Joj@
|
Posto sam krenula na faks prosle nedelje, presli smo kod mojih roditelja a moji baka i deka zive preko puta njih. Tako da moj i Vladin dan izgleda ovako 06:00 muz, moja mama i Vlada se bude. Muz presvlaci Vladu, mama pravi formulu, muz ga hrani i uspavljuje. Zatim mama, tata i Nikola odlaze na posao, ja ostajem sa Vladom 10:00 Budim se, budim Vladu, nahranim ga i stavim u lezaljku da se igra, ja se razvlacim po kuci, pijem kafu, igram se sa njim ili gledamo crtani 11:00 tusiram se, perem kosu, stavljam nadogradnju, feniram se, peglam kosu, sminkam se, presvlacim se...sve to traje otprilike do 13:00 13:00 moja baka dolazi, ja odlazim na faks 14:00 Vlada, koga njegova prabaka po ceo dan nosa po kuci, skici od zadovoljstva i razmilja kako bi bilo kul da se preseli kod prababe i pradede koji su posle toliko cuvanja dece savrseno izdresirani i on, Vlada, nemora da gubi vreme na dresuru, kao sto to radi sa nama ostalima. Za to vreme, baba jednom rukom drzi Vladu, drugom sprema mami, tati, muzu i meni rucak, dok ramenom pridrzava slusalicu i prica sa ujnom, tetkom, drugaricom...zatim ostavlja rucak da se krcka, nahrani Vladu, on se uspava i kunta dok ja nedodjem 17:00 vratila se sa faksa, izgnjavila bebca. Prenela ga u krevet kod mene, mazimo se dok nedodju drugi znaci otprilike do 18:30 u medjuvremenu mu dam da doji (nemam preterano mnogo mleka tako da doji dva put dnevno) 18:30 dosli ostali, baba ide kuci. Njegovi baba i deda ga preuzimaju, dok se muz i ja malo pomazimo, zatim ga izvodimo u setnju 20:00 vratili se iz setnje, okupali ga, dojio zaspao u 22:00 i spavace do 06:00 od 22:00 ili muz i ja izadjemo negde ili odemo kod drugara ili samo porodicno gledamo film...uglavnom do 02:00 smo u krevetu i... do 03:00 smo zaspali