Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 1.11.2013 10:12:27
|
|
|
|
little_one
|
Moram ja da se prijavim i ovdje...u prvom ce biti zanimljivo ovaj mjesec...dolazi nam puno novih trudnica
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 1.11.2013 11:47:49
|
|
|
|
viking
|
Da, da, u Prvom ovog meseca očekujemo da će biti kao na autobuskoj stanici
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 1.11.2013 11:54:28
|
|
|
|
17 joka
|
Vik, najlepše je drustvo sad u prvom
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 1.11.2013 13:22:44
|
|
|
|
Jole84
|
Da znaš da je društvo na nivoJu,dugo očekivano
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 1.11.2013 13:40:36
|
|
|
|
17 joka
|
Kumo bas divno,eh kad bi sutra beta bila pozitivna ,da uzivam sa ovom druzinom. Da imam tvoj broj. Tel. Tebi bi javila prvoj betu ;-)
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 1.11.2013 13:43:11
|
|
|
|
Jole84
|
Jao kumo dobra ti fora za muvkanje Jedva čekam! Šaljem ti na pp
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 1.11.2013 17:34:24
|
|
|
|
New Mom
|
Da se zapišem. Prehlađena sam, svaki mišić me boli, grlo steglo... Užas. Joko, bre, ma biće beta pozitivna!
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 1.11.2013 17:39:12
|
|
|
|
17 joka
|
NM,leci se ,čaja,limuna itd. A za moju betu videcemo sutra ujutru.
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 1.11.2013 17:48:09
|
|
|
|
madre
|
NM, bas te poteralo a sta je sa mucninama, jesu li i dalje prisutne?
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 1.11.2013 18:28:05
|
|
|
|
New Mom
|
Stalno. Još sam na -2kg. Samo nešto ređe povraćam, al bilo bi mi draže da više povraćam a da nemam 24-ročasovne mučnine. Veče je baš teško...
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 1.11.2013 18:34:28
|
|
|
|
17 joka
|
NM,nadam se da ce te ta prehlada i mucnina u što skorije vreme proci pa da malo mozes da se opustis i uzivas.
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 1.11.2013 18:51:06
|
|
|
|
Gocavg
|
joko navijamo za tebe i cvrsto verujem da ce biti veeeeeeelika beta
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 1.11.2013 20:32:42
|
|
|
|
17 joka
|
Goco, lepo bi bilo zaista ali Bog kako je presudio bice. A bilo bi lepo da nam je podario bar jednu mrvicu. A ti draga drzi se još malo izdrzite.
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 1.11.2013 20:37:21
|
|
|
|
viking
|
Joko, sutra beta?! Joooj, javljaj nam što pre!!!
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 1.11.2013 23:36:16
|
|
|
|
17 joka
|
Vik,javljam cim budem kuci,ili ce vec neko od RR-jki pre mene zavisi kakav ce rezultat biti
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 2.11.2013 7:58:30
|
|
|
|
boba24
|
Dobro jutrooo,sve ste se uspavale...A ja imam problem sa spavanjem,ustajem u 6h svako jutro Joko drzimo palceveee i navijamo!!!
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 2.11.2013 14:11:13
|
|
|
|
Lepterija
|
I ja sam imala probleme sa nespavanjem, pa naletelo samo da mi se spava. To se menja. Sad me napala nekakva alergija i zabrinula sam se jer ne znam od cega je IZVORNA PORUKA: boba24 Dobro jutrooo,sve ste se uspavale...A ja imam problem sa spavanjem,ustajem u 6h svako jutro Joko drzimo palceveee i navijamo!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 2.11.2013 18:04:16
|
|
|
|
pipi_coco
|
Samo da vas pozdravim prvaci. Ja sam nešto ko pokisla, mutno mi u glavi, mučnina evo pocela pomalo da me spopada, bezveze skroz
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 2.11.2013 18:24:49
|
|
|
|
Suncepravde
|
Samo da vas sve pozdravim, selim se i ja u drugi razred. Cekamo vas!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 4.11.2013 12:58:20
|
|
|
|
lavica28
|
Zdravo !! Nije me bilo par dana krajem oktobra i vidim da ima novih buducih debeljuca, bas mi je drago!! Meni prolaze mucnine, valjda cu krenuti da se gojim i vise ruckam I dalje nocu ustajem po dva, tri puta do wc i nema mi spavanja od zaceca, haos... Jedva cekam odmor da se vise kuckamo, jos malo pa se i ja selim iz ovog tromesecja, sve vas odoh na posao
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 5.11.2013 20:48:30
|
|
|
|
pipi_coco
|
Aloha prvaci, pa di ste se djeli, ja stalno virim ali ovde nikoga nema Lavice i ja sam ti u istom fazonu sa tim nocnim ustajanjima, tako da te potpuno razumijem. Cure je li se vama vidi stomače , meni se već pomalo vidi
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 5.11.2013 22:07:34
|
|
|
|
New Mom
|
Pa gde ste prvaci? Pipi, mene ne pitaj za stomak, samo je iskočio pre nedelju dana, i to ne samo gore od nadutosti već i donji deo ne mogu da zakopčam ništa. Al meni treća, pa je valjda za očekivati (u prvoj se video tek u 5., a tako nekako i u drugoj trudnoći).
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 5.11.2013 22:19:34
|
|
|
|
pipi_coco
|
Meni je ono ispočetka bilo malo od nadutosti ali ujutru ispuše i nema ništa, eh sada je tu u svako daba dana Ja mogu zakopčati hlace ali mi oći ispadaju koliko stišću u prevodu: hlace off. Za vikend moram kupiti trudnicke, znam da je rano ali šta da radim, treba u ponedeljak da krenem na posao, a nemam više šta obuci NM kako se boriš sa mučnimama, je li prolazi polako, da li ti je lakše ?
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 5.11.2013 22:22:30
|
|
|
|
New Mom
|
Subota popodne i nedelje sam stvarno bila OK, al od sinoć ne prestajem da povraćam. A taman sam se ponadala da se smanjuje sve to. Stvarno sam ispala smor, al stvarno mi dosta ovoga više.
|
Anketa
SEKS:)bukimukiKOLIKO CESTO IMATE ODNOSESVAKODNEVNO (
12%)

JEDANPUT DO DVA PUTA NEDELJNO (
39%)

VISE OD DVA PUTA NEDELJNO (
14%)

JEDANPUT DO DVAPUT MESECNO (
32%)

VISE OD TRI PUTA NEDELJNO (
2%)
Ukupan broj glasova: 56Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!