|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li kupate bebe svaki dan?
17.11.2011 16:26:24   
jovicaa
kad bih ja aleksandra ostavila samog u kadici bez nadzora, bilo bi belaja....

don't shit where you eat :))

(odgovor članu ikacc)
Direktna veza do poruke: 226
17.11.2011 17:19:08   
vukosava

IZVORNA PORUKA: jovicaa

kad bih ja aleksandra ostavila samog u kadici bez nadzora, bilo bi belaja....

Pa zar neko ostavi dete u kadici bez nadzora???? Najcesci uzrok smrti dece do 4 godine je davljenje. Nadam se da niko to be radi user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 227
2.12.2011 15:57:42   
mamicak
Ja takodje smatram da nema potrebe kupati je svakog dana. Kupam je 2x do 3x nedeljno. Ne znam kako u Srbiji savetuju, ali ovde u Nemackoj ne preporucuju svaki dan. Guzu joj perem svakodnevno i lice, vrat , ispod pazuha (ako se od odece skupio pamuk). Kad malo odraste, e onda je druga prica:)

Svako na svoj nacin i nista nije pogresno:)

Lejla, moja najveca radost!!!!!!!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 228
21.12.2011 1:41:07   
Biserka
Mi se kupamo svako veče, sa izuzetkom kada iz nekog razloga preskočimo. A inače se kupamo preko dana, ne uveče, jer ga to kupanje i brčkanje nekako razbudi, posle toga je raspoložen ne za spavanje nego za igru user posted image

(odgovor članu mamicak)
Direktna veza do poruke: 229
21.12.2011 10:38:40   
nenja22
u pocetku nismo...medjutim, poceli smo sa svakodnevnim kupanjem, po onoj vrucincini i ja sam se tusirala vise puta, sto njega ne bih isto osvezila...a to sam i radila, sa njim pod tus, par minuta i gotovo :) kako je krenulo hladnije, misila sam, necemo bas svako vece, nema potrebe, ali on je poceo bas da uziva u kupanju i definitivno ga opusti i smiri, pa smo onda ipak resili da da...plus od kad jede kasice, ispod brade svasta, a na njegove bale sve se ulepi, pa mi je i lakse tako nego da ga nesto briskam...

početak je kad sam se ja rodio, a kraja nema

(odgovor članu Biserka)
Direktna veza do poruke: 230
21.12.2011 10:42:39   
minavb
Kupam ga svako veče pošto voli da se kupa, uživa. Sapunom ga kupam svaki treći dan, ali se svaki dan brčka u čistoj vodi.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu nenja22)
Direktna veza do poruke: 231
21.12.2011 10:46:14   
Snelle
Mojoj Lani se jako brzo izmasti kosica a ja baš ne bih da joj perem kosu svako veče šamponom, a i sušenje fenom svako veče mi nije baš prihvatljiva opcija. Ne znam šta da radim user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 232
21.12.2011 10:48:59   
Jeca*
Ja Luku kupam sebamed samponom (uglavnom) i perem mu kosu SVAKE VECERI! Od kako se rodio milsim da smo samo jedno vece preskocili.

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 233
21.12.2011 10:53:54   
Snelle
I ja koristim sebamed šampon. A sušiš li mu kosu svaki dan fenom?

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 234
21.12.2011 10:59:13   
minavb
Ja koristim mustela šampon, ali kosu peremo svaki trći dan. Baš nema potrebe češće jer je retka.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 235
21.12.2011 11:15:31   
nenja22
a pa sto se tice sredstava mi samo ponekad stavimo malo sebamed kupke, pa i kosicu time protrljam, doduse, nema je jos bas mnogo, tako da nema sta ni da se zaprlja...a inace od pocetka, par kapi maslinovog ulja i to je to...sem to letos kad je bilo pod tus, cista voda...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 236
21.12.2011 11:20:44   
*Alexx*
Ja Andreju perem kosu jednom nedeljno. Ionako ima tri i po dlake na glavi, ne stigne ni da se usmrdi user posted image A kupanje svakog dana, i to onako bebeći, u kadicu, pa ispiranje bokalom. Još uvek se plaši tuša. Ne znam šta da radim, da li da jednom presečem i da počnem da ga tuširam, sa nadom da će se kad-tad smiriti ili da ga pustim do škole da se ispira bokalom?

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu nenja22)
Direktna veza do poruke: 237
21.12.2011 11:26:48   
Olga75
a kad mu das da se on sam " ispere " tusem ? ja sam zvercicu pocela da tusiram kad je bila jedno 15 meseci , naizmenicno , jedan dan tusiranje , jedan kupanje , plasila se kad joj ispiram kosicu i sad zatvori oci i gundja i sveko tusiranje i kupanje nam pocinje : ne prati moju kosicu
inace joj perem kosu svaki drugi - treci dan , dugacka je , stalno je u pletenici pa je problem svaki dan pranje

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 238
21.12.2011 11:28:48   
*Alexx*
Ma kakvi, kako vidi onu dršku od tuša, počne da se buni.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 239
21.12.2011 11:30:21   
Olga75
mozda da pocnes : ajde da operemo nogice , ajde ti sam ili ajde da istusiras mami noge pa mu se mozda dopadne 

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 240
21.12.2011 11:31:46   
minavb
Vanja obožava tuš a sa njim se upoznao na moru. Prvo se malo bunio, ali sad lepo uzme pa još uperi sebi u facu.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 241
21.12.2011 11:31:57   
Anck Su Nmaun
I mi to praktikujemo s Tarom, inace se jako znoji, jer nam je u stanu toplo a ona trcaka pa se preznoji.
Jedan dan samponom, drugi put mozda samo vodom, a jedan dan  joj uopste ne peremo kosicu ...  kako kad.

A bebu svaki drugi dan .

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 242
21.12.2011 11:33:19   
Anck Su Nmaun
A tus obozava, imamo tus kabinu, i pritvorimo je..dete uziva da se kupa sa svim svojim rekvizitima i uzme tus pa prskla svuda user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 243
21.12.2011 11:53:06   
Jeca*
sušim mu kosu fenom, da. Ali on je dečak pa ga i češće šišamo nego što šišate devojčice, pretpostavljam. Ma njegovo tuširanje sa sve pranjem kose i sušenjem traje 7-8min tako da mi to začas obavimo pre spavanja, operemo zubiće, izgrickamo fluorogal, pročitamo priču i spavanjac user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 244
21.12.2011 12:01:31   
Olga75
meni dodje muka , raspletem kosu , pocesljam , samponiram , pa dva puta , pa nigde nema balzam da deciju kosicu , pa dok je osusim, naprskam onim cudom za lakse rascesljavanje ( to je cini mi se samo placebo ) i iscesljam , muka a ona svo vreme gundja , zasto mi pejes kosicuuuu , joooj , cupaaa  user posted image
inace , sad joj je kosa do pola ledja user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 245
21.12.2011 12:29:33   
Anoniman
Godinama sam za Luku koristila Sebamed šampon za kosu, i bila zadovoljna.
Kad, letos, on u bazenu, sija mu sunce na mokru kosu (inače, ima užasno gustu kosu, ja volim da kažem da ima poddlaku user posted image ), uglavnom, nešto žuto na glavi. Priđem, razgrnem - temenjača! Sa 5 godina, njemu se stvorila temenjača. Tada sam uzela Mustelu, staviću sliku ispod, i od tada mu je kosica mekana, mirišljava danima čak i ako se oznoji... DIIIIVNO!

user posted image

Inače, kupam decu svaki dan, Marku spiram kosu svako veče vodom u kojoj se kupa (sa uljanom kupkom), a Luki perem kosu 1x nedeljno zimi, leti je kvasi svaki dan, a šampon koristimo po potrebi i u zavisnosti od aktivnosti (npr, igra u pesku zahteva upotrebu šampona kada stignemo kući).

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 246
21.12.2011 14:38:13   
nenja22
cesto cujem to za strah od tusa, mislim da smo mi to pregrmeli jer smo jako rano poceli sa njim, plus to letos, recimo u junu, julu, on jako mali, ja ga uzmem na grudi i pod tus sa njim, pa verujem da se zato navikao, sad je i odusevljen kad ga spiramo :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 247
21.12.2011 14:48:02   
tijatija
Olga sta koristis za lakse rascesljavanje?? Ja sam sam svakom detetu od rodjenja tj od neke dve nedelje, koristila tu mustelu i bas sam zadovoljna user posted image user posted image

(odgovor članu nenja22)
Direktna veza do poruke: 248
21.12.2011 14:51:38   
Olga75
neki sprej , mirisi na lubenicu , pogledacu koji je kad dodjem kuci
verovatno neki no name , jer ja nikada nisam koristila bilo sta brendirano za negu , moja zvercica je neosetljiva - jaka cura Stamena user posted image osim kad treba da se ceslja
onda su to kukanja i muke Tantalove ili Isusove user posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 249
21.12.2011 15:52:07   
Leki 77
Obojica se kupaju svaki dan.
Stariji se tušira, a mladjeg kupamo u kadici. Čim počne samostalno da sedi i on ide na tuširanje. Tako smo i sa starijim. Kupanje mladjeg ne traje ni 5min, a stariji se brćka nekih pola sata. S vremena na vreme, pogledamo šta radi, a inače ga samo osluškujemo. Dakle, sam se brćka. Naravno, kada nije zapušena.
Mladjem i kosu peremo svakodnevno, a starijem 2x nedeljno.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Prekretnice u razvoju deteta (od rođenja d...
Od momenta kada žena ostane u drugom stanju, roditelji stalno nešto iščekuju vezano za dete. Da osete pokrete u stomaku,...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here