Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: jess021 MiLj, aman zeno nisam je jos ni rodila, a da spremam povrce za nju. U pravu si ti za moj mozak, jest vala bebeci, primecujem ja to svaki dan, ali ne mogu stvarno da stvaljam u zamzrzivac hranu za dete koje mi je jos u stomaku, pa da stoji u zamrzivacu godinu dana. Uostalom, ako sve bude kako treba, ona ce na sledece prolece imati 6 meseci tako da bice povrca opet, a ako nam bude trebalo ranije, eto nas na Cenej ako se ne varam ti bi trebalo pocetkom oktobra da se porodis ne? ehhehe... Nemam pojma al znam da smo mi mame vrlo opterecene sta nam deca jedu mogu ti reci. Videces uostalom. I super sto si optimista da necete nista ruckati do pola godine ehhehe.. Moja D se rodila u januaru i ja sam imala srece kad smo poceli da ruckamo svega je bilo u basti. ali eto vidim snajku rodio se Nikolica bas u oktobru i zena je kupovala kasice. A sta ja znam moja D nije ni volela kupovne kasice nimalo. Samo vocne.Tako kad smo negde isli ili sam uzimala te vocne sa sobom da nosim ili sam ja pravila pa nosila sa sobom. Al ja bih rekla svekrvi il mami neka one napakuju kojecega
|