Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 8.2.2011 14:22:05
|
|
|
|
*helena*
|
Evo,opet umisljam,zavrtelo mi se u galvi,pa mislim ko zna sta je Inace,nista od zatvora,i dalje ga nema
crta,crta,crtica,gde je moja bebica? :)) sa nestrpljenjem cekam da uradim test, pa da vidim lepu vest!! :))) cak i ako bude crtica bleda,ja znam da je to mala beba! hajde bebo brzo juri,da te vidim,bas mi se zuri!! :))
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 8.2.2011 15:21:39
|
|
|
|
sansa
|
ma helena samo polako ..i meni se to desava ali izgleda da je to samo u nasim glavama..............joj nadam se da je tto videcemo sutra ...radim test cim ustanem ...e sad dal ce da pokaze pravo stanje stvari videcemo ..ipak ga radim 2 dana pred ocekivanu ali ne mogu da cekam vise i sve se nesto nadam :-)
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 8.2.2011 16:13:51
|
|
|
|
Inica
|
E ovako cemo- mi smo trudne dok se ne pokaze suprotno :D Etooo :)
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 8.2.2011 16:16:43
|
|
|
|
sansa
|
tako je inica :-))
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 9:31:26
|
|
|
|
*helena*
|
IZVORNA PORUKA: Inica E ovako cemo- mi smo trudne dok se ne pokaze suprotno :D Etooo :) To mi sasvim odgovara Sansa,hajde,budi se!!!!Cekamo rezultate testa i navijamoooo Joj,danas je 9ti,ja ne treba da dobijem 12og.. Ali,ako mi zaksani,necu raditi test do 17og
crta,crta,crtica,gde je moja bebica? :)) sa nestrpljenjem cekam da uradim test, pa da vidim lepu vest!! :))) cak i ako bude crtica bleda,ja znam da je to mala beba! hajde bebo brzo juri,da te vidim,bas mi se zuri!! :))
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 9:37:38
|
|
|
|
Inica
|
HeLena, oNda cemo zajedno da radimo test. . Naravno..ako i ja ne dobijem. . :)
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 9:42:18
|
|
|
|
*helena*
|
IZVORNA PORUKA: Inica HeLena, oNda cemo zajedno da radimo test. . Naravno..ako i ja ne dobijem. . :) Vazi draga Inice! Znas kako cemo(u slucaju da ne dobijemo do tad ) ..Dogovorimo se da 17 og u toliko i tolko sati idemo da piskimo,sve vreme smo logovane ovde i odmah javljamo rezultate!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 9:46:06
|
|
|
|
Inica
|
IZVORNA PORUKA: *helena* IZVORNA PORUKA: Inica HeLena, oNda cemo zajedno da radimo test. . Naravno..ako i ja ne dobijem. . :) Vazi draga Inice! Znas kako cemo(u slucaju da ne dobijemo do tad ) ..Dogovorimo se da 17 og u toliko i tolko sati idemo da piskimo,sve vreme smo logovane ovde i odmah javljamo rezultate! :D Dogovoreno.. Samo da to bude u prepodnevnim casovima.. Mada mogu ja to i na poslu da obavim :D u sustini, kolege nece iznenaditi moje vristanje iz wc-a ;)
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 9:47:55
|
|
|
|
*helena*
|
Vazi,dogovoreno!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 9:52:46
|
|
|
|
*helena*
|
E,inache,meni poiskakale bubuljice i krckaju mi creva u stomaku,a tako je uvek kad treba da stigne Ne verujem da cu docekati taj 17-ti
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 9:55:32
|
|
|
|
Inica
|
E, ovo je dobar znak. . Sad izvalim da smo isto godiste. . '86-o si, jel tako?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 9:57:27
|
|
|
|
*helena*
|
Daaaaaaaa I ti si?? A jesi iz Bg?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 9:59:17
|
|
|
|
sansa
|
dame moje upravo sam uradila test...sad dugih pet minuta da vidimo sta ce da pokaze
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 10:03:25
|
|
|
|
*helena*
|
NE BRINI NISTA I AKO NE POKAZE ,ipak radis dva dana pre ocekivane..Tako da..Opusteno...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 10:07:15
|
|
|
|
Inica
|
Pa nisam bas iz Bg-a, ali tu sam svaki dan..po ceo dan.. tu radim. . znaci blizu smo. . :) a to za simptome ne gledaj, kazem ti u prvoj trudnoci sve je bilo isto kao da treba da dobijem. I te cuvene bubuljice. A trcala sam u wc u fazonu- jao, evo dobila sam. .ali nista.. Tako da-ne mora da znaci. sansa, javljaj. .
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 10:10:14
|
|
|
|
*helena*
|
SANSICA JE TRUDNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! JAO INICE,VALJDA CEMO I NAS DVE!!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 10:13:05
|
|
|
|
sansa
|
helena duso ..pojavile su se dve crtice ..doduse ona druga je onako roze ali kazu mi cekalice da je to to ..tako da , , ........
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 10:15:57
|
|
|
|
Inica
|
jeEeEj. . SreCja, srecja, radost :) xe, mi smO sLEdEce. . :)
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 10:18:29
|
|
|
|
*helena*
|
Jao,bem ti,al sam srecna!!!Skocicu do plafona sad!!!!! Inice,dace Bog!!! SANSICE,PISI NAM SAD SVE SIMPTOME REDOM KOJE SI PRIMETILA!!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 10:23:57
|
|
|
|
Inica
|
Helena, ako smo i mi buduce debele, idemoda se napijemo od bezalkoholnog piva :D
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 10:25:38
|
|
|
|
*helena*
|
IZVORNA PORUKA: Inica Helena, ako smo i mi buduce debele, idemoda se napijemo od bezalkoholnog piva :D Ahahahhahahhahahahaha!!!Vazi,ja sam za!!!!! A kad cemo?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 10:29:42
|
|
|
|
sansa
|
helena pa ne znam ...meni se jede sve zivo...stomak mi je nadut i imam stalno gasove....bole me ledja dole u krstima , posebno kad duze stojim ili sedim i bol se pojacava uvece...isto je i sa stomakom boli od zeludca do jajnika, ziga, i boli kao da imam upalu misica....umaram se brzo , menjam raspolozenja i to bi bilo to....aj nedji neki koji ti odgovara
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 10:32:43
|
|
|
|
Inica
|
Kad god . . Posto ja znam da mi vec jesmo trudne.. :) mada, kad je u pitanju pivo (manje-vise) i nesic, ne treba nam poseban razlog. :) sansa, pisi te simptome, vec si se uobrazila :p
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 10:34:00
|
|
|
|
*helena*
|
Meni jos nista od toga,osim sto me dude ubijaju A raspolozenja menjam i ja i jedem puno,ali to je stalno tako Ma bice i nama kad Bog bude hteo!!!Sad se ti nama opusti i uzivaj u svojoj i cuvaj mi se!!!Ljubim te do neba,mnogo si me obradovala,zaista Joj,poceh da pacem od srece....
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2011 10:35:54
|
|
|
|
*helena*
|
E,a kolika ti je Temperatura??Jesi merila?? P.S.Ustala sam u 8.15 i piskila vec 3 puta do sad,jel to cesto??? Mozda imam eserihiju opet?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciPraćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?