije,-4 najavljuju
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 28.2.2018 11:49:14
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice da ti saljnem malo,ovde ga ima mnogo
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 28.2.2018 11:52:32
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR gdje ste djevojke. mi danas moramo u setnju koliko god da je hladno(trenutno -10)Ako jos jedan cijeli dan provedemo zatvoreni u stanu poludicemo. I bebu cu da izvedem i bar cu je slikati za.uspomenu , prva joj je zima i prvi sneg
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 28.2.2018 11:53:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Secam se ka sam T pokazala prvi sneg 😍
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 28.2.2018 11:55:17
|
|
|
|
veselicaa
|
Me obavezno
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 28.2.2018 12:01:09
|
|
|
|
mama Jo
|
Joji ja bih ih izvela u setnju ali ipak necu 😊 Janu cu popodne kad dodje mm, a bebu ipak necu, ionako joj nesto krci nosic 😔
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 28.2.2018 12:02:39
|
|
|
|
veselicaa
|
Onda bolje ne,ona je bas mala.Bice za neki dan opet fina t pa ce biti skitnje.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 28.2.2018 12:03:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Meni se noge smrzoae ovih dana a imam dvoje termo ...hocu proleceeee
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 28.2.2018 12:19:10
|
|
|
|
veselicaa
|
MM odvede bebu i S malo na sankanje.Ninu sam obukla kao da smo na severnom polu
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 28.2.2018 13:24:53
|
|
|
|
emicaa
|
divno,poceo i vjetar,minus bih i izdrzala ali vjetar tesko.A ne mogu,ne mogu vise unutra biti. ME to su divne uspomene
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 28.2.2018 13:30:25
|
|
|
|
Dragce86
|
Lepsi mi je bio juserasnji dan za izalazak van. Bile smo i danas oko podne ali vec pocelo sitno da veje i da duva pomalo :( Hladnije je od juce...
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 28.2.2018 14:14:26
|
|
|
|
dddaca
|
Mi se ves dva dana ne vadimo iz snega. Baca se u njega, lezi, kotrlja, pliva
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 28.2.2018 14:15:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moje dve cure cim dodju kuci napolju su sa decom. V onako nije nesto veliki ljubitelj al voli da se vozi sankama
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 28.2.2018 14:19:22
|
|
|
|
dddaca
|
Ma to im je jos nekoliko dana da uzivaju, i onako nismo imali pravu zimu
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 28.2.2018 14:53:42
|
|
|
|
mama Jo
|
Hoce neko kafu?
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 28.2.2018 14:57:23
|
|
|
|
dddaca
|
Moze, a moze i nesto slatko
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 28.2.2018 14:58:11
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahaha 😂 upravo sam htela da napisem ali ponesite nesto slatko 😊
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 28.2.2018 14:59:11
|
|
|
|
Mala Elena
|
Moze kafa...
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 28.2.2018 15:01:28
|
|
|
|
dddaca
|
Nista, onda moze i Milka uz kafu. Nemam nista domace
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 28.2.2018 15:02:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja bih nesto slano da grickam, kafa kad stigne muz puz.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.