|
RE: DRAGI TRUDNA SAM, a on kaže? 27.11.2009 22:48:06
|
|
|
|
funky monkey
|
Ja sam bila toliko nestrpljiva da sam test htela da uradim 3 dana pred .Igrom slucaja bila je subota i citav dan sam provela sa muzem,pa nisam mogla da kupim test, jer nisam htela da on zna.Zato sam ga kupila u ponedeljak ujutru,znaci dan pred .Ujutru sam prvo piskila u casicu,jer nisam mogla da izdrzim dok se ne vratim iz apoteke .Po povratku sve nesto razmisljam-ma koja sam ja budala,pa naravno da ce mi test pokazati da nisam trudna !Ali kad ja nesto naumim ...Uradim test i nista se ne desava skoro pet minuta.Test je digitalan i samo stoji znak za cekanje.Pocnem da citam uputsvo, kao nesto sam pogresno uradila ,bacim pogled na test ,kad ono pise-TRUDNA.Nisam mogla da verujem,smejala sam se kao luda, sincic me iznenadjeno pogledao,pa i on pocne da se smeje,zacenio se od smeha.Ljubim ga ,placem,on se smeje i ima pogled-ne znam sta ti je, al' je dobro zezanje.Onda mi padne napamet ideja:nadjem na internetu jednu pesmu,pozovem muza,on se javi i pustam mu refren"Tata,treba da castis!!!".Sa druge strane cuje se Halo!?,Halo!?Ja mu kazem,sta halo,jel ti cujes pesmu?A on ce: NEMOJ DA ME ZEZAS!!!Kazem-ne zezam te ,test kaze doslovno T R U D N A.Trudna si,ne mogu da verujem,aaaaa... i onda slede ostali zvuci radovanja pomesani sa nevericom . Moja i njegova neverica otud sto smo pre godinu dana sincica dobili putem vantelesne oplodnje,nakon vise od pet godina pokusavanja,neke od vas znaju.Ovo nam je inace bio prvi pokusaj!Takodje me je iznenadilo i to sto sam ocekivala da vidim 2 crtice,a pisalo je trudna.I o tome sam pisala u Crticama.Pozdrav svima !
|
|
|