|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel...
5.11.2013 22:32:32   
Lepterija
Ne pitaj za stomacic, moj se vidi od seste nedelje, verovatno zato sto su blizanci. Juce mi rece drugarica da sam oguzatila user posted image
Mene mucila neka alergija 2 dana. pa me sad tri dana bolucka stomak, malo sam se prepala, ali realno mislim da je sad period kad bih trebala dobiti da nisam trudna, pa se nadam da je to to. Ej Pipi, tebi danas punih 11, a meni 8 nedelja, bezis mi za 3 nedelje.
IZVORNA PORUKA: pipi_coco

Aloha prvaci,
pa di ste se djeli, ja stalno virim ali ovde nikoga nemauser posted image

Lavice i ja sam ti u istom fazonu sa tim nocnim ustajanjima, tako da te potpuno razumijem.

Cure je li se vama vidi stomačeuser posted image , meni se već pomalo vidi user posted image

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 26
5.11.2013 22:33:40   
pipi_coco
Vjerujem da ti je teško i dodijalo ali izdrži još malo, koliko dugo još može trajati, nadam se da ce te uskoro proci te mucnine.

Ja sam se do sada samo dva puta ispovracala, ali je oba puta bilo praceno nesnošljivom glavoboljom. tako da mislim da sam povracala od glavobolje a ne od trudnicke mucnine, ali ko zna user posted image

Nedaj se, šaljem ti user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 27
5.11.2013 22:55:08   
pipi_coco
Lepterija user posted image user posted image za blizance. Pa vas je troje i normalnije je da se ranije i vidi, a nas dvoje ce bdemo ko šifonjer ako ovako nastavi user posted image user posted image

Ja mislim da ti to boluckanje nije ništa strašno i mene je muljalo stalno, cak sam i prokrvarila u 8 sedmici, tacno na dan kad je trebalo da dobijem, sad je srecom sve ok.
Aj stavi ticker pa da te možemo pratiti.

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

Direktna veza do poruke: 28
5.11.2013 23:16:45   
Lepterija
Ja ga ne umem staviti, gledala sam kako, ali bice da sam glupa. Ako hoces stavi mi ti, a ja cu ti dati potrebne podatke user posted image
IZVORNA PORUKA: pipi_coco

Lepterija user posted image user posted image za blizance. Pa vas je troje i normalnije je da se ranije i vidi, a nas dvoje ce bdemo ko šifonjer ako ovako nastavi user posted image user posted image

Ja mislim da ti to boluckanje nije ništa strašno i mene je muljalo stalno, cak sam i prokrvarila u 8 sedmici, tacno na dan kad je trebalo da dobijem, sad je srecom sve ok.
Aj stavi ticker pa da te možemo pratiti.

Direktna veza do poruke: 29
5.11.2013 23:45:49   
17 joka
samo da vas sveuser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Lepterija)
Direktna veza do poruke: 30
6.11.2013 0:34:23   
Lepterija
I mi tebe Joko svi user posted image
IZVORNA PORUKA: 17 joka

samo da vas sveuser posted image user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 31
6.11.2013 15:33:42   
Jole84
Lepterija,Pipi user posted image stomačiči dragi user posted image
NM baš mi žao što povraćaš i dalje user posted image

< Poruku je uredio Jole84 -- 6.11.2013 15:35:28 >

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

Direktna veza do poruke: 32
6.11.2013 18:58:53   
pipi_coco
Joko user posted image mnogo,mnogo

Lepterija mogu ti ja postaviti ticker ali bi morala onda da mi pošalješ i svoju šifru, kao i datum zadnje mece naravno u privatnoj poruci Ili zamoli nekoga od administratora (ove gospoje sa RR oznakom) ako mogu one da postave bez da ti ulaze u profil, ne znam da li to može i tako.

Jolence hvala ti što nas obilaziš, i ja pomalo upadam u drugi razred hihihi user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 33
6.11.2013 20:50:56   
Lepterija
Meni sifre ne predstavljaju problem. Smatram da sve sto izbacimo na net, vise i ne moze biti tajno, tako da..

Direktna veza do poruke: 34
7.11.2013 11:13:00   
lavica28
Zdravo user posted image ! Da vas sve pozdravim, pre svega da kazem da sam poslednju nedelju povracala svaki dan i od juce mi i manje muka i nadam se da necu vise user posted image inace Pipi ti me razumes, i dalje ustjem nocu do wc-a!! A farmarice ne nosim ima vec mesec ipo, jer mislim da ne mogu u njih, jer i ove pantalone za posao me vec stezu,.,, prelazimo na trenerke za posao

Bili smo juce do dz, dobili smo dve slicke od bepca, stalno se mrdamo, doca kaze da je to dobro, i bili smo veliki za dabl, tako da mi je radila parametre za tripl test. Vadila sam i krv juce, u petak rezultati. Doktorka kaze da je ona zadovoljna kako sve izgleda i ceka da joj odnesem rezultate.
Lepterija i ja sam se mucila sa tikerom, mm mi je priskocio u pomoc, inace se ja ne bih snasla a bas je lako kad sam posle videla user posted image
14+2 smo rekla mi doca, trebala bi bezati u drugi razred hehe

< Poruku je uredio lavica28 -- 7.11.2013 11:18:23 >

Direktna veza do poruke: 35
7.11.2013 13:56:28   
Jole84
Lavice prelazi ovamo user posted image user posted image
Lepterija mogu ja da ti napravim tiker,nije mi problem,samo da se dogovorimo oko detalja user posted image

(odgovor članu lavica28)
Direktna veza do poruke: 36
7.11.2013 14:15:11   
Lepterija
I ja juce bila na ultrazvuku, moji maleni 17-18mm. Ja odlucila da ne radim ni dabl ni tripl, nesto mislim da nemam potrebe, 31 god. imam, a i sta god da mi kazu ja ne bih verovala. Tako da sam se dogovorila da cu u Spebo (tamo sam radila VTO - ko ne zna) u 12. nedelji na malo detaljniji ultrazvuk.
Ja zene moje, uopste mucninu nisam imala, bas sam super po tom pitanju. Mucio me zatvor, nekakva alergija kao ujedi komaraca ili buva, imala samo 2 dana. Dosta se dobro osecam, osim sto mi se malo vise spava.
Lavice, je li se dabl i tripl u Nisu rade u KC ili privatno? Ja imam uputnicu za ultrazvuk, ali mi se oni smucili prosle godine kad su nas isklucili iz VTO jer kao mm nema spermice. Svet su mi srusili, tako da mi se ne da uopste otici na Gak Nis. Sreca da su pogresili, pa sad rado idem u Leskovac, ma jedva cekam da opet odem tamo.

Jole, vec sam poslala Pipi podatke, ali sad cu i tebi, pa koja pre vidi i stigne da mi napravi taj ticker. Hvala vam.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 37
7.11.2013 14:23:59   
Jole84
Lepterija dabl se radi državno u Nišu,najpre tvoj dr uradi malo detaljniji UZ sa određenim parametrima,da ti uput a onda se sutradan vadi krv u centralnoj laboratoriji,ne ideš u KC uopšte.
Kakav hoćeš tiker da ti bude,neka posebna boja,naravno stavljam blizančiće user posted image Kad ti je bila zadnja M i kad je termin? Sad ću da ti uradim pa ti vidi ako ti se sviđa.
Sad sve imam podatke,hajde izloguj se da ja mogu da uđem na tvoje ime user posted image

< Poruku je uredio Jole84 -- 7.11.2013 14:26:31 >

Direktna veza do poruke: 38
7.11.2013 14:27:22   
Lepterija
Hvala ti, ma mislim da ga uopste necu raditi. Znaci i ti si iz Nisa kao i Lavica. Uradi bilo kakav tiker, nebitno mi je, to vise zbog vas da znate dokle sam dogurala user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: Jole84

Lepterija dabl se radi državno u Nišu,najpre tvoj dr uradi malo detaljniji UZ sa određenim parametrima,da ti uput a onda se sutradan vadi krv u centralnoj laboratoriji,ne ideš u KC uopšte.
Kakav hoćeš tiker da ti bude,neka posebna boja,naravno stavljam blizančiće user posted image Kad ti je bila zadnja M i kad je termin? Sad ću da ti uradim pa ti vidi ako ti se sviđa.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 39
7.11.2013 14:38:53   
Jole84
Nadam se da ti se sviđa? user posted image

Direktna veza do poruke: 40
7.11.2013 14:41:56   
vonavoj
user posted image user posted image tiker!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 41
7.11.2013 14:43:23   
Jole84
Ajde Von i tebi da pravimo uskoro još jedan user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 42
7.11.2013 15:01:58   
Lepterija
Jeeeee user posted image DIVAN je user posted image nisam ga mogla ni sama lepseg odabrati. Gledala sam ih na sajtovima i bas mi se na ovom najvise svidjaju. Hvala puuuno user posted image si Jole
IZVORNA PORUKA: Jole84

Nadam se da ti se sviđa? user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 43
7.11.2013 15:13:57   
Jole84
Baš mi je drago user posted image

Direktna veza do poruke: 44
7.11.2013 19:13:01   
pipi_coco
Juhu ženice šta ima kod vas?

Lepterija Jole me pretekla, a super ti je ticker user posted image user posted image

Ja u subotu idem na UZ, uzbuđena sam priznajem user posted image
Lavice ti odradi i te krvopije, a mene to tek čeka uf, mrzim igle odnosno imam fobiju od pomisli da mi igla ulazi pod kožu, ali stisnut cu zube i okrenuti glavu, sve za bebacha moga.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 45
7.11.2013 20:23:48   
New Mom
Meni sledeca nedelja sa duplim UZ. U sredu kod dr u DZ, a u petak kod mog doce. Dabl cu raditi onda u petak, posle njegovog merenja.
Danas me mucnina ceo dan drzi... A i ona prehlada koju od prosle nedelje nisam prelezala se pogorsala, kasljem, promukla, nos zacepljen.
Sutra treba kod kuma na slavu, a nisam ni za sta.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

Direktna veza do poruke: 46
9.11.2013 12:02:32   
buba m
Pozdrav prvačići! Još malo pa će i mukice proći!
Nisam ispratila šta je sa Degu?

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 47
9.11.2013 20:10:29   
degu
Degu još čeka UZ, zakazala sam za utorak, nadam se da će biti ok i da ćemo čuti i srculence ako Bog da user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 48
10.11.2013 8:40:40   
pipi_coco
Zenice moje drage,ja vam se selim odavde,ali nazalost necu u drugi razred kako sam se nadala ..........
malo srce je prestalo da kuca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 49
10.11.2013 8:51:08   
adulence
Znam da ne postoje reci koje bi te utesile,ali drzi se mila...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here