Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 9.3.2018 16:39:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jess, bas mi je drago sto si se lepo provela. Maca sad ima 39,9. Videćemo nocas sta ce biti.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 9.3.2018 16:41:18
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj ☹ Pa kako je?
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 9.3.2018 17:02:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
U bre Ivana pa bas je visoka Jadnicak mali Mi sad usli unutra bas je supar dan. Malo setali malo se vozali biciklima.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 9.3.2018 17:11:19
|
|
|
|
mama Jo
|
Anck, kako je tvoj malisa? Je l' bar njega proslo?
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 9.3.2018 17:51:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ooooi, tek sada vidim, nije imala 39.9 nego 36.9. Sada ima 38.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 9.3.2018 17:51:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Vodio je muz. Kaze dr diskretno je crveno. Nista specijalno. Da joj stavljamo uvo i to je to. Sad je u skoli. Sad cemo Sofi i ja po nju. Ivana, kako je maca?
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 9.3.2018 18:17:59
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Anck, kako je tvoj malisa? Je l' bar njega proslo? Jeste Jo mi smo super. Ivana zenoooo sasava si! Ljubni macu od nas
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 9.3.2018 18:18:12
|
|
|
|
Mala Elena
|
Opet maca bolesna? Vidim jos dece boluje... Moje su bolje. Eva je juce imala temp., sada do 37.5. Sinoc je odveli u dz, nasa dr trebala da radi do 20h, mi tamo u 19.30, pogasena svetla. Mi na bolesnu stranu, dr kao rece da sacekamo, dok je zavrsila pacijenta 19:55, kaze njoj se smena zavrsava da idemo u Tirsovu. Ne mogu da verujem da nije htela da stavi slusalice i da je poslusa , to ne traje vise od minut.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 9.3.2018 18:27:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
ME, bas su baksuzi Baksuzu raste temp, sad je 38,7
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 10.3.2018 8:56:55
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro! Ja pijem kafu, a njih dve sa tatom u sobi. Ivana, kako je maca? Nadam se da je bila mirna noc. I danas je divan dan, sad dorucak, pa napolje, a kasnije cemo kod kumova u Srbobran.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 10.3.2018 9:08:01
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro i od mene 😊 I mi jedva cekamo sad dorucak pa trk napolje, juce do kraja dana nismo ni otisle i propustile onaj divan dan 😊
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 10.3.2018 12:10:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nocas temperatura 39. Od jutros do 38.5 pa sam joj dala sirup oko pola deset. Pala je bila pa sad 37.3. A ja veceras treba i kafanu da idem
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 10.3.2018 13:05:31
|
|
|
|
mama Jo
|
Hajde Maco oteraj tu temperaturu pa da mama moze lepo bez brige u kafanu 😊 Rado bih ti se pridruzila 😊😊 Dva sata smo vec napolju beba sve vreme spava 😂 samo kad je docekala ds izadje na svez vazduh 😂
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 10.3.2018 14:21:43
|
|
|
|
vocicana
|
Ivana pa bas je mnogo visoka. Sta je to vise majku mu. Mame uzivajte sa decicom napolju,misada spavanje, pa idemo kasnije u jos jednu turu setanja. Mali samo stekce I dere se kkao magare, samo se mi cujemo.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 10.3.2018 14:25:13
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana nadam se da ce brzo proci,vjerovatno je opet virus. Dora od jutros kise i kise.Moram opet poceti sa kapima za alergiju.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 10.3.2018 15:46:23
|
|
|
|
vocicana
|
E pa stvarno ne mogu da verujem. A Emi, Dora ti je bas porasla, bas je slatka,prava devojcica. David vec da ne govorim, malo sam tu i pristrasna, ali su sjajni. Pravi srecko
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 10.3.2018 17:25:52
|
|
|
|
mama Jo
|
Jedno veliko za svu decicu. Ivana, nadamo se da je Maca dobro, javi 😊
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 10.3.2018 18:45:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Sta se radi? Mi smo malo sredjivali terasu,tj.vise mm. Deca se glupiraju. Sutra imamo rodjendan. Ivana, maca i one nedelje kad smo izasli je imala temperaturu.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 10.3.2018 18:45:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pa onako. Ne moze da izdrži bas sest sati bez sirupa pa kombinujem Brufen i Paracetamol.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 10.3.2018 20:51:50
|
|
|
|
mama Jo
|
I mm je konacno sredio terasu 😊 tek sad sam hvatila koliko je velika 😂 skladistili smo tu cele zime neke kutije, ne znam ni sama sta i sad je sredjena bas lepo, i bas sam srecna zbog toga. Ja sam ostalo sredjivala. Uradila sam i vise nego sto sam planirala. Sutra cu jos nesto sitno. Uglavnom lep dan.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 11.3.2018 8:53:26
|
|
|
|
jess021
|
Jutro! Ivana, kako je Maca? Ja sam se donekle naspavala. Kod nas je nesto oblacno.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 11.3.2018 9:51:45
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro i ovde 😊 Nadamo se da ce se sunce pojaviti pa kao juce da uzivamo...
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 11.3.2018 9:57:27
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro djevojke,jeste dobro? Ivana ljubim svoje mace Voci rastu djecica,i tvoj D veliki djecak
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 11.3.2018 11:49:44
|
|
|
|
mama Jo
|
Divan dan, parkic pun dece, svi veseli... konacno 😊
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 11.3.2018 12:08:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Divan je dan. Ja nesto kuckam, a T zavrsava engleski. Pored toga supica se kuva, potopila rernu. Posle cu da je briskam. Jutros smo isli na sluzbu. Mama jo, terasa je cista. Samo jos da zasadim cveckice.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciZdravstveni problemi nedonoščadiPrevremeno rođene bebe, manje su po konstituciji i težini, i mogu imati zdravstvenih problema.
Anketa
Прање гузе.
пеперутка16
Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?