|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li kupate bebe svaki dan?
21.12.2011 16:08:34   
madre
kupamo se svako vece, ali kosu mu perem 1-2 puta nedeljno. bas voli da se kupauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Leki 77)
Direktna veza do poruke: 251
20.1.2012 11:00:22   
ishler
Kupamo se svako vece i peremo kosu posto je imamo dosta pa se oznojimo tokom dana.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 252
20.1.2012 20:58:22   
Sashica82
Ja nisam planirala da dete kupam svako veče, pogotovo zimi. Ali imamo dugu kosicu,i stalno nam neko dolazi da vidi bebu i da se igra.

Do kraja dana kosica mu se toliko izmasti jer ima mnogo sladak čuperak koji svi pipkaju. Da ga ne kupam svako veče, izgledao bi kao rudar user posted image

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 253
20.1.2012 21:03:34   
bubulence
svako vece do sada smo je kupali a kosu nismo prali samo 2 dana kada smo bili na zlatiboru... obozava da se kupa i tako ima neki svoj red.. zna se, igranje, kupanje, vecera, spavanje...

(odgovor članu Sashica82)
Direktna veza do poruke: 254
20.1.2012 21:10:18   
Didy
Mi Sofi i dalje kupamo svako 2. ili 3. veče. Ostalih dana je properem pod česmom (umijem je, operem ručice), a guzu obavezno svaki put kad se ukaki.
Sad ćemo morati svako veče zbog boginjica.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 255
20.1.2012 21:13:39   
Lilla
IZVORNA PORUKA: Didy

Mi Sofi i dalje kupamo svako 2. ili 3. veče. Ostalih dana je properem pod česmom (umijem je, operem ručice), a guzu obavezno svaki put kad se ukaki.
Sad ćemo morati svako veče zbog boginjica.

Ovako radimo i mi i do sada se hB ni jednom nije osuo. user posted image Bas smo se veceras brckali, poslije sam ga izmasirala babyuljem i sada tako slatko spava user posted image

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 256
20.1.2012 21:40:49   
marija84
Mi kupamo bebu svaki dan naravno kao sto se i mi kupamo, jedino kada ostanemo negde do kasno a njemu se spava tada preskacemo inace obozava da se kupa i mnogo lepse spava kada se izbrcka u svojoj kadici i okupa mamu i tatu do gole koze.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 257
20.1.2012 21:47:10   
zivka

Isto i mi radimo

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 258
20.1.2012 23:20:22   
dejana007

IZVORNA PORUKA: zivka

Isto i mi radimo

i mi tako user posted image

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu zivka)
Direktna veza do poruke: 259
22.1.2012 16:23:25   
branki*
ja sam bozu prva 2 meseca kupala svako vece,medjutim pedijatar i dermatolog su nas savetovali da,buduci da boza ima ekcem,ga kupamo na svaka 3-4 dana i to sa sto manje kupke,odnosno da koristimo uljane kupke.ja tako i cinim.mislim da sad pedijatri ne zagovaraju teoriju da se bebe kupaju svako vece.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu dejana007)
Direktna veza do poruke: 260
23.1.2012 17:16:44   
ishler
Mi smo imali problema sa ekcemom ali dermatolog koji nas je prakticno izlecio je rekao da se kupa svaki dan,rekao je cime,tako da nema problema,sve je superuser posted image
Ps Branki i mi smo mislili tako ali nas je razuveriouser posted image

< Poruku je uredio ishler -- 23.1.2012 17:21:33 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 261
23.1.2012 17:44:58   
branki*
sta znam,nama,pa,ovako rekliuser posted image mimkoristimo linolla uljanu kupku i time ga kupamo i ne ispiram ga.i jos rekli da i kad ga kupam,to ne traje dugo.

branki

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 262
16.3.2012 11:24:40   
Anoniman
Kakva je razlika između kadice i korita? Ja sam mislila da su to sinonimi. 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 263
16.3.2012 11:25:52   
Olga75
korito je ono pravougaono a kadica je onako kao zaobljena user posted image
lupam i ja sam mislila da su sinonimi

Marija je moj najveci uspeh

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 264
16.3.2012 13:12:04   
vukosava
Kako ko kaze, izgleda da je to isto klikni

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 265
16.3.2012 13:16:48   
Ivanka 75
IZVORNA PORUKA: Tash

Kakva je razlika između kadice i korita? Ja sam mislila da su to sinonimi. 

Mislim da je korito reč koja se ranije češće upotrebljavala a da je kadica (deminutiv od kada) reč modernijeg doba. I ja mislim da su sinonimi.

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 16.3.2012 13:20:22 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 266
16.3.2012 13:17:17   
lesica
Granulo sunce i mi cemo izgleda opet da se kupamo svako vece (mislim na pranje kose i brckanje u kadi,posto tusiranjac pada svako vece) E to znaci da meni pocinju muke tantalove,s obzirom da je L toliko tesko iscupati iz kade kade u nju udje user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 267
16.3.2012 13:23:10   
Ivanka 75
Nama tuširanje prođe bez dreke, uživa da se tušira, ali kad peremo kosu (2x nedeljno) i dok je osušimo.... uhhhh..... strah me hvata sad kad počne više znojenja.... dok je bila kraća kosa brzo se sušila a sad i pored fena nam treba dobrih 5min za kojemislim da traju pola sata.

Rešenje, krati detetu kosu... ali kako kad joj repići prelepo stojeeeeeuser posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 268
16.3.2012 13:27:21   
lesica
Ja nemam problem sa L kosom,voli i da je peremo i da je susi fenom. A pocela je da se znoji kao blesava,gledam je sad kada smo dosle kuci-mokra od znoja. Meni je u sustini najveci problem da je izvucem iz vode,obozava vodu,a vec je veliki mufljuz pa za sekund skonta da hocemo da je izvucemo i onda krece draaaaanje i urlikanje,cak je preksinoc uspela da pobegne sa sve peskirom nazad u kupatilo.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 269
16.3.2012 13:29:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lesica

Granulo sunce i mi cemo izgleda opet da se kupamo svako vece (mislim na pranje kose i brckanje u kadi,posto tusiranjac pada svako vece) E to znaci da meni pocinju muke tantalove,s obzirom da je L toliko tesko iscupati iz kade kade u nju udje user posted image

Izvuci čep iz kade, kada iscuri voda, izaći će. Ili bar moji izađu. user posted image

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 270
16.3.2012 13:29:44   
magnetic
Dunju tusiramo svako vece jer se oznoji sto puta u toku dana.Kosu peremo dva puta nedeljno,srecom pa voli i pranje i feniranje.Desi se da nekad moram da joj operem kosu iako nisam planirala,toliko navaljuje.Visnju kupamo svaki drugi dan.Da kaki svaki dan,svaki dan bih je i kupala,a posto praznimo creva svaki cetvrti dan mislim da do toplijih dana nema potrebe za cescim kupanjem.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

Direktna veza do poruke: 271
16.3.2012 13:29:44   
Ivanka 75
off topic, malo se pozabavih tematikom

Izvor definicije: Onlinerecnik
kadica nije poznata reč

kada [ ženski rod ] Deo kupatila, pravljene su od kamena, drveta, gvožđa, a u novije vreme i od plastike.
Gospođa (tur.)

korito [ imenica ]  Udubljenje kojim reka teče (verovatno je i prvo napravljeno korito koje je bilo u upotrebi podsećalo na taj oblik pa tako i dobilo ime)

Direktna veza do poruke: 272
16.3.2012 13:30:14   
lesica
I to vise ne pali user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 273
16.3.2012 13:31:11   
magnetic
IZVORNA PORUKA: Tash

IZVORNA PORUKA: lesica

Izvuci čep iz kade, kada iscuri voda, izaći će. Ili bar moji izađu. user posted image

Moja se prvo dere kada iscuri sva voda,pa onda izadjeuser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 274
16.3.2012 13:33:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ishler

Kako kupate bebe,
moja hoce da izadje iz svoje kadice,cak razmisljam da joj kupim korito

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Mi smo davno prešli na korito, pa smo i njega prerasli, jer ne mogu sve igračke da stanu i još da ostane mesta za plivanje. Sad smo kupili neko ogromno ovalno od 95 litara, možemo vaterpolo da igramo.

Mm vozi, paba smara a ja kuckam da prekratim vreme na zadnjem sedištu...

Zbog ovoga sam pitala koja je razlika između kadice i korita.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Osnove dojenja
video
Majčino mleko je najbolja hrana za novorođenče, ali dojenje nije uvek jednostavno. (engleski video)
Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.

Anketa

Ime za devojcicu
AleksaS

Da li vam se svidja ime Tarja? Finsko je, ali ga ima i u pravoslavnom kalendaru.

Da (47%)

Ne (53%)

Ukupan broj glasova: 154

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here