|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: MERYEN
26.10.2008 15:03:23   
andrijana
E,bas fino,uskoro ma se jos jedna pridruzuje!user posted image Mery,uz tebe smo!user posted image Znaci,do veceras bice mamica... Divan osecaj!user posted image user posted image user posted image Samo jos da prezivi te muke...user posted image

Andrijana i Stevan
01.01.2007.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 151
26.10.2008 15:04:18   
gracija
 E bas se oduzio taj poroduser posted image ...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 152
26.10.2008 15:17:06   
gina
Samo da sto pre sve prodje! Nije joj lako posle toliko sati poradjanja. MARy drzi se! Cekamo lepe  vesti user posted image
user posted image

(odgovor članu gracija)
Direktna veza do poruke: 153
26.10.2008 16:11:55   
najjda
meryen drzim ti fige polako draga mi te cekamo jel tako cureeeeee

za vas dvoje zivim

(odgovor članu gina)
Direktna veza do poruke: 154
26.10.2008 17:34:47   
andrijana
Ima li sta novo? I ja sam jako nestrpljiva da cujem novosti!user posted image A pored toga se i prisecam kako je meni bilo dok su trajali bolovi...user posted image Da me muz nije zvao svakih 5 minuta,ne znam kako bih izdrzala sve to..user posted image

Andrijana i Stevan
01.01.2007.

(odgovor članu najjda)
Direktna veza do poruke: 155
26.10.2008 19:22:09   
Anoniman
A zar nije opasno to što joj je pukao vodenjak juče oko 22h? Zar nisu trebali da je porode u narednih 6-8 sati nakon pucanja vodenjaka? user posted image

(odgovor članu andrijana)
  Direktna veza do poruke: 156
26.10.2008 19:29:46   
gracija
Ja cijeli dan "virim"kad ces nam objaviti radosnu vijest.Ni meni nije jasno zasto je vise ne poradjajuuser posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 157
26.10.2008 19:33:25   
gina
Najgore je poradjati se u ovoj nasoj zemlji za vikend!
Uzas!
Jadnica.... mora da joj je uzasno.
Tasha? Da li ti se javljala?

(odgovor članu gracija)
Direktna veza do poruke: 158
26.10.2008 19:34:56   
andrijana
Ako ovi nasi doktori znaju sta rade,bilo bi dobro... Ali,nimalo mi se ne svidja sto je toliko dugo pustaju,sto je vise ne poradjaju? Mislim da,kad pukne vodenjak,ne sme ni da se pije voda a i bebi moze da naskodi sto nema plodove vode... Moja beba je poplavela zbog toga iako sam bila bez vodenjaka jedno 4 sata. Bas sam zabrinuta!user posted image

Andrijana i Stevan
01.01.2007.

(odgovor članu gracija)
Direktna veza do poruke: 159
26.10.2008 19:38:16   
Anoniman
Ništa drage moje. Već bih vam javila... user posted image

Direktna veza do poruke: 160
26.10.2008 19:49:15   
andrijana
Bas sam nestrpljiva da cujem novosti! Nadam se da je Mery dobro! Cupkam oko kompa i zeljno iscekujem da nam Tashica javi lepe vesti!user posted image

Andrijana i Stevan
01.01.2007.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 161
26.10.2008 19:52:30   
gina
I ja sam sa lap topom u krilu. Cekam vesti

Direktna veza do poruke: 162
26.10.2008 19:55:14   
Anoniman
Tashica ide sada da nahrani svoju neman i da ga potopi u kadu... pišem čim nešto saznam... Ljubim vas!

(odgovor članu gina)
  Direktna veza do poruke: 163
26.10.2008 20:03:11   
gina
Adrijana jesi li i ti trudnica? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 164
26.10.2008 20:04:48   
gina
Izvini, ne Adrijana nego Andrijana.... Trudnjaca sam prava user posted image

(odgovor članu gina)
Direktna veza do poruke: 165
26.10.2008 20:46:59   
Lu
Još ništauser posted image

Tasha glasnogovorniče javljaj se!
Nadam se da je sve ok,pa sigurno se žena odmara ipak to traje od sinoć,baš smo nestrpljiveuser posted image

(odgovor članu gina)
Direktna veza do poruke: 166
26.10.2008 21:14:37   
andrijana
Ja sam to vec obavila. Porodila sam se pre malo vise od 2 meseca. I ja imam "neman"user posted image koju sam malopre okupala i nahranila,koja sada spava,nesto mi ceo dan nije u elementu,sva je kilava!user posted image Jedva cekam.jedva cekam...user posted image user posted image user posted image

Andrijana i Stevan
01.01.2007.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 167
26.10.2008 21:21:42   
gina
I ja imam jednu "neman" od 9 godina. Stalno se nesto ganjamo.... kupanje, vecera, spavanje....
A u stomku jos dve male rastu user posted image ....
Nema Tashe?

Direktna veza do poruke: 168
26.10.2008 21:44:49   
najjda
pa gina to je krasno kada ti je termin ako mogu da znam  i jesul obje curice

za vas dvoje zivim

(odgovor članu gina)
Direktna veza do poruke: 169
26.10.2008 21:47:42   
gina
Termin mi je 16.4. ali nema sanse da izguram do tad sa blizancima. Sad sam u 15+3 nedelja trudnoce i jos ne znam sta su user posted image user posted image . Sledece nedelje idem na UZ mozda i saznamo pol ako user posted image user posted image  budu raspolozene user posted image

(odgovor članu najjda)
Direktna veza do poruke: 170
26.10.2008 21:51:14   
najjda
sta je sa meryen bas jedva cekam da neko nešto javne malo malo pa gledam javljal iko ista al bezuspijesno haj nadam se da ce dobro sve proci  a iduce nedjelje cekamo tvoj odgovor za blizance moze jedan djecko i jedna cujica to je pjava kombinacija sretno gina

za vas dvoje zivim

(odgovor članu gina)
Direktna veza do poruke: 171
26.10.2008 21:55:01   
gina
I ja se nadam da je sa Mery sve ok.
Sada je kasno da se neko javi... verovatno ce sutra user posted image
A sto se tice user posted image user posted image  i ja sam za kombinaciju decak i devojcica user posted image .
Pozdrav

(odgovor članu najjda)
Direktna veza do poruke: 172
26.10.2008 22:12:42   
Anoniman
Porodila se MERY, carskim (odakle joj tel posle porođaja carskim, meni ga nisu daliu šok sobi). Velika beba, 4kg.

ČESTITAMO!user posted image

(odgovor članu gina)
  Direktna veza do poruke: 173
26.10.2008 22:21:39   
Lu
Jao suuuper,neka se ona riješila i nek je dobro i ona i user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 174
26.10.2008 22:25:34   
gracija
Super!Hvala Bogu nek su dobrouser posted image user posted image user posted image ....
Cestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je vreme za brigu pre i posle Bete?
Implantacijsko krvarenje, blagi pad hormona, „čudne“ vrednosti Bete – šta sve (ne) znači i zašto je u ovoj fazi najvažni...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Kako dve godine dojenja mogu uticati na va...
Stručnjaci objašnjavaju šta se dešava sa našim telima nakon dojenja tokom dve godine i kakav je uticaj kada se ti postpo...
Tabela rasta dece (po polu)
Da li će dete i dostići prosečnu visinu, može lako da se prati na karti rasta još od rođenja.
PILION SA DECOM: Avantura koju nikada neće...
Planirate porodično putovanje u Grčku? Pilion je savršen spoj avanture, prirode i opuštanja!

Anketa

Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16

Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.

Click Here