|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta kad beba padne sa kreveta?
2.9.2014 14:11:41   
Torbica
Briga te bas, cuj, ja bi mog zveknula ako bih morala da se pravdam user posted image Pa majku mu nikome se to ne desava namerno! I tek ce biti situacija....
Ali, ako nije gubila svest i ne povraca, nije strasno, e sad moye biti lokalno neka povreda, mekog i kostanog tkiva ali to se vidi iz aviona kad je za intervenciju.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 251
2.9.2014 14:45:25   
Mala Elena
Ma nije to stvar otvaranja, poceli smo vise to da komentarisemo nego samu temu... jednostavno ne bih da ga sekiram a i slusam pridike , nista vise. .. nije povracala , malo je mirnija ali mozda i zbog vremena.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 252
2.9.2014 14:51:44   
Mala Elena
Stvar pravdanja a ne otvaranja-mob me zeza user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 253
2.9.2014 15:10:03   
Klarita
I ja htedoh isto da napisem, to da smo pocele vise da komentarisemo tm nego pad. Ali upada u oci, pa eto. Mislim da nemas razloga za brigu, isprati je 24h od pada i to je....

Direktna veza do poruke: 254
2.9.2014 15:11:54   
Mala Elena
Vazi se, oci su mi kao u sove , samo u nju gledam. Majka sam ...user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 255
2.9.2014 15:30:47   
Dada81
I ja sam ranije dosta pisala ovde,ima i na prosloj strani. Bice to sve dobro,na deci se ubrzo primete sve promene.
Nvezano,hocu samo da kazem da mi je dete mnogo mirnije danas nego ovih dana (nije pao) oni stvarno reaguju na vreme,doduse i ja bih danas samo spavala.

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

Direktna veza do poruke: 256
2.9.2014 15:37:58   
lanajelena
Elena ja te najbolje razumem,mm je panicar i radije bi mu precutala(kao sto i jesam jedan pad),sacekaj jos malo ako je sve ok cuti ako vidis bilo kakav znak da nesto nije uobicajeno ti reci

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 257
2.9.2014 15:48:28   
Mala Elena
Hvala puno na savetima, ukoliko bude nesto problematicno javicu se sa pitanjem jer ne moze svako sve da zna.
Vreme jeste takvo pa i nama matorima opadne pritisak, kamoli bebama sto su kao mrve i na sve osetljive.

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 258
2.9.2014 17:27:01   
Sanjalicaaa
MAla elena, da te utesim, nema gorih roditelja nesgo sto smo mi. Meni je G pao jednom i to sa 4 meseca, mm sigurno dvaput, a u nedelju je svekru ispao iz kolica. a jednom je uspeo sam da otkljuca ljuljasku i ispadne iz nje user posted image ali pravi je nestasko, jako je zivahan, ne miruje ni minut, niti ga mesto drzi.
odkad mi je pao zaklela sam se da mi nece pasti vise mojom krivicom, kad poraste i prohoda to je druga prica. ali na druge ne mogu da uticem. na krevet ga vise ne ostavljam. prostrem cebence na pod i milina.
ne sekiraj se, desava se. prati bebu, ali verovatno joj nece nista biti. kad je ovaj moj sve ovo preziveo... user posted image a sto se muza tice, ovaj moj ne bi bio u stanju sam da ga cuva jedan ceo dan, tako da ne sme nista da prigovara

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

Direktna veza do poruke: 259
3.9.2014 6:54:48   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Elena ja te najbolje razumem,mm je panicar i radije bi mu precutala(kao sto i jesam jedan pad),sacekaj jos malo ako je sve ok cuti ako vidis bilo kakav znak da nesto nije uobicajeno ti reci

user posted image isto sam prvi pad precutala hahahaah i cini mi se jos jedan sad ne mogu da se setim. Elem moj nema pravo zalbe na mene jer je D pala pored njega zivog sa kreveta dok su se igrali hahahaha...a meni je pala sa kreveta jedno tri put cini mi se i jednom iz one njihalice tad je prvi put pokusala da se digne imala je nesto manje od pet meseci. Srecom mm je tad bio na Zlatiboru pa i da je izasla neka modrica proslo bi je do njegovog povratka ahahhaha...

I slazem se sa tim da je lako cuvati dete na 10 min dok je mama u wc-u i ne raditi nista drugo osim tih 10 min strogog neispustanja deteta iz vida, mame moraju i da pospreme kucu, da spreme rucak i td i to sve sa detetom pa se nezgode i desavaju pored mama user posted image

A ja da kazem OPET onu staru, Bog maloj deci uvek kao da podmetne ruku i nikad se ne povrede. Sve ce to biti u redu

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 260
3.9.2014 8:40:42   
Mala Elena
Niste najgori roditelji, vidim sa se svima desava . Mala je inace dobro. .juce sam gledala sto vise da joj udovoljim , zlato moje.

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 261
3.9.2014 8:44:05   
Modessty
Ma žene pa deca moraju da padaju! Kako će inače da nauče kako se silazi sa kreveta ili sa stolice i slično?! Slažem se da ih treba paziti, niko neće namerno da dopusti da dete padne i ubije se! Ali zaboga pustite ih da istražuju!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

Direktna veza do poruke: 262
3.9.2014 8:45:31   
Mala Elena
Misha i Ljisha , verovatno je to da Bogom tacno jer inace bi bilo zlo. . user posted image
Valjda i bebe shvataju da mame to ne rade namerno! Ipak za njih treba biti uvek i svuda maximalno koncentrisan, sto je priznaces nemoguce user posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 263
3.9.2014 8:51:03   
Mala Elena
Modessty , prvo padaju sa ktreveta pa sa auto sedista pa iz hranilice ...e onda kad se prevrnu sa nose ti se uopste ne potreses jer ako su sve one padove izdrzali, izdrzace i to.
user posted image
Samo sto mora da se cisti a to mama najbolje radi. .

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 264
3.9.2014 8:51:39   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Olga RR

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Ona zadnja recenica ti je pametna! user posted image

koja konkretno se tebi cini pametnom jer moje recenice su sve pametne

Hhahahhaha Olga user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 265
3.9.2014 8:53:26   
Mala Elena
Modessty, dok oni sve istraze , nama ce zivci visiti o koncu user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 266
3.9.2014 9:02:43   
Anarunika
I nama se dešavalo. Možda ne kad su bili skroz male bebe, ali kada prohodaju... nemoguće je svaki pad sprečiti! Kao što su već mnoge mame rekle gore najvažnija je reakcija deteta. Ako se ponaša normalno , ne treba dalje zamišljati šta je sve moglo da se desi itd. Naravno da se uplašimo,ali možda je najbolje da pitamo svoje roditelje koliko su puta oni zbog nas i naših padova pretrnuli od straha user posted image ...pa eto nas živih i zdravih!
U svakom slučaju, da bismo izbegli neke nezgodne situacije dete možemo držati što bliže podu,ako za to ima uslova, pa kada bupne, neće dalje od zemlje,a i neće nama izgledati tako strašno.

Direktna veza do poruke: 267
3.9.2014 18:59:38   
Trcosava
I šta kaže muž na modricu?

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Anarunika)
Direktna veza do poruke: 268
3.9.2014 19:02:34   
Mala Elena
Za divno cudo, nije je video, bilo je priguseno svetlo, a ona mala stavila nogice na njega, ja rekoh -evo gotovo! Kad ono nista user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 269
3.9.2014 19:07:07   
Mala Elena
Anarunika, pravo da ti kazem imamo to cebence za pod ali je jos ne stavljam na njega jer nemam tepih-eno ga urolan , cist ali mi lakse ovako da cistim parket. A opet na parketu bi joj bilo hladno.Mogla sam staviti neko cebe ispod, nisam se setila. bila bi sigurna...

(odgovor članu Anarunika)
Direktna veza do poruke: 270
3.9.2014 19:52:09   
Dani.kv
Meni je Maksic vise puta pao s kreveta. Poslednji put ispred mene. Okrenuo se i bup. Uhvatila sam ga u ruke i jako, jako grlila. Posle pio mleko. Pratim narednih par sati da nije pospan ili ne daj boze povraca i prodje

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 271
3.9.2014 20:42:10   
Mala Elena
Malopre umalo da mi ispadne iz ruke kad sam je kupala. user posted image

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 272
3.9.2014 20:44:52   
Anoniman
Mala Elena sta je to sa tobomuser posted image , bolje idi pazi je da ti se muz ne naljutiuser posted image

Direktna veza do poruke: 273
4.9.2014 2:07:26   
Beba Elena

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Ma žene pa deca moraju da padaju! Kako će inače da nauče kako se silazi sa kreveta ili sa stolice i slično?! Slažem se da ih treba paziti, niko neće namerno da dopusti da dete padne i ubije se! Ali zaboga pustite ih da istražuju!

Ja sam se uvek ovoga pridrzavala… Jednostavno je tako. Mora nekad i da padne, ako padne, taj i ustane…

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 274
4.9.2014 6:46:10   
Mala Elena
Bili smo u hitnoj , povracala je nocas ..ne ponovila se nikad vise ovakva noc user posted image .........

(odgovor članu Beba Elena)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kalendar vakcinacije
Vaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Прање зуба.
Admin

Када сте почели да перете зубе својој деци?

Click Here