|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: DRAGI TRUDNA SAM, a on kaže?
23.11.2009 9:40:48   
Veca77
Jao bre magnetic,
suze su mi krenule!!!!
Nasla u sanducetu?user posted image Kako si to uspela da odglumis?
I mene si odusevila idejom!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Tajna čovečjeg bića nije u tome da živi, nego zašto živi.

(odgovor članu buhla)
Direktna veza do poruke: 126
23.11.2009 9:42:27   
Delijagirl
Joj kako predivna prica magnetic zaista lep nacin user posted image

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

(odgovor članu buhla)
Direktna veza do poruke: 127
23.11.2009 9:45:35   
Mari86
jao magnetic draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image suze mi krenuse!!!
Divno!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Delijagirl)
Direktna veza do poruke: 128
23.11.2009 10:15:08   
Anoniman
ovo je divno draga.......user posted image

(odgovor članu magnetic)
  Direktna veza do poruke: 129
23.11.2009 10:32:48   
lelaigor
Magnetic, predivno i jako maštovito! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 130
23.11.2009 10:35:25   
LillyT
A joj, sto sam se rasplakala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 131
23.11.2009 10:39:24   
Dudu25
Joj Magnetic

tako lijepo

mogu da zamislim vasu srecu u tom trenutku

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 132
23.11.2009 10:40:19   
Rivana
Preivno! cestitam user posted image user posted image user posted image meni je zao sto nisam umela ni da se obradujem trudnoci koliko sam bila zbunjena i nekako uplasena.

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 133
23.11.2009 11:01:19   
Anoniman
Jaooooo magnetic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rivana)
  Direktna veza do poruke: 134
23.11.2009 11:27:04   
Anoniman
jooooj...lepo, magnetic...

jedva smo cekali da nam se javis...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kiss u stomak

(odgovor članu buhla)
  Direktna veza do poruke: 135
23.11.2009 11:31:39   
Sanja.L.S
Magnetic................ Super ideja!

Uzijavjte!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 136
23.11.2009 11:48:14   
bratzz
Odlicno si se setila magnetic da iznenadis decka impresionirana sam. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sanja.L.S)
Direktna veza do poruke: 137
23.11.2009 12:03:57   
bratzz
Mm je bio u inostranstvu zbog posla a meni je kasnila user posted image 4 dana, posavetovala sam se sa vama drage moje i rekle ste mi da uradim test. Posto ste me ohrabrile ustala sam rano otisla u apoteku po test od uzbudjenja uzela sam test i izasla bez kusura pa me je apotekarka jurila da mi vrati kusur. Zurila sam kuci posto mi se mnogo piskilo. Kad sam potopila trakicu ruke su mis e tresle posle nekoliko sekundi ugledala sam dve crtice prosto nisam moglada poverujem. Cim sam se sabrala poslala sam dragom poruku TRUDNA SAM!!! On mi je odgovorio DA ME VOLI i DA JE TO HTEO DA CUJE. a kad se je vratio kuci reko mi je da su mu proradili leptirici u stomaka i da mu je srce tuklo ko ludo kada sam mu saopstila radosnu vest.user posted image

(odgovor članu bratzz)
Direktna veza do poruke: 138
23.11.2009 12:28:05   
anajid
Jao Magnetic odusevila si me pricom,uvek mi je zao sto sam na tako obican nacin saopstila svom muzu tu lepu vest,ali sam bila luda,zbunjena,uplasena u neverici..........budala!Da mi se vratiti da ponovim postupila baih kao ti,sa nekim lepim iznenadjenjem.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bratzz)
Direktna veza do poruke: 139
23.11.2009 14:54:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: magnetic

Dakle,'ajmo iz pocetka:
Arandjelov dan,nasa slava.Budim se u sest sati sa punom besikom.Test sam kupila dan pre toga i odlucila da ga uradim kad mi decko ode na posao.Ali ko ce cekati pola osam,upisacu se do tada.Ustajem i radim test,posle par sekundi pokazuju se dve crte.Mislim da mi u zivotu nije tako lupalo srce(malo sam se i zabrinula).Stojim na sred kupatila i sama sebi govorim : JOOOJ TRUDNA SAM.Vracam se u krevet,ali nema sanse da ponovo zaspim.Cujem decka kako ustaje,sprema se za posao....ja se pravim da spavam.Cim je zakljucao vrata sa druge strane,skacem iz kreveta,sedam za komp. da odmah javim mojim virtualnim drugaricama-VAMA CURE.
Otisla sam da kupim neku lepu cestitku i u nju napisala:''Sretnu Slavu i sve najlepse ti zelimo JA i moja mama,a sledece godine cu i ja slaviti sa vama.Vidimo se za 9 meseci,tatice.''

Sacekala sam ga sa slavskom trpezom i ruckom.
Dajem mu koverat i kazem mu da sam jutros izvadila iz sanduceta.Morala sam da odem u hodnik da me ne vidi jer sam se smeskala.Otvara on,cujem govori sebi u brk:ju ko je ovo?
Ja i dalje stojim u hodniku,samo odjednom on dolazi do mene,drzi i dalje onu cestitku,smeje se,gleda me i kaze:TRUDNA SI? Ja klimam glavom(kao da) i tada ide vec konacno ono grljenje i ljubljenje koje sam jedva cekala ceo dan.Ostatak veceti je stalno isao zamnom i govorio mi da sam ga odusevila i da mu nisam mogla na bolji,lepsi i originalniji nacin cestitati slavu i saopstiti radosnu vest.

A da i jos se sam sebi smejao kako nije primetio da je to moj rukopisuser posted image

Boldovala sam delove na koje sam se nasmejala.

Inače, suze su mi krenule na oči! user posted image

(odgovor članu magnetic)
  Direktna veza do poruke: 140
23.11.2009 14:55:56   
Nanica1
Magneticuser posted image ! Krenule su mi suze na oci! Bas orginalno!

(odgovor članu buhla)
Direktna veza do poruke: 141
23.11.2009 15:02:42   
Anoniman

draga, diiiiivno....... morate to ispričati detetu jednog dana! user posted image

(odgovor članu Nanica1)
  Direktna veza do poruke: 142
23.11.2009 15:58:23   
lelaigor
IZVORNA PORUKA: bratzz

Mm je bio u inostranstvu zbog posla a meni je kasnila user posted image 4 dana, posavetovala sam se sa vama drage moje i rekle ste mi da uradim test. Posto ste me ohrabrile ustala sam rano otisla u apoteku po test od uzbudjenja uzela sam test i izasla bez kusura pa me je apotekarka jurila da mi vrati kusur. Zurila sam kuci posto mi se mnogo piskilo. Kad sam potopila trakicu ruke su mis e tresle posle nekoliko sekundi ugledala sam dve crtice prosto nisam moglada poverujem. Cim sam se sabrala poslala sam dragom poruku TRUDNA SAM!!! On mi je odgovorio DA ME VOLI i DA JE TO HTEO DA CUJE. a kad se je vratio kuci reko mi je da su mu proradili leptirici u stomaka i da mu je srce tuklo ko ludo kada sam mu saopstila radosnu vest.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bratzz)
Direktna veza do poruke: 143
23.11.2009 17:08:12   
Daca88
Evo da se i ja oglasim na ovoj temiuser posted image .Ja sam 1 dan pre ne ocekivane menstruacije radila test koji je bio negativan,i bas sam se razocarala.Ali mi je menstruacija 2 dana kasnila,ali ja sam bila ubedjena da cu dobitiuser posted image ,posto su mi svi trudnicki simptomi bili isti kao predmenstrualni.Onda sam ja-"anti kiselista",tog cuvenog dana pojela pola tegle krastavaca,a zatim sam se okomila na tursiju,pa posle na kiseli kupus.Moj dragi me gleda,i neveruje da ja jedem kiselo,pogotovo u toj meri.On je samo izasao,seo na biciklu i otisao.Ja se mislim gde je tako naglo otisao,i cekam ga da dodje.I konacno,stigao je!Kaze bio je u apoteci,i kupio mi je test.Ja sam bila bas besna,rekla sam mu"Sta me smaras covece,pa radila sam test pre 3 dana i bio je negativan.Nemoj me muciti,ako sam trudna,onda sam bila trudna i pre tri dana i sada,a ako nisam nisam ni sada".Ja sikcem,a on se smeskauser posted image .Odlazim u kupatilo,piskim u sterilnu posudicu za mokrenje.Umacem test...zatvaram oci...zatvorenim ocima stavljam test traku na poklopac od casice...okrecem se da ne gledam...i tako se borim sama sa sobom...okrecem se,virnem na jedno oko,pa od radosti sirom otvorim obauser posted image .Ugledala sam mojeuser posted image .Prvo mi pocelo udarati srce kao ludo,pa mi drhtalo celo telo,i pocele su mi se tresti ruke.Drzim test,gledam ga,i neverujem da je moj.Odjednom sam tako vrisnula,da imam osecaj da me je i peti komsija cuo.Ulece mm u kupatilo...gleda test,smejemo se na sred kupatila,grlimo se,ljubimo se,placemouser posted image .Onda je on iz sveg grla vrisnuo.Na to ulecu baba,mama,i deda u kupatilo sa recima"Ju deco,pa sta se derete,sta se desava?"Onda smo im saopstili vest,i tako smo svi stali,i zagrljeni napravili jedan kruguser posted image Bili smo presrecni!Danas sam bila na UZ,i dr.mi je potvrdio trudnocu,veliki smo 1mm,i nalazimo se u 3 nedeljiuser posted image .Ja sam mislila da sam peta nedelja,ali mi je dr.rekao da mi zato prvi test bio negativan,jer sam ja verovatno imala zakasnelu ovulaciju,pa su mi se samim tim pomerili i plodni dani,pa na dan kada sam radila prvi hcg test nisam imala dovoljno hormaona da detektuju trudnocu,zato su se mojeuser posted image pokazale tek tri dana kasnijeuser posted image .Za 2 nedelje idem opet na UZuser posted image

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 144
23.11.2009 17:14:50   
lelaigor
IZVORNA PORUKA: Daca88

Evo da se i ja oglasim na ovoj temiuser posted image .Ja sam 1 dan pre ne ocekivane menstruacije radila test koji je bio negativan,i bas sam se razocarala.Ali mi je menstruacija 2 dana kasnila,ali ja sam bila ubedjena da cu dobitiuser posted image ,posto su mi svi trudnicki simptomi bili isti kao predmenstrualni.Onda sam ja-"anti kiselista",tog cuvenog dana pojela pola tegle krastavaca,a zatim sam se okomila na tursiju,pa posle na kiseli kupus.Moj dragi me gleda,i neveruje da ja jedem kiselo,pogotovo u toj meri.On je samo izasao,seo na biciklu i otisao.Ja se mislim gde je tako naglo otisao,i cekam ga da dodje.I konacno,stigao je!Kaze bio je u apoteci,i kupio mi je test.Ja sam bila bas besna,rekla sam mu"Sta me smaras covece,pa radila sam test pre 3 dana i bio je negativan.Nemoj me muciti,ako sam trudna,onda sam bila trudna i pre tri dana i sada,a ako nisam nisam ni sada".Ja sikcem,a on se smeskauser posted image .Odlazim u kupatilo,piskim u sterilnu posudicu za mokrenje.Umacem test...zatvaram oci...zatvorenim ocima stavljam test traku na poklopac od casice...okrecem se da ne gledam...i tako se borim sama sa sobom...okrecem se,virnem na jedno oko,pa od radosti sirom otvorim obauser posted image .Ugledala sam mojeuser posted image .Prvo mi pocelo udarati srce kao ludo,pa mi drhtalo celo telo,i pocele su mi se tresti ruke.Drzim test,gledam ga,i neverujem da je moj.Odjednom sam tako vrisnula,da imam osecaj da me je i peti komsija cuo.Ulece mm u kupatilo...gleda test,smejemo se na sred kupatila,grlimo se,ljubimo se,placemouser posted image .Onda je on iz sveg grla vrisnuo.Na to ulecu baba,mama,i deda u kupatilo sa recima"Ju deco,pa sta se derete,sta se desava?"Onda smo im saopstili vest,i tako smo svi stali,i zagrljeni napravili jedan kruguser posted image Bili smo presrecni!Danas sam bila na UZ,i dr.mi je potvrdio trudnocu,veliki smo 1mm,i nalazimo se u 3 nedeljiuser posted image .Ja sam mislila da sam peta nedelja,ali mi je dr.rekao da mi zato prvi test bio negativan,jer sam ja verovatno imala zakasnelu ovulaciju,pa su mi se samim tim pomerili i plodni dani,pa na dan kada sam radila prvi hcg test nisam imala dovoljno hormaona da detektuju trudnocu,zato su se mojeuser posted image pokazale tek tri dana kasnijeuser posted image .Za 2 nedelje idem opet na UZuser posted image

Ura!!! Čestitam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Daca88)
Direktna veza do poruke: 145
24.11.2009 1:12:49   
Verus
magneticuser posted image kako sam se nasmejala na ono "ju, ko je ovo?", DIVNO!!  Cestitke mami i tati!!user posted image

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 146
24.11.2009 1:14:42   
Verus
Dacouser posted image user posted image   Kako je on znao a?  boze nekad ko da imaju bolju intuiciju od nas samih!user posted image Divno mi je sto je otisao da kupi testuser posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 147
24.11.2009 7:17:24   
luna7
Magnetic predivno je !!! Ja tražila cijelo vrijeme gdje si to napisala pa mi je Lilly pomogla da nađem.  Svaka čast na orginalnosti, a ja se rasplakala od emocija. Sretno i tebi i tatici user posted image user posted image .

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 148
24.11.2009 7:20:03   
luna7
IZVORNA PORUKA: Daca88

Daco i ti me rasplakala. A joooj kako je to lijepo!! Neka vam je sa srećom!! user posted image user posted image

(odgovor članu Daca88)
Direktna veza do poruke: 149
24.11.2009 8:54:49   
Mari86
daco user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image divna prica mila!!

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu luna7)
Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Regenerativna medicina i matične ćelije
Matične ćelije su osnovne ćelije ljudskog organizma, od kojih tokom razvoja nastaju sva tkiva i organi (neuroni, kosti, ...

Anketa

Прање зуба.
Admin

Када сте почели да перете зубе својој деци?

Click Here