|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: MERYEN
24.10.2008 15:00:55   
Anoniman
Ja sam dobro i čekam da se Meryen porodi ovih dana. user posted image

(odgovor članu andrijana)
  Direktna veza do poruke: 126
24.10.2008 17:03:11   
MERYEN
Odlicno Anci pored Tashe i tebe danas kad ulete sa grlom smejala sam se od srca,cekam porodjaj.

(odgovor članu andrijana)
Direktna veza do poruke: 127
25.10.2008 9:28:16   
AleksandraDj
Mery jos se nisi porodila..?user posted image
Salim se draga, mene nije bilo neko vreme pa sam svratila samo da vidim jel ima lepih vesti..
Zelim ti lak i brz porodjaj i obavezno pisi kako je bilo.
Veliki pozdrav od nas troje!!

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 128
25.10.2008 11:06:14   
guppy RR
MERY, sutra ti prolazi rok upotrebe :))))))))))

(odgovor članu AleksandraDj)
Direktna veza do poruke: 129
25.10.2008 11:51:02   
Jeca*
Bogami ni danas je nešto nema user posted image

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 130
25.10.2008 13:00:40   
Anoniman
Nema je... možda žena napokon spava! user posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 131
25.10.2008 13:04:23   
Lu
Ma sigurno je već u bolnici,javiće se ona nam sa radosnom viješćuuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 132
25.10.2008 15:11:41   
guppy RR
Sad mi je žao što joj nismo dale broj telefona, pa da nekom javlja kako ide user posted image

Ono u stilu "AAAaaaaaaaaaaa, boliiiiiiii!!!! Čekajte malo, da pošaljem SMS na RingeRaja!!!"

user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 133
25.10.2008 15:15:35   
Jeca*
zar se nije hvalila da je bolje spavala? Šta sam vam ja rekla....? user posted image

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 134
25.10.2008 15:16:13   
Anoniman
user posted image

Palo mi je na pamet pre neki dan.

(odgovor članu guppy RR)
  Direktna veza do poruke: 135
25.10.2008 15:22:13   
MERYEN
Aleksandra pozzzz...za vas troje ja se zabrinula sto te nema,ne pises ali sam videla da nas obilazis,nedostajes mi da se smejem.
Tasha,Jeco,Guppy,lu,drage moje spavala sam bas lepo posle sinocnih laznih kontrakcija i konacno mi se samo spava,novost je da mi se stomak spustio,ne moz dovoljno ali se spusta.

Sutra mi je termin a i mm je rodjendan,pa sam mu kupila tortu,narucila rostilj,spremila rusku salatu uglavnom sam spremila za sutra sve,a danas je tacno godinu dana od kako smo se vancali,s'tim sto ja slavim dan kad smo poceli da zivimo zajedno,a mm vise voli kaze ovaj dan,pa se nadam poklonu vecerasuser posted image user posted image .

volim vas ljubim vas drugarice

Ovo je za Tashu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 136
25.10.2008 15:30:25   
Anoniman
LOOOOOOODA ŽENO!user posted image Jesi videla pp?

< Poruku je uredio Tasha -- 25.10.2008 15:31:00 >

(odgovor članu MERYEN)
  Direktna veza do poruke: 137
25.10.2008 15:33:36   
Anoniman
Drage moje, vidite aktivne korisnike i nasmejte se ovako: user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 138
25.10.2008 16:19:17   
guppy RR
Mery, šta radiš tu?
Mi mislimo ti se porađaš, a ti
user posted image

Begaj u porodilište!!!
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 139
25.10.2008 17:50:11   
MERYEN
Jos samo malo drage mojeuser posted image user posted image  mozda me malo strah od nepoznatoguser posted image ,ma sta se plasim,ne plasim se sama sebe hrabrim moramuser posted image .

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 140
25.10.2008 18:18:45   
Lu
IZVORNA PORUKA: MERYEN

Sutra mi je termin a i mm je rodjendan,pa sam mu kupila tortu,narucila rostilj,spremila rusku salatu uglavnom sam spremila za sutra sve,a danas je tacno godinu dana od kako smo se vancali,s'tim sto ja slavim dan kad smo poceli da zivimo zajedno,a mm vise voli kaze ovaj dan,pa se nadam poklonu vecerasuser posted image user posted image .

volim vas ljubim vas drugarice

Ovo je za Tashu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga, pa u tebe svi razlozi za radost i veselje,a ono najbolje dolazi sutra akobogdauser posted image
A ti si prava vrednica sve pripremila,svaka čast i samo tako pozitivno,puno sreće ti želimuser posted image
A evo nek te i oni malo još razveseleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 141
25.10.2008 19:53:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: guppy

user posted image

Ovaj se porađa ili...?

(odgovor članu guppy RR)
  Direktna veza do poruke: 142
25.10.2008 20:17:13   
guppy RR
Pa ... ovaaaaaj... više sam mislila da se ludački smeje?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 143
25.10.2008 20:26:05   
MERYEN
user posted image Ja bih rekla da se napinje,pa se uhvati za glavu pa se napne pa zaplace.

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 144
25.10.2008 22:54:36   
Anoniman
Pa i ja bih rekla da se napinje... user posted image

(odgovor članu MERYEN)
  Direktna veza do poruke: 145
26.10.2008 8:08:22   
Anoniman
MERYEN je sinoć oko 22h pukao vodenjak. Oko 1h mi je poslala sms da je primljena u bolnicu, da nema bolove i da bi se trebala do ujutro poroditi. Tada sam spaval, sada sam joj poslala sms i čekam odgovor. Javiću vam...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 146
26.10.2008 8:35:40   
guppy RR
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaa!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 147
26.10.2008 9:18:05   
Lu

Dosad je sigurno rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 148
26.10.2008 14:34:12   
Anoniman
Ne, draga, još u 9.30h mi je poslala sms da je otvorena svega prst, da ima kontrakcije na 10min, i da je nisu priključili na indukciju. Da budem iskrena, nadam se da su je porodili, ako ne prirodno, onda carskim, jer je od pucanja vodenjaka prošlo 12,5 sati. user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 149
26.10.2008 14:41:35   
Anoniman
Ovog momenta sam primila sms od MERYEN da je još nisu porodili, tek večeras će... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je vreme za brigu pre i posle Bete?
Implantacijsko krvarenje, blagi pad hormona, „čudne“ vrednosti Bete – šta sve (ne) znači i zašto je u ovoj fazi najvažni...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Kako dve godine dojenja mogu uticati na va...
Stručnjaci objašnjavaju šta se dešava sa našim telima nakon dojenja tokom dve godine i kakav je uticaj kada se ti postpo...
Tabela rasta dece (po polu)
Da li će dete i dostići prosečnu visinu, može lako da se prati na karti rasta još od rođenja.
PILION SA DECOM: Avantura koju nikada neće...
Planirate porodično putovanje u Grčku? Pilion je savršen spoj avanture, prirode i opuštanja!

Anketa

Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16

Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.

Click Here