|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: sta mi je ovo "trebalo" u zivotu?
8.1.2013 19:20:48   
serpica
Shishice stvarno je osetljiva tema kao sto smo vec rekle,isto tako i to da je pitanje mozda pogresno formulisano,i naravno da svakom dodje svega preko glave,i svaka od nas je iznela svoje misljenje a da pri tom nije mislila da je neka od nas losa majka,ali sama recenica "sta mi je to trebalo" mene asocira na ono "sta me snadje",i opet kazem nisam ni ja ni bilo koja ovde zena super majka,sve imamo zute minute......ja se jos jednom izvinjavam ako se neko nasao prozvanim u mojim postovima.....

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 26
   RE: sta mi je ovo "trebalo" u zivotu?
8.1.2013 19:23:20   
Jeca.V

IZVORNA PORUKA: Shishica

Jaaooo STRAASNO, mos misliti kakvo pitanje! Pa sasvim normalno i sigurno ne pitanje koje oslikava tvoja stvarna osecanja i to da ne zelis decu vec pitanje koje kaze: "Uuuumorna sam od svega, treba mi odmor!"

Nikakav greh niti pomisliti to (jer to stvarno ne mislis) i nikakav greh pozeleti malo svog zivota.

Sa zenama koje su ili i dalje imaju problema se saosecam jednim delom mog srca i to je za mene velika tuga, ali doci ce joj kraj, ja u to verujem.. pa nema razloga za vredjanje onih koje nisu imale prepreka ka putu za decicom..

JBT daj te se razumeti vec jednom..

Jovice, znas da to prodje.. imas vec jedno iskustvo.. meni je to prestalo da se vrti po glavi kad je Ema porasla malo..

user posted image Shisice,lepo si narodski objasnila na sta je ko misliouser posted image ,

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 27
   RE: sta mi je ovo "trebalo" u zivotu?
8.1.2013 19:30:24   
vukosava
Ja vala veoma cesto. Ne bas sta ce mi ovo dete u tom fazonu, nego vise otkud ja u ovoj situaciji. U situaciji da moram da radim do prodjaja, da moram da se selim dve nedelje nakon carskog reza, da moram da prestanem da dojim kad mi dete ima tek pet nedelja da bih pocela da radim. Da drnndam (*)(*) pumpom sedam meseci 5h dnevno... Da sam jedini izvor prihoda u porodici i to na veoma zahtevnom poslu i to bez pomoci ikoga, samo muz i ja. A vidim masa drugih zena kad postanu majke ne moraju ni da rade i prvode svo svoje vreme sa detetom. A ja, moram da se iskradam, da gledam slike na fejsu ne bi li mleko krenulo, da drzim pumpu jednom rukom dok gledam oce li sta krenuti. Veoma cesto se pitam to pitanje, sta sam zgresila pa da mi je sve u zivotu ekstremno teze nego drugima (ili mi se bar tako cini)...

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 28
   RE: sta mi je ovo "trebalo" u zivotu?
8.1.2013 19:30:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MajaMV

Razumem I vas koje mislite da je nemoralno pomisliti tako nesto, a I ove druge sto I'm je po nekada tesko I izgube strpljenje na tren, ali isto tako znam da se posle minut vrate svojoj deci kao da nista nije bilo.


ili kao sto olga kaze "zapitam se retoricki". mada se to pitanje cesce odnosi na muza user posted image

(odgovor članu MajaMV)
  Direktna veza do poruke: 29
   RE: sta mi je ovo "trebalo" u zivotu?
8.1.2013 19:32:32   
vukosava
A ja vas sto ste skocile na Jovicu da pitam, sta ste radile u Jovicinim godinama? Jeste li studirale i imale dvoje dece ili sta? Kad ste pocele da radite na deci?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 30
   RE: sta mi je ovo "trebalo" u zivotu?
8.1.2013 19:42:23   
M.mama
Ne znam otkud misljenje da ne bi trebalo otvarati ovakve teme?! Pa forum je, valjda se moze komentarisati i o ovoj temi. Niko od vas ne zna kakva je kompletna situacija kod nekog. Dese se neke neocekivane, teske stvari u zivotu i normalno je da pomislimo ovako nesto. I zene koje tako dugo ocekuju dete mogu doci u situaciju da se pitaju ovako nesto. Jednostavno u zivotu nas svasta snadje..

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 31
   RE: sta mi je ovo "trebalo" u zivotu?
8.1.2013 19:48:55   
Maslacak15

Vuko kakve sad to ima veze?? U njenim godinama, verovatno sam sama samcijata, trbuhom za kruhom emigrirala i ucila jezik koji nisam umela da beknem. Moze da se gleda obrnuto, lakse joj je mladoj da podnosi fizicki nego nekoj 35. Premda se ne zalim, niti se smatram matorom. Ali kao sto rekoh kakve sve to veze ima sa temom ? Ok da se pozalila i da joj je tesko, i tu smo da joj pomognemo svaka na svoj nacin, ali je po meni i dalje tema pogresno formulisana. Ima nas razlicitih, i kao sto neko bez dece treba da ima razumevanja da su majke premorene i preforsirane, tako i neke majke treba da shvate da nisu svi isti. Ja na primer volim da radim i radila sam i u prvoj do samog kraja a evo i u drugoj ako bog da i nista se ne iskomplikuje. Sto se tice tvojih problema, ja ih razumem bolje nego mnogi drugi ovde na forumu i mislim da je sistem u Americi jako surov. Ali ja se trudim da malo drugacije gledam na stvari. Nemam ni babe ni dede ni sestre ni strine da pricuvaju, sa muzem sam izasla u bisokop poslednjih godinu dana jednom, druga trudnoca je bila iznenadjenje tako brzo i da me pitas kako cemo se snaci -ne znam. Ali snacicemo se nekako, i ja smatram obe moje trudnoce velkim blagoslovom i srecom iako sam se za prvu borila 3 godine a druga me pocastila samo 7 meseci posle carskog reza. Mozda cu drugacije pricati u aprilu ili maju, kad zavlada opsta dreka ali trenutno to tako gledam i osecam. A premor, neprospavane noci i ostalo idu u rok sluzbe. Dzapacu se sa muzem ali ja se ne pitam "sta mi je trebalo".

Veliki pozdrav za Jovicu ! Drzi se draga, mi ovde pomalo i filozofiramo....

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 32
   RE: sta mi je ovo "trebalo" u zivotu?
8.1.2013 19:58:34   
jance
ja se jednostavno necu osvrtati na osipanje paljbe i odgovoricu na jovicino pitanje:

bas tako to nisam pomislila, tipa : sta mi je trebalo da se udajem a da nisam zavrsila faks... ili: sta mi je trebalo da zatrudnim kad sam izgubila posao... ili: sta mi je trebalo da tako brzo pomislim da ostanem trudna.... posle svega sto me je snaslo u zivotu (ocev alkoholizam i kockanje, majcina smrt kad sam imala 19) naucila sam da se stvari desavaju sa razlogom a da cu taj razlog saznati jednog dana kad se okrenem i pogledam unazad svoj zivot.
da sam kukala - kukala sam, da kukam i sada zbog nekih stvari - kukam i sada, da cu najverovatnije kukati i kasnije- najverovatnije hocu. al to je neki moj izduvni ventil. nikad nisam vikala na muza zato sto sam ja nervozna, niti sam bila netrpeljiva ili vikala na dete zato sto mi nije dan. ne, dosla sam ovde, iskukala se do mile volje, "virtualno" se isplakala i izvristala na zivot, ustala od kompa, duboko udahnula i nastavila dalje sa zivotom.

vise sam se pitala nesto slicno: sa bi bilo kad bi bilo.. sta bi bilo da nisam ostala bez posla? (velika je verovatnoca da nebi imala Ogija jer je ocigledno stres na poslu uticao na moju mogucnost da zatrudnim)... sta bi bilo da sam zavrsila faks? : verovatno bi radila honorarno kao novinar u nekim novinama, i nikad nebi bila uz svoju porodicu, dete i muza jer bi morala da pokrivam kojekakve kulturnoumetnicke dogadjaje... (nisam ja za novinara a to je jedino sto se trenutno nudi sa mojim kvalifikacijama).. itd...

_____________________________

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu M.mama)
Direktna veza do poruke: 33
   RE: sta mi je ovo "trebalo" u zivotu?
8.1.2013 20:04:32   
jovicaa
sigurna sam da svaka od nas, posebno one koje imaju decu sa malom razlikom u godinama pomisli ovo.. i mislim da je to zdravo i normalno, zato treba da postoje ovakve teme, da bismo podrzale jedna drugu kada se jave ovakva razmisljanja, i da bi znale da je to normalno, da nismo jedine.... a onaj ko trazi zlo i razlog za istresanje svoje negativne energije, moze ga naci u svemu i nacice ga u svemu, tako da dalje ne bih komentarisala postove odredjenih persona...
ni ja nisam do skoro pomislljala, ali sada mi se desi da pomislim.. i to me nervira, zelela sam drugo dete, ali nisam imala predstavu da ce to ovako izgledati... i pored toga sto nemam ni minut za sebe, nemam dovoljno vremena da im se obojici posvetim, sto me ubija.
da sam znala da ce ovako izgledati verovatno bih napravila vecu razliku, eto samo to.. znam hvala bogu samo kad su zdravi, to je jedino bitno, i znam da sam nezahvalna sto ovo pomislim, ali jednostavno mi se desava da pomislim.. naravno to je sve retoricki, ne kajem sto sam ih rodila, samo imam momente kada mi zivci popuste.



< Poruku je uredio jovicaa -- 8.1.2013 20:06:31 >


_____________________________

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 34
   RE: sta mi je ovo "trebalo" u zivotu?
8.1.2013 20:08:39   
Maslacak15
Uh Jovice to su vec ozbiljne pretnjeuser posted image user posted image ( kod nas ce biti razlika 15 meseci) Kao sto rekoh doci cu da kukam......user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 35
   RE: sta mi je ovo "trebalo" u zivotu?
8.1.2013 20:09:03   
jovicaa
i naravno svim zenama na forumu koje jos uvek nisu postale mame, a zele to, zelim da sto pre podele muke ovog naslovauser posted image
znaci nisam imala losu nameru i zao mi je ako je neko pogresno protumacio.

_____________________________

don't shit where you eat :))

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 36
   RE: sta mi je ovo "trebalo" u zivotu?
8.1.2013 20:11:23   
jovicaa

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

Uh Jovice to su vec ozbiljne pretnjeuser posted image user posted image ( kod nas ce biti razlika 15 meseci) Kao sto rekoh doci cu da kukam......user posted image

videces i sama.. lepo je, ali nije lako.
ipak mislim da je bolja veca razlika, zato sto onda mozes da stignes da uzivas u detetu, a ovako si stalno u nekoj frci, trci.. ma ludilo..
zato ako budem radjala trece(sto se 99 posto nece desiti) rodicu ga kada se ovi konjici ozeneuser posted image , da mogu na miru da uzivam u tom detetuuser posted image

_____________________________

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 37
   RE: sta mi je ovo "trebalo" u zivotu?
8.1.2013 20:14:20   
MajaMV
J doci ce vreme kada ces se, umesto sto se sada ovako osecas, secati samo lepih stvari. Ja sam negde zaboravila muke sa grcevima, zubicima, boginjama, koje sam lezala zajedno sa decom verovali ili ne I jos mnogo dr stvati. Setices se nestasluka, prvog zubica, prve reci, prvog osmeha, zajednickog letovanja, a ove druge ruzne I lose stvari jednostavno nestace. A ja ti zelim da sto pre udjes u tu mirniju luku. I jos jedan eavet iskusne mame, nemoj raditi stvari umesto dece, uci ih da budu samostalna, bice lakse I tebi I njima.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 38
   RE: sta mi je ovo "trebalo" u zivotu?
8.1.2013 20:21:51   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: jovicaa

sigurna sam da svaka od nas, posebno one koje imaju decu sa malom razlikom u godinama pomisli ovo.. i mislim da je to zdravo i normalno, zato treba da postoje ovakve teme, da bismo podrzale jedna drugu kada se jave ovakva razmisljanja, i da bi znale da je to normalno, da nismo jedine.... a onaj ko trazi zlo i razlog za istresanje svoje negativne energije, moze ga naci u svemu i nacice ga u svemu, tako da dalje ne bih komentarisala postove odredjenih persona...
ni ja nisam do skoro pomislljala, ali sada mi se desi da pomislim.. i to me nervira, zelela sam drugo dete, ali nisam imala predstavu da ce to ovako izgledati... i pored toga sto nemam ni minut za sebe, nemam dovoljno vremena da im se obojici posvetim, sto me ubija.
da sam znala da ce ovako izgledati verovatno bih napravila vecu razliku, eto samo to.. znam hvala bogu samo kad su zdravi, to je jedino bitno, i znam da sam nezahvalna sto ovo pomislim, ali jednostavno mi se desava da pomislim.. naravno to je sve retoricki, ne kajem sto sam ih rodila, samo imam momente kada mi zivci popuste.




Aman ženo, lepo si rekla da onaj ko traži razlog samo da bi ispljuvao - naći će ga i u ''dobar dan''. Ne osvrći se na takve komentare.
Verujem da je teško ''iz pelene u pelenu'', ali ideš logikom da je bolje da pregrmiš 3-4 godine i onda si mirna user posted image

Nikom nikada nemoj da se pravdaš, pogotovo ne za ovakve stvari


_____________________________

I flunked anger management! }:->



(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 39
   RE: sta mi je ovo "trebalo" u zivotu?
8.1.2013 20:24:10   
jance
ja bi bas volela da se otvori tema gde bi mame koje imaju decu sa jako malom i malom razlikom mogle medjusobno da razmenjuju iskustva i da se tese medjusobno. ima tema Razgovori mama, al to mi nekako bas nije isto. ima nas, i bice nas jos, koje imamo decu tako nablizu, i mislim da bi se lakse razumele...
ja cu isto imati samo 15 meseci razlike i iskreno se bojim. znam da, ako su drugi preziveli, prezivecu i ja, ali mi je opet frka, eto.

_____________________________

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu MajaMV)
Direktna veza do poruke: 40
   RE: sta mi je ovo "trebalo" u zivotu?
8.1.2013 20:30:52   
jovicaa
mm i ja ih sad zovemo save savanoviciuser posted image mali vampiri
upravo sam se izmuzala i aleksandar me je gadjao kockama za to vreme i pokusavao da mi ukrade flasicu... mislim sta dalje da pricam.
btw ne mrdam iz kuce vec danima, ne mogu da stignem ni da odem da kupim farbu za kosu, a kamoli kod frizera.. jedva cekam da mi dodje mamaaaa, a ranije sam je teralauser posted image

< Poruku je uredio jovicaa -- 8.1.2013 20:32:52 >


_____________________________

don't shit where you eat :))

(odgovor članu MajaMV)
Direktna veza do poruke: 41
   RE: sta mi je ovo "trebalo" u zivotu?
8.1.2013 21:44:31   
Tiziana
kod mojih je ralzlika tacno 25 meseci i nije ni malo lako.doduse sad daleko lakse nego u pocetku. oni su dvini i ne bi ih menjala ni za sta na svetu,ali da ponekad ne mogu da docekam 9h da polegaju, ne mogu!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 42
   RE: sta mi je ovo "trebalo" u zivotu?
8.1.2013 22:09:52   
cockic
nama je razlika 21 mesec i jeste teze na pocetky ali brzo prodje mada sad isto ima teza faza a to je cackanje od strane bate koji je samo zadirkyje a ona vec nasla fory pa vristi cim joj pridje user posted image
mada ja bi opet i trece jer meni nije bilo toliko naporno na pocetky prvih meseci je i mm bio sa nama pa je petar krenyo y vrtic i onda sam bila posvecena njoj.e sad jeste da sam pekijy se manje posvecivala i sad je nezgodno ali nekako yspevamo.

ali ja mislim da je manja razlika mnogo bolja za kasnije sad nam je tesko a posle mlade mame sa velikom decomuser posted image sta ces lepse od toga user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 43
   RE: sta mi je ovo "trebalo" u zivotu?
8.1.2013 22:23:47   
jovicaa
oni su dvini i ne bi ih menjala ni za sta na svetu,ali da ponekad ne mogu da docekam 9h da polegaju, ne mogu!

upravo touser posted image
ja ih bas gledam veceras, danas su generalno bili cudno mirni.. ma obozavam ih, uzivam zaista u majcinstvu.. ma samo da su mi zdravi i brige nemam..
ali opet ponekad mora da nam nedostaje nase vreme... ali bice i togauser posted image

_____________________________

don't shit where you eat :))

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 44
   RE: sta mi je ovo "trebalo" u zivotu?
8.1.2013 22:27:18   
boba 11
U mom slucaju razlika je 3.5 godine ali nime mi nista preterano lakse u smislu da sam uzivala odgajajuci decu nego da je razlika manja.Evo Vam primer-moram da legnem sa starijim sinom jer se rasplace kao kisa "zato sto ruzno sanja" samo da bi me namamio da spavam pored njega,a onda cerka krene da kmeci jer hoce da spavam pored nje...Ima jos takvih gluposti zasto hranim nju a njega ne ,zasto se ona prva kupa...Ljubomora je cudo.I tako sam ja rastrzana izmedju decaka od 7 godina i devojcice od 3.5 godine i kako da se ne zapitam sta mi je ovo trebalo.Zapitam se sve cesce i nekad sama placem u kupatilu kad me niko ne vidi kad mi prsnu zivci ,ali je najcesci uzrok mm i njegova familija u mom slucaju.Decu sam vec nekako navikla da iskuliram kad se svojski trude da mi iscupaju svaki zivac i gram snage ali mm to uspeva svakodnevno .Tako da razumem pitanje ali je u mom slucaju odgovor-zasto sam se udala...user posted image

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 45
   RE: sta mi je ovo "trebalo" u zivotu?
8.1.2013 22:36:07   
boba 11

IZVORNA PORUKA: jance

ja bi bas volela da se otvori tema gde bi mame koje imaju decu sa jako malom i malom razlikom mogle medjusobno da razmenjuju iskustva i da se tese medjusobno. ima tema Razgovori mama, al to mi nekako bas nije isto. ima nas, i bice nas jos, koje imamo decu tako nablizu, i mislim da bi se lakse razumele...
ja cu isto imati samo 15 meseci razlike i iskreno se bojim. znam da, ako su drugi preziveli, prezivecu i ja, ali mi je opet frka, eto.

Smislila sam naziv-TESIMO SEuser posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 46
   RE: sta mi je ovo "trebalo" u zivotu?
8.1.2013 22:38:12   
Figaro88
Desavalo se naravno,ali nikada se nisam pokajala zbog toga sto sam rodila,vec je to bilo preispitivanje moje spremnosti da budem roditelj,najcesce u jako teskim trenutcima.Dok smo lezale u bolnici i ja gledala moju devojcicu od godinu i po kako joj uzimaju 5 epruveta krvi,bukvalno joj cedeci krv iz ruke,a njoj secer 2 zarez nesto i ne reaguje uopste,ili kada nismo mogli da je probudimo jedno jutro.Tada svasta prodje kroz glavu,pa i to da li mi je sve ovo trebalo........

_____________________________

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 47
   RE: sta mi je ovo "trebalo" u zivotu?
8.1.2013 22:40:08   
jovana13
sad Janja ima 34mes a Ogi 4 mes. Sad mi vec to ne pada na pamet. Ali od kad sam izasla iz porodilista jeste. Zene prva stvar htele vi to ili ne hormoni ludacki rade tada i padaju na pamet svakakve stvari. S obzirom da sam posle drugog porodjaja nadrljala dok sam bila u bolnici sama deca kuci zena ih jedna cuvala, to mi je palo na pamet. Ili kad cerkica nije htela kod mene zato sto sad imam bebu. Na sve to sam bila spremna ALI hormoni cine svoje, tad sam plakala kao kisa ne mogu da opisem kako sam se tada kao majka osecala zbog toga. Ali to je samo faza. Evo sad ih gledam zajedno ona mu prica a on se topi kad je gleda i smeje se, puno mi je srce. I ovo mi je bas trebalo. Iako imam 21god. Iako moja generacija se sad najvise zabavlja, meni to ne treba, meni je ovo najveca i najlepsa zabava. One koje jos uvek nemaju decu ne mogu da shvate to bez ljutnje, nije da mi nismo zeleli i ne zelimo tu decu, ovo pitanje je sasvim normalno zbog novonastale situacije.

_____________________________

Hodaj,nebo strpljive voli... Hodaj,mozda se ipak sve u dobro pretvori......

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 48
   RE: sta mi je ovo "trebalo" u zivotu?
8.1.2013 22:42:09   
MarijaBg
Bilo bi divno da na ovu temu odgovore zena sa dvoje ili vise male dece, koje nemaju pomoc u kuci i oko dece, muzem koji radi po ceo dan, koje nemaju love da plate zenu da im ocisti kucu povremeno, nemaju love da porucuju hranu, nego kuvaju svaki dan... Pritom su zbog tako teske sitacije u stalnoj svadji sa muzem, koji radi kao konj, pa ne stize da pomogne, a opet mu je plata mala... Zene koje doje bebu, beba ima grceve pa vristi celo popodne/vece, a imaju zahtevnog klinca od 2-3 godine, kom treba jako puno paznje, a prosto ne mozes da se podelis na 2 dela i sve postignes... Zene kojima su deca bolesna sa T, a one same u kuci sa njima danima... Ostale neka samo citaju i molim vas bez osudjujucih kometara, dok se ne nadjete u ovakvim situacijama, zaista nemate pravo da komentarisete!!!
To su samo losi dani, nedelje, ponekad i meseci, sve to prodje, niko ovde ne kaze da ne voli svoju decu najvise na svetu celom i da bi zaista promenio zivot da moze da vrati vreme!
Jovice user posted image user posted image user posted image user posted image drzi se, jos mesec-dva i sve ce biti puno lakse, kad dodje prolece vec si na konju user posted image
Svracacu i ja u ovu temu uskoro user posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 49
   RE: sta mi je ovo "trebalo" u zivotu?
8.1.2013 22:45:32   
jovana13
i zar niste za mnoge stvari pomislile to? Kupile nesto, kad ste dosle kuci nije vise bilo to to,a na kraju ste odusevljene time? Tako je u zivotu i za sitnice normalno je da pomislis to i za krupnu promenu u zivotu kao sto je nov clan. I, nismo mi manje majke zato sto smo tako nesto pomislile. Samo treba vreme da se kockice sloze,da sve dodje na svoje mesto. Jovice,ja te potpuno razumem ali procice to..

_____________________________

Hodaj,nebo strpljive voli... Hodaj,mozda se ipak sve u dobro pretvori......

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Zdrava ishrana najmlađih tokom zimskog per...
Tokom hladnih zimskih meseci, redovan unos voća i povrća ključan je za jačanje imunološkog sistema dece, pomažući im da ...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here