Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 15.4.2018 9:03:17
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro. Meni su oci nesto zasuzile, malo sam i slinava, bas ne volim ovaj deo cvetanja i svega, ali volem prolece. Ja skuvala kaficu ko je za izvolite.
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 15.4.2018 12:42:16
|
|
|
|
veselicaa
|
Upravo sam popila kaficu,mm sredjuje dvoriste,smizle napolju,duva vetar ali je lep dan. Da zavrsim rucak pa da prosetamo malo.
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 15.4.2018 13:01:50
|
|
|
|
vocicana
|
Veselie da se sastavimo pa da bude zurka! Moj sin obozava drustvo, voli da se jurca sa decom, bas se svaki put odusevim sa njim.
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 15.4.2018 13:28:04
|
|
|
|
emicaa
|
gdje ste,gdje ste ja odoh probuditi srecka i idemo na piknik.sendvici su spremni vec
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 15.4.2018 13:34:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ovde duva vetar. Nije uopste za setnju.
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 15.4.2018 17:35:50
|
|
|
|
emicaa
|
joj znas koliko smo se nahodali.Srecko je pjesacio danas 3 km,pred kraj puta sam ga morala nositi.U to bodanje ne racunam koliko je trcao oko sumske kucice.Ovo je samo sto je telefon mjerio dok mi je bio u dzepu.Dora naravno jos nije umorna,sad hoce da vozi bicikl a mi svi jedva hodamo
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 15.4.2018 18:04:16
|
|
|
|
vonavoj
|
Ko je za kafu? Ja sam tek sad sela i pijem kafu.a inace pijem kafu posle rucka..znaci oko 4.. I kod nas duva vetar,ali nije hladno..samo ubija u glavu! Mi smo danas bili u nabavci,posle je mm vozio bicikli sa decom..J stavi u sediste, a T ima novi veliki bajs i voze se po gradu. Bojala sam se kako ce,tek je prosle godine naucila.da vozi...ali savsrseno pazljivo vozi! Ja sam za to vreme napravila kolac i isla na tavan da trazim garderobu i obucu za jednu devojcicu od godibu dana..sirotinja..pa cu sve da dam..za koga vise da cuvam..
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 15.4.2018 18:26:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Von videla sam kako vozi. Svaka joj cast.
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 15.4.2018 19:16:54
|
|
|
|
veselicaa
|
Voci ajde skoknite do nas Emice uzivali ste,i kod nas vetar necemo veceras u setnju.Uspavljujem Ninu,da sredim neke stvari posle. Moze picence neko?
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 16.4.2018 8:28:14
|
|
|
|
emicaa
|
jutro,ima li budnih ja da popijem svoj jogurt i bacam se na posao kao i svako jutro. Ne znam dal cemo danas moci u setnju,izgleda ce kisa
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 17.4.2018 8:12:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutrooo Ima'l koga? Ja na terasi pijuckam prvu jutarnju i duvanim.
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 17.4.2018 8:17:10
|
|
|
|
emicaa
|
ja sam tu ali ne kafenisem a i ne duvanim,jos mi rano.Tek oko11 pusim prvu.
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 17.4.2018 9:01:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro 😊 Kaficu pijem, i idemo J i ja da pravimo torticu, neku jednostavnu i brzu sa turskim keksom 😊
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 17.4.2018 9:21:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Moze ta torta. Ja sam poranila cim je Sofi otisla u vrtic. Imam gomilu obaveza dok ne odem u skolu.
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 17.4.2018 9:57:48
|
|
|
|
vonavoj
|
Ja se lenjim od jutros..juce sam bila turbo,danas vec ne... jos pijuckam kafu iako sam decu odvezla u 8 u vrtic.. Kanim se da ustanem i uhvatim se usisivaca i krpe (nije ni cudo sto me mrzi,ko to voli)..
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 17.4.2018 12:03:24
|
|
|
|
veselicaa
|
Von sacekaj jos neki dan pa kada te uhvati da samo cistis i brises,sredices celu kucu za sat vremena Ja uspavala Ninu,A dosla iz skole pa jede,da sredim neki ves.Planiram malo u kupovinu,da kupim neke helanke i majice.
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 17.4.2018 12:11:28
|
|
|
|
vonavoj
|
Da znas..mada samo treba da se pokrenem..ispeglala sam sav ves i spakovala dete za Rudnik..jos da usisam i obrisem pod..ali mala pauza..
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 17.4.2018 12:13:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Von ne možemo svaki dan biti vredne
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 17.4.2018 12:28:53
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Von ne možemo svaki dan biti vredne Mislis? Ti i ja mozemo ( zato sto smo blesave)
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 17.4.2018 12:38:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ako bi napisale nas nasumice dan. Ne znam koja bi bila gora.
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 17.4.2018 13:00:53
|
|
|
|
vonavoj
|
Uzas..mm mi kaze danas..aj batali vise to ribanje,odmori dok su deca u vrticu..a ja odmah skacem,a ko ce to da mi uradi..pomocnica..hahahaa..a toliko zena zivi opusteno,ali kad sam ludak ..jos sam i smanjila od kad zaista ne postizem,jer radim..sama sa njima..pa bi i skitale..ali opet sam manijak..
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 17.4.2018 13:05:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja to svaki dan slusam: mani ciscenje, mani kuvanje. I stvarno me nekad mrzi, ali ko ce to da obavi. Sad sam navukla decu da same namestaju svoje krevete.
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 17.4.2018 13:29:56
|
|
|
|
emicaa
|
ja sam jutros usisala i prebrisala podove i balkon.Obavili jednu setnju,kad se srecko probudi idemo opet.Moramo i do prodavnice,ostao je na jednoj dudi.Uhvatila me panika da je ne izgubi
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 18.4.2018 8:23:14
|
|
|
|
emicaa
|
jutro,da vidim hocu li vas doruckom namamiti u temu
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 18.4.2018 9:10:17
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj moooze 😍😍 Ja popila kafu, pa doruckovala projice, pa popila Janino cokoladno mleko koje je kukala da joj otvorim i samo srknula 😊 Odo' sad u wc 😂😂
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?